Header

Nu är det dags för oss
Att från Gold Coast kasta loss
Stränder och sol varje dag
Det har fallit oss precis i behag
Nu är det dags för nya äventyr
Med pick och pack vi till Sydney flyr
Vår sista fredagsdikt här på kusten
Jag hoppas att det inte tagit ur er musten
Vi lovar att nästa vecka
Ska vi en ny grym dikt kläcka
Stay tuned guys
Vi hoppas att Sydney blir ett nytt paradise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var det glada miner hos samtliga deltagare. Nu har vi kommit hem och ska bada i poolen då det ser ut som att det ska bli oväder här. Vi får se vad som händer ikväll men en sak är säker, och det är att vi måste fixa ett boende i Sydney snarast möjligast.

Likes

Comments

Idag äter vi på vår favoritrestaurang igen, montezumas!! Mexican all the way och vi älskar det. Eftersom att det är fredag idag tog jag mig en öl till maten, en australiensisk. Som var väldigt god. Maten har dock inte kommit än så vi sitter här och är sjukt hungriga.

Idag hade vi med oss en boogie board till stranden, ungefär som en halv surfbräda. Det var så otroligt svårt och mitt humör tröt så jag gav upp ganska snabbt men Vendla paddlade på som en liten fisk. Vi kanske gör en film om det sedan, låter det intressant?

Likes

Comments

Wooow vilken mat vi blev bjudna på ikväll. Vår nya stora kärlen i matväg, mexikanskt, satt fint i våra magar. Mark gjorde ett så bra jobb med måltiden, vi är så otroligt mätta. Får se om vi ens vill äta frukost imorgon haha.

Likes

Comments

Trots olyckan som Joppe skrev om i förra inlägget beslutade vi oss för att åka till Movie World idag. Helt rätt beslut då det inte var mycket folk alls, antar att folk blev lite avskrädda. Det var så mysigt att dels bara gå runt för de hade gjort så fina kulisser och mysiga gator. Roliga attraktioner hade de också så det blev en riktigt bra och otroligt svettig dag!

Likes

Comments

Här på Gold Coast finns det många olika theme parks, nöjesparker som jag skulle översätta det till. För några dagar sedan skedde en hemsk olycka på en utav dem, Dreamworld, som kanske också är deras populäraste. En utav deras karuseller gick sönder och totalt fyra personer dog. Så hemskt att en sådan sak inträffar på ett ställe som familjer och vänner åker till för att ha en rolig dag. Oväntade saker händer varje dag och det här var så fruktansvärt hemskt. Om ni vill läsa mer om händelsen kan ni göra det här: länk

Likes

Comments

Ännu en dag, en mycket blåsig sådan, som har spenderats på stranden. Nice tycker vi.

Likes

Comments

Ikväll har vi smaskat i oss hemmagjord pizza och pizzasallad, mycket görre.

Likes

Comments

Solglasögon är något vi älskar att köpa. Här är några som vi verkligen gillar ur vår samling. Alla glasögon är köpa utomlands förutom två av dem. De svarta längst ner till vänster som kommer från Åhléns, Wera samt de leoprintade ner till höger som kommer från Lindex. Kul att användningstillfällena är lite fler här i Australien också.

Likes

Comments

Under helgen som var hade vi väldigt kul. Det är så roligt när events hålls i olika städer, det ger verkligen en sammanhållning mellan folk. Inte för att vi kanske hade så mycket gemensamt med alla racermänniskor men ni förstår. Sedan blir det alltid ett sådant tomrum när allt är över, saker monteras ner och händelser blir till minnen.

Likes

Comments