Header

Jag och mitt raka hår, som har växt en hel del. Hejaheja. Min hår-plan är att spara ut ytterligare några centimeter innan jag besöker frisören.

Tisdagsmorgon och jag känner mig pigg och redo för en skoldag. Under mitt hål ska jag träffa en saknad och älskad vän. Min sista lektion slutar inte förrän 17, därefter står dans på schemat - YES. Mer än så finns inte att säga. HA EN FIN DAG.

Likes

Comments

Det är måndag, en bra sådan.

Jag startade dagen med ett träningspass, tog en varm dusch och kl 11 började min första lektion. Därefter ett hål som jag utnyttjade väl innan en lång mattelektion. Har precis landat hemma nu. Ikväll ska jag laga mat (tomatsoppa med chevretoast) och äta årets första semla. Myskväll.

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan!!

Likes

Comments

Klockan ringde 07.30 och en timme senare var jag och mina föräldrar påväg till Åkulla. Perfekt väder - kallt och soligt. Till en början var det även lite folk i spåret, men med tiden fylldes det på. Längdskidåkning är verkligen bra träning, det kändes jobbigt i hela kroppen. Fick till två rejäla vurpor så min kropp är lite mörbultad nu - tur att en lugn söndag väntar.

Dagens träning är gjord och resten av dagen ska jag vila och vara hemma, men ikväll ska jag iväg till E en stund. Min helg har varit väldigt bra, hur har eran helg varit? Nu laddar vi inför en ny vecka! PUSSAR.

Likes

Comments

Till vardags skulle jag säga att jag använder relativt lite smink. Primer, foundation, bronzer, ögonbrynsfix och ibland mascara. Jag kan inte speciellt mycket om smink, men det är något som jag skulle vilja bli duktigare på. Jag imponeras av de människor som kan göra fina sminkningar, jag är inte en av dom. Som tur är finns internet och youtube, perfekt om man vill lära sig något/bli bättre på något. Vad använder ni för smink? Har ni några tips?

Likes

Comments

Jag började min dag med ett möte hos skolans SYV. Jag hade en del frågor om högskolor & alla utbildningar som finns. Jag ville även lägga upp någon slags plan eftersom jag endast har en termin kvar av gymnasiet. Jag gick från SYV med en bra känsla i kroppen.

Jag är en sån person som älskar att tänka på framtiden. Jag har mycket drömmar och mycket mål, vilket ibland kan kännas jobbigt men för det mesta är det ändå positivt. Just nu är min plan att plocka fram den sista energin och motivationen för att lyckas så bra som möjligt i skolan. Studenten kommer kännas som att springa över mållinjen efter ett förbaskat långt & slitsamt lopp.

Min plan efter studenten är att jobba några månader för att sedan åka ut på en längre resa, som det ser ut nu ska jag åka själv; dels för att jag tror att man utvecklas väldigt mycket men också för att jag inte vill styras av någon annan. Efter denna resa vill jag, som det ser ut nu, börja plugga på högskola.

Jag har, sedan en tid tillbaka, tänkt att jag ska plugga Juridik i Uppsala. Mitt mål är att komma in på Juristprogrammet på Uppsala Universitet, och planen är att jag och Eric flyttar dit tillsammans - då han också ska börja plugga igen. Under hela trean har jag känt en otrolig press kring betygen eftersom antagningspoängen ÄR höga. Idag hjälpte SYV mig att räkna ut mina poäng vilket kändes väldigt skönt. Jag har bra betyg och jag har goda chanser att komma in, om jag fortsätter att plugga som jag gjort alla andra terminer.

Nu vill jag att ni gör som mig: leta fram den sista motivationen, tänk efter vad ni vill göra i livet och kämpa för att nå dit!

Likes

Comments

Igår klickade jag hem lite nya hårprodukter från eleven.se, de kom redan idag. Mitt schampoo och balsam (från Kevin Murphy) var slut och behövde även en ny inpackning. Utöver påfyllning av mina favoriter köpte jag produkten ovan, en färginpackning från Maria Nila, har hört mycket gott om produkterna från M.N. men aldrig testat själv så det ska bli riktigt spännande. Om några veckor ska jag boka in ett frisörbesök och fräscha till håret, snart (??) är ju våren här.

Det är ett nytt år och jag ska fortsätta att ta hand om mig själv (och mitt hår). Jg har nu kommit igång med träningen och idag drog skolan igång. Hoppas att allt är bra med er.

Likes

Comments

Idag börjar skolan, min sista termin fylld av spännande händelser. Om jag ska vara ärlig så är jag i skrivande stund inte sådär exalterad som många andra, jag längtar mer till livet efter studenten. MEN för att avsluta något måste man även påbörja det. Nu startar jag min sista termin för att om 149 dagar kunna avsluta den. Det låter bra, så nu kör vi!!

Likes

Comments

  • Jag har testat ett nytt träningspass: Moveoo. Hur kul som helst!!
  • Jag har druckit en grön & god smoothie
  • Jag har fått gjort en del skolarbete
  • Jag har gått en promenix
  • Jag har lagat kvällsmat till mina föräldrar och bjöd även på en nyttig efterrätt
  • Jag har myst med min Eric

En bra måndag.

Likes

Comments

En kort film från vår tripp till Lindvallen, hoppas att ni gillar den!

Likes

Comments

Hej på er. Jag är hemma igen efter några fina dagar i Lindvallen. Vi har fått bra åk, mysiga kvällar, härlig afterski och många stunder med Erics småkusiner. En lyckad tripp helt enkelt.

Nu är jag trött i både kropp och knopp så ska alldeles strax krypa ner i sängen. Hoppas att ni har det super!!

Likes

Comments