I torsdags spenderade jag Vendla dagen på Bronte medan Joppe knegade på. En mycket härlig aktivitet att ligga på stranden må jag säga, jag har även börjat läsa en ny bok som jag gillar! På kvällen begav vi oss mot Ivy som vanligt på torsdagar och där hängde vi med massa vänner och hade det skoj. På bilden ovan är det vi två och vår kompis Chris.

Gårdagen spenderades i stan med mackan. Vi åt lunch och drack mycket goda juicer. På kvällen gick jag och Joppe på bio och vi såg Hidden Figures. Jag ger den 10 av 10 och Joppe ger den en stark 8a. Jag gillade den verkligen för kvinnorna var sådana starka individer och de trodde verkligen på sig själva. Så gå och se den!

Nu idag lördag sitter vi än en gång i food courten i Westfield och avnjuter en mycket god nudelrätt var. Jag har en del saker att inhandla innan jag åker hem så nu är det bara att trumma vidare ut i regnet.

Ha en bra helg allihopa!

Likes

Comments

Igår gled vi runt som bara den
Planerna för dagen gjorde vi upp sen
På kvällen väntade en bio som var riktigt bra
Jag hade lätt kunnat se den ännu en da'
Att gå på bio verkar vara vår nya grej
Så går det när man inte har tillgång till Netflix hemma hos sig
En annan som har Netflix är ju mackan
Han får stå ut med oss en hel del stackarn'
Men jag tror inte att han klagar så mycket
Fast ibland klarar han kanske inte trycket
Vendla och jag kan ju bli lite hetsiga ihop
Då får man höra många rop
Men oftast går det ju väldigt bra
För det är jag väldigt gla'

Likes

Comments

Vi åt på Vue Bar igår! Stället har drömläge över Bondi. Det var himla mysigt och jag åt en så god pizza med getost och rödbetor. Just i min smak. Mackan ville vara nyttig och tog fish of the day. Så var allting friterat haha, bra val!

Likes

Comments

Idag har jag och Mack hängt nere vid Bondi. Det har varit riktigt bra väder, en applåd till Vendla som har kämpat i glasskiosken hela dagen! Jag är påväg till Bondi igen, jag och mackan ska njuta av denna fina kväll och ta en middag ute. Jag själv firar att jag har fått lön också. Vilket man får en gång i veckan här så det kommer bli en riktig omställning sedan när man kommer hem. Det blir liksom party varje vecka haha.

Likes

Comments

Goddag på er! Idag har jag jobbat hela dagen och nu har vi städat lite och fixat med tvätt och sånt kul. Igår när vi åkte hem från stranden bestämde vi att vi skulle äta bakad potatis med skagenröra, vilket inte finns här tyvärr haha. Så det blev en skinkröra istället, väldigt smaskigt. Allt har blivit så mycket rutiner här borta så det känns lite same old same old som vi uppdaterar här på bloggen. Men om ni har något ni gillar när vi skriver om eller om ni vill veta något säg till då!

Förresten så är det nu bestämt att jag Vendla åker hem den 15 mars. Faktiskt så ska det bli skönt att komma hem till alla saknade fina människor även fast jag trivs väldigt bra här.

Likes

Comments

På Bronte Beach har jag spenderat min dag. Nils kom och joinade ett tag också så det var väldigt trevligt. När jag klev av bussen hem så tog jag en liten omväg på gator jag inte gått på! Det finns verkligen så mycket mysiga hus och lägenheter här om kring. När jag gick kände jag exakt såhär: kan inte livet alltid vara på det här sättet? Man bar chillar runt hela tiden. Behöver egentligen inte bry sig om så mycket mer än det nödvändiga. Värsta vååågen av lycka bara sköljde över mig. Det kändes riktigt bra.

Likes

Comments

Igår spenderade vi dagen på Bondi Beach. Märks verkligen att det inte är riktig sommar längre, mycket färre folk på beachen. Jag anser ju såklart fortfarande att det är sommar här och kommer nog göra det ett bra tag till men temperaturen har faktiskt sjunkit några grader. Står väl dock inte på förens det är 40 grader igen haha. Längtar lite.

Likes

Comments

Sydney har givit mig så mycket
Och för nya människor har jag fått tycket
När jag kommer hem till landet blågul
Kommer jag tänka på allt som varit så kul
Skratta gör jag hela tiden
Men än har dock ingen surfvåg blivit riden
Roligt har vi iallafall
Och man kan väl inte hinna med att göra all'

Likes

Comments

Jag är så glad att jag tog beslutet att åka hit till Australien. Detta är verkligen mitt hem iväg från hem. Jag är också så otroligt glad att jag trivs så bra med livet jag lever här nere. Det är ju nästan svårt att inte gilla det då det ganska mycket går ut på att sola, bada, skopa glass, hänga med kompisar och gå på roliga tillställningar. Jag har just nu väldigt mycket funderingar på när jag ska åka hem och hur jag resonerar är jag inte säker på. Om jag hade haft oändligt med pengar hade jag helst stannat hela livet men det är ju ytterst få människor som har den förmånen. Eller förmån kanske man inte ska kalla det. Men det förenklar ju verkligen saker, det kan vi alla hålla med om. Så just nu är jag väldigt spridd, ena dagen känner jag mig säker på min hemresa och den andra inte. Jag har iallafall tänkt att ta ett beslut inom en kort tid för att leva i ovisshet är jobbigt!

Likes

Comments