Hej!

Jag som driver denna blogg heter Johanna och är snart 20 år. Jag har precis skaffat mig en lite valp på 14 veckor. En mörkbrun chihuahua vid namn Enzo. Denna blogg kommer mest att handla om Enzo och hans utveckling och vad vi gör ihop men kanske även slänger in andra inlägg också beroende på vad jag känner för. Ibland behöver man bara ventilera sig lite.

Jag hämtade Enzo igår den 14/1-17. Bilresan hem var väldigt nervös för båda tror jag. Enzo var inte van att åka bil själv utan kompisar och jag va allmänt pirrig för min första egna valp. Men hem kom vi iallafall. Väl hemma så var Enzo väldigt reserverad och ganska orolig. La honom i hans nya korg samt satte mig på golvet bredvid han för att lugna honom lite. När han lugnar sig lite så tog jag upp korgen och Enzo i soffan. Jag vet att många har åsikter om hundar i soffan och sängen men jag har hunden både i soffan och sängen (tyck vad ni vill). Väl i soffan somnade han en liten sväng. Sedan satte jag ner honom på golvet och det var väldigt läskigt tyckte han så han stod på samma ställe och bara tittade på mig, haha!
Men efter ett tag insåg han att inte det var farligt det heller så han började gå runt och undersöka allt här hemma. Väldigt spännande tyckte han. Han fick lite mat och vatten som kom ner i magen med god aptit.
Vi tog det mest lugnt hela kvällen så han fick vänja sig både med mig och sitt nya hem. Sen kom kvällen och vi gick på en sista kissrunda och sedan dags att sova. Först ville han inte riktigt koppla av så han fick vara på golvet ett tag. Till slut kom han och slickade mig på handen så fick han komma upp bredvid mig i sängen och vi somnade gott båda två!
En väldigt bra första dag och man kan ju inte låta bli att bli kär i lillkillen, hehe!Likes

Comments