Header

Har suttit och redigerat bilder sedan jag kom hem ifrån jobbet. De två senaste dagarna åkte jag på halsont och världens värk i kroppen. Natt till onsdagen vakna jag och kunde knappt ligga i sängen. AJ! Hade helt glömt bort hur det va att ha feber. Idag mår jag mycket bättre och känner mig piggare. Sov från 19.00 till 07.30 inatt, så det gjorde nog susen.På lördag ska jag på bröllopsfest, och innan ska jag fotografera brudparet. Hur spännande?! Ska lägga mig och kolla på lite olika idéer innan jag somnar.


Likes

Comments

Igår gick jag och D upp tidigt för att åka ut på sjön, och det nappade! :) Så kul.. Annars brukar jag aldrig få fisk, men nu hade jag äntligen tur! Har inget tålamod till att fiska egentligen. Hatar att stå och slänga och vänta i evigheter.. ger upp direkt.

Nu är fisken fryst och ska sen skickas iväg till svärföräldrarna. Deras katter älskar gädda och abborre.
Har precis slutat för dagen. Sitter ute på altanen och tar det lugnt. Skönt.

Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Jag försöker alltid tänka på bakgrunden när jag fotograferar, men vid det här tillfället så var det helt bortblåst. Som tur är så kan man rädda bilderna genom redigering.


Likes

Comments

vaknade runt 9 tiden med världens energi och den fortsatte ända tills nu. härligt! Idag har ja hunnit med 4 maskiner med tvätt, målat dörrar, städat och rensat skafferier och fixat lite på utsidan. avslutade dagen med en promenad med lite löpning. Är fortfarande sjuk. förkyld och hosta, men för övrigt pigg. Hoppas ni har haft en bra dag 😊

Likes

Comments

Det ska bli så roligt! Imorgon är en stor dag för min fina kusin. Hon ska på bal och jag ser verkligen framemot att få åka dit och kika på henne. Hon kommer vara så fin och jag får äran att fotografera. :)

kan de va 3 år sen som jag gick på bal? De va en kväll jag sent kommer glömma.


Likes

Comments

Hittade kameran igår. Skrev i senaste inlägget att jag ska till Karlstad till veckan och fotografera kusinen när hon går på bal. Jag har inte rört min kameran på kanske 1 år? Kände att det var dags att ta fram den nu och testa på lite. Gud va fort man glömmer! Känner mig lite ringrostig faktiskt. haha


Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag äntligen tagit sommarlov från skolan. Kommer tyvärr jobba hela sommaren, men någon måste göra de också. haha. Inget nytt har hänt sen sist tyvärr. Till veckan ska jag till Karlstad och fotografera min kära kusin som tar studenten. Ska bli så kul! Shit va tiden går :)

Resten av dagen ska jag städa. Har fått såna där fläskänger i huset. Så äckligt!

I brist på bilder. Vedhögen är klar och daniel har fixat komposter.


Likes

Comments

gud vilken helg och förlåt för jag inte uppdaterat. Har stått i vedhögen i princip hela helgen. Igår kväll gjorde jag och D en high-five för att vedklyvning. Nu är det bara stapling kvar, skönt!

Dagen har jag tillbringat i Sunne på lärcentret. Haft redovisning och grupparbete. Skönt att komma dit ibland faktiskt och se något annat! :)

Likes

Comments