Dessa goda smörgåsar gjorde jag igår kväll. Jag har inte riktigt hittat något riktigt gott bröd än, men dessa ligger på + sidan. Otroligt goda för att vara LCHF bröd.

Det går sådär med min diet. Jag tror jag äter alldeles för lite fett.. Men jag orkar verkligen inte ställa mig och steka bacon på morgonen.. Tror det blir bättre när jag börjar plugga igen, och jag inte går upp lika tidigt som jag gör nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hejsan hoppsan!

Helt plötsligt kom jag på att jag skulle börja blogga igen.. Du kanske undrar varför? Då ska ja berätta för dig..

För 3 veckor sedan fick jag nog. Jag kan ärligt säga att jag ALDRIG har varit nöjd över min kropp.. eller jo... det finns 1 kroppsdel jag är nöjd över och det är mina handleder.. Låter sjukt va?!

Jag har alltid jämfört mig med andra. Har alltid tittat mig i spegeln och aldrig varit nöjd. Sen jag slutade spela innebandy hade jag ingen koll på kosten.. och träningen la jag helt åt sidan.. Åt massor, gick upp i vikt. Mådde hemskt dåligt psykiskt. Därför fick jag nog. Nu har jag bestämt mig. Jag ska förändra mitt liv. Bli NÖJD med min kropp. Träna regelbundet, äta rätt, och säga till mig varje dag. GUD VA FIN DU ÄR! Du har lyckats! :)

Så för 3 veckor sedan började jag äta LCHF mat. Jag gjorde det för ca 1 år sedan, och då gick jag ner 8 kg på 3 månader. Så jag visste att denna metod fungerade.

Idag vägde jag mig igen och jag har nu gått ner 5 kg. Jag har ett mål att gå ner 3 kg till. Sen ska jag försöka glömma bort siffrorna på vågen. Just nu ligger jag lågt med träningen, då jag blev sjuk i början av förra veckan. Fick feber och förkylning. Hostar fortfarande. Direkt jag blir frisk ska det ut och springas. Börja lite smått med styrketräning också. Midsommar 2017 är det något som heter borejoggen i Torsby. Jag & pappa har bestämt att vi ska orka springa den utan något stopp. Den är 8 km om jag inte minns fel? Så jag måste sätta igång redan nu. Har satt upp några delmål men dom berättar jag längre fram.


Likes

Comments

Det är mycket som pågår i mitt huvud just nu. Egentligen ska jag bara ta det lugnt och ta dagarna som dom kommer, men känns som jag ska missa något om jag inte sitter på min vakt. 

Den 25 januari börjar jag plugga, distans ifrån grannorten Sunne, fast utbildningen utgår ifrån Karlstad universitet. Förskollärarutbildningen. Jag är så hemskt nervös, hur ska jag klara det? 3,5 år är länge, jag är fortfarande skoltrött efter gymnasiet, dock är detta en annan sak fast dubbelt så mycket plugg. Men jag ska klara det! Det kommer bli så skönt att ha en utbildning i ryggen, är SÅ trött på att vara vikarie. Har haft mycket jobb på sistone, men hatar känslan att ALDRIG veta när man ska jobba, och speciellt inte veta om jag har råd med hyran. Uff. 


Den 26 januari åker jag till Thailand med D och hans arbetskamrater. Ska bli en sån spännande resa! och dessutom ser jag framemot allt vi ska göra där borta. Vi har några planer vad vi ska ha gjort innan vi åker hem. Det får ni se efter resa. Eftersom jag ska plugga samtidigt som jag åker dit, så måste jag ju ha med mig datorn. Därav kan jag faktiskt blogga och visa lite bilder för er, spännande va? :) 


Även den 25 januari är det beräknat att min närmsta vän ska få sin flicka. Jag håller verkligen tummar och tår att hon kommer tidigare, så jag och D hinner träffa henne! Ser verkligen fram emot det! :) 

Ja ni ser, alla stora saker händer i Januari. Det är säkert något som jag glömt också. Nu tänker jag, vad händer resten av året?? 

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter. Raderade min gamla blogg, orkade inte med den. Hade totalångest varje gång jag kom på tanken att den fanns i mitt liv. Men nu är den borta, putsväck, poff. och här med inviger jag min nya.

Nya bilder, nya tankar, ny framtid, nytt år. Let's do this!


Likes

Comments