I helgen var vi till Värsjön för att kolla om det blivit någon is inför vinteråkningen. Isen var 1 dm tjock och vi bestämde oss för att åka långfärdsskridskor. Härligt att det redan börjar bli kallt, förhoppningsvis kommer en riktig vinter!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra helgen var vi ute och fixa med mar-tall och 2 små granar att ha vid ingången. Nu börjar kylan komma och snön har fallit. ÄNTLIGEN!

Förövrigt har jag haft en bra vecka på praktiken. Känns att det är fredag idag... D åkte imorse till Norge så jag kommer vara själv hela helgen. Håller på att elda för att få värme i huset och sitter framför datorn. Tänkte testa på Ikeas rumdesign verktyg.. Tänkte fixa lite i hallen och sovrummet under helgen. Spännande och se om jag lyckas. haha


Likes

Comments

Har fått äran att börja rida igen. Har haft uppehåll i några år pga allergin. Men nu har en tjej som bor i närheten gett mig äran att få börja sätta igång en av hennes hästar. Tvisten denna gång är att hon rider endast frihetsdressyr och jag har aldrig hört talas om det innan jag träffade henne. Så kul och spännande! Känner mig som en nybörjare igen.

Testade att rida ensam en liten bit sist jag var dit och har aldrig känt en sådan skräckblandad förtjusning tidigare. Helt sjuk känsla att sitta på en sån stor häst och inte ha varken sadel eller träns. Jag har repgrimma på honom för att jag ska känna mig tryggare.

Aslan heter hästen och är en shirehäst.

Likes

Comments

Det är så skönt att koppla bort från böckerna ett tag. Den här terminen har varit hemsk och jag längtar verkligen tills allt är över. Fick tillbaka första tentan jag skrev denna termin och fick tyvärr underkänt. Bara att bita i det sura äpplet och göra om skiten.

Nu har jag börjat min vfu som jag ska ha i 4,5 vecka. Har kommit till en jättebra förskola med bra handledare och gulliga barn. Jag trivs! Har även gångavstånd denna gång och hur lyxigt är inte det?

Likes

Comments

Tjurruset 2017 i Karlstad va riktigt tufft och sjukt kul! Har aldrig skrattat så mycket förut under ett "träningspass". Första hindret va en extremt lerig kulle som man sedan fick glida nerför och rakt ner i gyttjebad. Härligt! Tyvärr va vi sista gruppen som sprang vilket betyder att banan var ganska förstörd. Det gick knappt att springa eftersom det va så halt. De sista 3 kilometerna va HEMSKA. Hjärnan ville men benen sa ifrån helt. MEN vi kom i mål och det är vi riktigt glada över! Vi bestämde oss för att nästa år kör vi igen, fast mer tränade i styrka, kondition och uthållighet. Kan meddela att jag inte sprungit en meter sen vi var iväg. Snacka om att jag är tvungen att ha ett mål för att kunna träna. haha.


Likes

Comments

Dagen har bestått av plugg precis hela dagen. Känner att den här tentan får gå som den går. Har suttit och skrivit ner och svarat på gamla tentor, så jag hoppas att det är min räddning. Har en heldag framför datorn imorgon också innan det är dags. Puh. Längtar till Vfun nästa vecka. Ska bli sååå skönt!


Likes

Comments

När jag var till Karlstad förra veckan så passade jag på att köpa ett aktivitetsarmband. Väldigt behövligt och jag är väldigt nöjd. Nackdelen med detta band är att de inte finns någon pulsmätare. Jag köpte det på Net on Net
Finns billigare alternativ men tyvärr passade det inte på min handled.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det blev ett par nya löparskor och den här gången ska jag testa Hoka one one Clifton 4. Det va som att springa på moln när jag testade dom i affären. Nu håller jag tummarna att dom är minst lika sköna ikväll när jag ska ut.

Likes

Comments

Igår va det terminens första föreläsning. Upprop och introduktion på alla kurser som kommer. Det här kommer bli ett spännande halv år. Nästan lite nervös faktiskt..

Idag har jag en "ledig dag", om man får kalla det så? Ska skriva ett oförberett prov nu efter jag skrivit detta inlägg. Sen har jag inget mer skolarbete under dagen.
Sen åker jag mot Torsby och lämnar blod, om allt ser bra ut. Va kanske 2 år sen jag lämnade och jag har varit väldigt mycket sjuk sen dess.. Ska även passa på och kolla på träningsskor. Måste pröva lite olika modeller och märken, kanske ni har några tips?Likes

Comments