Header

gud vilken helg och förlåt för jag inte uppdaterat. Har stått i vedhögen i princip hela helgen. Igår kväll gjorde jag och D en high-five för att vedklyvning. Nu är det bara stapling kvar, skönt!

Dagen har jag tillbringat i Sunne på lärcentret. Haft redovisning och grupparbete. Skönt att komma dit ibland faktiskt och se något annat! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inte bloggat på några dagar. Har inte haft något intressant att dela med mig av. Vi har hållit på med veden hela helgen. Kapat och staplat. Hann även ta en fyrhjulingstur ovanför huset på fredagskvällen. I lördags var det crusing i Torsby, så då tog vi oss en tur dit. Just nu ligger jag i sängen. Har blivit dunderförkyld. Superjobbigt, men skönt att den bröt ut på riktigt!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Fick hem den här mascaran igår och testade den idag. Den va sååå bra! Ett tips till er som letar mascara. En speciell borste men den var lätt att arbeta med när man fick in rätta tekniken. Isadoras mascara hittar du här . 165 kr.Likes

Comments

Då kom snön igen. Förhoppningsvis tinar den bort innan dagens slut. Idag väntas ett begreppsprov och jag är jättenervös. Jag vet vilka begrepp som kommer vara med, men det känns som ett körkortsprov nästan. Kuggfrågor kanske? Jag får veta om jag blir godkänd direkt, vilket känns skönt iallafall.

Nu blir det mys med kissen och organisera mappar i datorn. :)

Likes

Comments

ÄNTLIGEN tar jag kvällen. Kl 9 imorse åkte jag mot Sunne för att gå igenom vad som vi har kvar av terminen. Tittade på föreläsning mellan 13 - 16.30. Kan säga att man är ganska slut i huvudet efter de. Puh. Åkte mot Torsby och köpte nytt halsband till Atlas och lånade 10 barn böcker. Har suttit sedan jag kom hem och läst alla böckerna och gjort klart läsloggen. Så skönt.

Imorgon väntas ett begreppsprov och jag börjar bli nervös. Skulle egentligen träna på det idag men mina hjärna har gått och lagt sig. Går upp tidigt imorgon istället och pluggar in de sista. Önska mig lycka till. Hehe.
Förresten... Jag är helt fast.. Jag har börjat kolla på en serie igen. Ni vet Pretty little liars? oh shit. Kollade på de för flera år sedan men tröttnade till slut. Började titta på säsong 5 nu och ja.. jag orkar inte sluta titta.. Beroendeframkallande.Likes

Comments

Förra helgen kom vedlasset vi väntat på. Så idag har vi fixat ordning inför kapningen. Vi har lite å göra en helg framöver 😊

Likes

Comments

Idag har jag haft ångest. Har verkligen velat göra något hela dagen men jag har inte haft ork. Gått från solstolen ute och soffan. Fått i mig lite mat däremellan. jag borde egentligen plugga på begreppsprovet också.. noll energi. va blir de?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har ni någon gång hört talas om Msm? Jag har börjat ta det varje morgon i några veckor nu. Jag har märkt en stooor skillnad på magen. Jag är en sån som går runt med uppblåst mage hela tiden, men efter jag börjat använda Msm så är det helt borta. Har ännu inte märkt någon mer skillnad, men jag hoppas att jag gör det snart. Har sett att många skriver att allergin, astman, hår och naglar och allt blir bättre med Msm.

Holistic MSM fungerar som en beståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. MSM är en naturligt förekommande, organisk svavelförening som finns i spannmålsprodukter, baljväxter, ägg och rött kött och förekommer även naturligt i kroppen.

Det låter som ett mirakelpulver, för bra för att vara sant. :) Du kan köpa det HÄR .
Vill du veta mer om Msm kan du titta på Ida Wargs youtubeklipp. Den hittar du HÄR.

Likes

Comments

Solen skiner och jag sitter ute och pluggar. Det är en riktig fördel med att plugga distans. Man är för de mesta hemma och det här är väl tusen gånger bättre än att sitta i ett klassrum?. Just nu pluggar jag inför ett begreppsprov. Har insett att jag har ett uselt ordförråd. Önskade ibland att man hängde med mer på svenska lektionerna. Jisses.

Likes

Comments