Jag har inte varit inne på bloggen på nästan 1 år men bestämde mig nyss för att börja blogga igen, så får se hur detta går!

Idag har det inte hänt så mycket mer än att farmor och farfar kom över på middag vilket var mysigt annars har jag inte gjort så mycket mer än att städa mitt rum och jobbat på ett slöjd arbete. Men det är skönt att vi är lediga imorgon också! Igår var jag med mamma i stan, köpte inget märkvärdigt men det var kul iaf. Det var väldigt bra väder så vi satt oss på Pix Pintxos & Cocktails vid grönsakstorget och delade på tre mindre tapas rätter och jag tog en cola så det var mysigt!

Det är iaf väldigt skönt med långhelg nu, då det varit rätt mycket i skolan på senaste tiden med alla nationella prov osv. Men det som jag tycker har tagit upp mest tid är alla inlämningar och prov då jag försöker satsa rätt mycket nu det sista för att komma in på gymnasiet jag sökt. Jag kom in på den preliminära antagningen men jag vågar inte lita på den så försöker höja mig så mycket som det går nu det sista vilket är svårt då det främst är de praktiska ämnena som jag själv anser rätt onödiga.

Ska försöka lägga upp något imorgon också!

Det var något konstigt med mitt internet på mobilen och hade typ inte några bilder i datorn så det fick bli en helt orelevant bild ifrån i somras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är ja hemma eller kom hem förra veckan hahha. Iaf så sitter jag på farmor och farfars terass o solar. Äntligen så ser man solen!! Hoppas det håller i sig för jag skulle vilja ut med båten i helgen och testa vår nya gopro. Åka ut med båten är mina ända planer för helgen. Men nästa vecka ska jag troligen till landet och eller Sthlm så det blir lite kul. Jag kommer även gå till gothia cup då jag tror att det är nästa vecka? Aja får se

Likes

Comments

Här kommer ett litet inlägg med bilder från denna veckan. Jag min syster och mamma åkte i måndags ner till porto i Portugal där vi möte pappa. Den staden är verkligen något jag vill åka till igen jätte fin verkligen! Iaf så har vi sen dess kört runt i Europa vi har varit på tre ställen i Frankrike och stannat i Spanien. Nu har vi kommit fram till ett hotell i Belgien och i eftermiddags så gick vi runt i en stad här, jag hittade en jätte fin klänning. imorgon åker vi till Tyskland! Vi kör mycket bil men det är faktiskt rätt kul man får åka till många länder och ställen på en resa! Iaf så kommer vi hem på söndag.

Likes

Comments

Hejhej. I fredags var jag hos Agnes och firade midsommar. Det var jätte kul men jag har dock ingen bild från dem dagen. Några andra av mina kusiner sov sedan över hos oss till lördagen då vi inte gjorde nått Hhaah. Iaf så drog dem upp till landet igår med mamma o Sofia. Jag åker upp imon så d blir kul.

Tyvärr så slutar ju Zlatan spela för landslaget, kan dock förstå han det är svårt att spela i ett lag där alla inte är riktigt lika bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom jag, Elin och Thea hem från Orust. Vi var där måndag till igår. D var syper mysigt och igår var det helt ok väder. Dagens planer är att städa hela mitt rum då det är VÄLDIGT stökigt. Och senare till kvällen idag så åker jag till Agnes. Jag ska stanna där tills på midsommar då min familj och en massa andra personer kommer! Så det ska bli kul.

Likes

Comments

Äntligen så har jag sommarlov!!! Eller jag fick det i tisdags. Iaf så har jag inte gjort så mycket mer än att vara med kompisar trånat lite osv. Men men hahha.

Likes

Comments

Förra helgen var det ju Håkan!! Jag o Elin åkte då in kl.8:00 utan biljetter (då vi inte hade fått några) och började leta. Vi hade galen tur och fick 2 st sittplatser. Dem var ändå väldigt bra. Och han var grym! Tog dock ej så mycket bilder men här är två från troligen den bästa kvällen detta året!

Likes

Comments

Hejhejhej!
Idag så är det fredag och idag så har jag inte gjort någon ting haha. Iaf så bytte kag till mammas jobb i tisdags. Så mamma och jag var i Sthlm tisdag till onsdag. Att jobba hos henne är sååå mycket bättre (+ godare mat) hhaha.

Lite bilder från all mat haha.

Likes

Comments

I går söndag så konfirmerades jag och Becca vilket jag har längtat efter väldigt länge haha. Iaf så kom dem släkten och några vänner över sedan efter vilket var jätte kul. Vi åt gott och jag fick jätte fina presenter. Jag tog tråkigt nog inte så mycket bilder detta var typ den ända men aja får ta mer på skolavslutningen! Och just det det är inte långt kvar i skolan, nu vilket äger!!!

Likes

Comments