...Och jag lever kvar i min lilla värld av jobb, fest och för mycket tänkande.

Nytt år har det blivit och sen jag skrev sist har det hänt en hel del. Planerat och oplanerat, trist och roligt. 2016 var ett rörigt år minst sagt och jag har blandade känslor över att det är slut. Det känns riktigt skönt att ha möjligheten att "börja om" men samtidigt så pallade inte mitt psyke riktigt med.

Första jobbdagen på nya året (idag) blev istället en sjukdag. Sovit allt för få och oroliga timmar de senaste veckorna och jag är inte på topp mentalt. Ett sms till mamma och hon låg bredvid mig i sängen 10 minuter senare. Efter två timmar av gråt, prat och tröstande kom vi fram till vad som är bäst för mig i nuläget. Inget är klart än mer än att jag troligen packar weekendväskan och far iväg till helgen. Hem till Naglarby eller ännu längre bort återstår att se.

Min myshörna i soffan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag är lika med ensam på Ica Maxi 18:30 för en kommer på att tandkrämen tog slut imorse.

Tog mig ut på en promenad 07.00 innan jag fixade iordning mig för ännu en heldag i Falun. Denna gång både på Hälsokraft (där jag äntligen, efter snart 4år, fått en namnbricka!!!!!) och Adamson. Åkte förbi Maxi på vägen hem för nödvändigheter så som tandkräm, duschkräm och mjölk bl.a. innan jag nu precis har landat hemma i lägenheten igen. Min fredagkväll blir inte mycket roligare än sushi, idol och ett glas vin innan jag ska släpa mig från soffan till sängen.

Även min lördag kommer spenderas på Adamson, innan jag tar med mig vinboxen hem till Linus för spelkväll och trerätters med några godingar.

Likes

Comments

Min favvofilt jag köpte på Fårö i somras.

Nerbäddad i soffan efter matlagning och lite (verkligen lite) städning. Kollar på ett avsnitt av Prison Break innan jag ska göra mig klar för sängen, i hyfsad tid för en gångs skull. Imorgon jobbar jag bara fyra timmar så ska försöka göra lite nytta både innan och efter jobbet.

Likes

Comments

Kämpar mig igenom jobbdag efter jobbdag med mycket tankar i huvudet. Idag klev jag upp tio minuter innan jag skulle åka till jobbet, klädde på mig och gick ut till bilen där jag satte mig i passargerarsätet innan jag insåg att det är ju jag som kör. Är inte riktigt i balans varken mentalt eller fysiskt men gör så gott jag kan med allt jag har att stå i.

Klädde mig i min nya myströja från Gina Tricot som jag "bara ska ha hemma och mysa i" men ändå valde idag, skinnbyxor och mina standardskor på jobbet. Bekvämt och bra.

Nu ska jag kriga mig igenom sista 1.5h på jobbet innan jag ska åka raka vägen hem till lägenheten, städa, laga middag och mysa ner mig i soffan framför prison break. Can't wait!!

Likes

Comments

Tisdag i vanlig ordning. Startade min dag med en promenad runt älven och podcast i lurarna innan jag började jobba (i Borlänge för första gången på 4veckor!!!!) klockan 12. Älskar att jobba i Borlängebutiken, det känns lite som att komma hem efter en lång tid haha. Extra härligt när jag kan ta cykeln dit på 10 minuter och slippa bilen för en gångs skull. Sitter på lunch just nu, jobbar till stängning och sen har jag en hel lång lista på saker som ska hinnas med efter det. Bl.a. hämta ut paket, handla mat och så kommer bästa farfar med mina nymålade köksstolar! Tänkte göra några inlägg om hur det ser ut i min fina lilla lägenhet, men det får bli när jag fixat internet till datorn och blivit hyfsat nöjd med det sista piffet.

Likes

Comments

Startar en blogg för att själv hålla koll på mitt eget liv, haha. Har tusentals grejer på g som jag på något sätt vill få ur mig och även komma ihåg.

Det börjar med en lägenhetsvisning imorgon, känns det bra så fortsätter det med planering, inköp och inflyttning om knappt fyra veckor. Allt går fort, nästan för fort. Glömmer av att höra av mig till många och så vips så har det gått två veckor till. Men det känns ändå bra, är gladare än på länge och nöjd med tillvaron för tillfället.

Likes

Comments