I måndags så blev ju snuttan 4 månader och då gav vi henne lite potatis som smakportion. Hon verkade tycka det var sådär ;).

Likes

Comments

Tuva 4 - 6 månader

I måndags blev den här lilla damen hela 4 månader. Att hon varit här i 4 månader (???) det går så himla fort kan inte förstå att hon blivit så stor (hon är ju fortfarande liten) men att hon varit här i 4 månader och växt ja växt har hon då gjort, mest på längden. Hon är riktigt lång så det har hon ju fått från far sin, hennes mamma är en kortis på 164 cm :)

så mycket kärlek till denna lilla tjej. Hon är det bästa som har hänt och att just hon är våran lilla dotter. att vi ska lära henne allt vi kan och vet, vi ska lära henne rätt och fel. Hon ska bli något som vi har uppfostrat 💜💜😪

Likes

Comments

min fina älskling kom hem efter jobbet och överraskade mig med detta!. Så otroligt fint av honom och vad jag älskar honom ❤

Likes

Comments

Food, Vardag

Hej på er! kickade igång den här måndagen klockan halv 10 imorse, då jag och Tuva gick upp. Jag gav henne lite mat sedan gjorde jag iordning äggmackor till mig.
Åt alltid det förut men nu på senare dagar har det inte blivit något.Så det var gott att äntligen äta det med lite nybryggt kaffe till, mums!.

tänkte också ta promenad idag men så kollade jag på termometern och det stod 8, så jag antog att det var 8 minus så jag totalt struntade i att gå då jag tycker 8 minus skulle vara alldeles för kallt.
Men sedan kommer Fredrik hem från jobbet och säger att det är plusgrader ute och jag bara nej det är minus... så kollade jag termometern aa det stod 7. åh orkar inte med mig ibland haha 😅😅!!.

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

Idag var det kalas för mamma som fyllde år i tisdags! träffade en del av släkten och fikade en massa (man får ju passa på när det är helg).

jag har under hela min graviditet varit så himla sugen på energidryck och sådant, och nu testade jag dricka celsius och nej det var ju inte ens gott så vilken besvikelse.  Har väl varit sugen för jag vet att jag inte fick dricka. ska ju heller inte dricka när man ammar men eftersom jag bara ammar på nätterna nu för tiden så tog jag lite celsius på dagen :)

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

Härliga fredag äntligen kom du. Så mysigt när Fredrik är ledig och hela familjen är hemma och vi kan bara vara och mysa ♡

På förmiddagen åkte vi upp en sväng till borlänge med Johanna & Lykke. Blev en liten sväng på Ikea, köpte matstol till Tuva som ska vara hos mamma när Tuva är och hälsar på där :).
Vi skulle egentligen  handlar mat också men det var lite trångt med 2 barnvagnar, 2 matstolar och lite annat i en bil. Så Fredrik fick åka och handla i stan istället när vi kom hem :).

Nu har vi nyss ätit lite tacos, vad vore en helg utan tacos liksom?! ingen helg om Fredrik får säga tror jag eftersom han älskar tacos 😉.

Likes

Comments