Header

​Idag gjorde vi våran första barnvagnspromenad! Hon sov hela vägen och verkade trivas väldigt bra där i vagnen :) 

Kusin Lykke och Faster Johanna var även med ut :)

Kunde tyvärr inte gå så långt eftersom det gjorde för ont. Längtar tills man är helt återställd och kan gå längre promenader och slippa denna smärta :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår fick vi äntligen åka hem från BB vi blev kvar där i 4 nätter eftersom det var lite krångel med amningen men nu fungerar det jättebra! :)
Det känns iallafall skönt att vara hemma och vi är väldigt lugna och bebis är lugn känns som man kan slappna av mer här hemma och är skönt att sova i sin egna säng också ;)

vår sötis när vi skulle bege oss hemåt igår ♡

Idag var vi på BVC och hon vägde nu 2846 Gram igår vägde hon 2795 så hon hade gått upp lite, men vi ska dit på fredag igen och väga henne :)

Likes

Comments

i förrgår 13/10 bestämde sig våran lilla prinsessa att titta ut. Jag kan inte förstå att denna söta bebis är min!! jag är så himla lycklig ♡♡♡

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 39 så idag är det förhoppningsvis bara 13 dagar kvar tills hon är här! :)
hur mår jag då? jo jag är så himla trött på att vara gravid nu för det gör så jädrans ont i bäckenet så går knappt att gå eller sova längre. Förvärkarna är ju heller inte så roliga som sagt, Nu vill jag bara ha våran lilla flicka här, jag är så redo för bebis mys ♡

Likes

Comments

Hej på er!
Vaknade inatt av värkar så sov inte sådär värst bra inatt, vaknade också upp med värkar på morgonen och dom höll på tills eftermiddagen, Så himla skönt att dom gick över, förstod ju att det bara var förvärkar så ville bara att dem skulle gå över eftersom jag visste att det inte skulle bli nån bebis idag.
När värkarna gick över kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till Söderbärke och hälsade på Mormor och Tommy ett tag. Sedan har jag bara varit hos mamma. Har också städat lite, har blivit beroende av att städa. vill bara städa hela tiden haha!!.
Sen delade vi på pizza, jag var så himla hungrig så fick bli lite fet mat hehe.
Snart kommer iallafall Fredrik och hämta mig då ska jag hem och sova, så skönt!!.

Var hos barnmorskan igår iallafall men ska dit på måndag igen eftersom Sf-måttet fortfarande låg på 34 så ska bara dit och mäta men det är nog bara för bebis har sjunkit ner mer :).
Annars så var allt bra!

Likes

Comments

​Mamma och Bror kom förbi på ett besök och jag och mamma hade bestämt oss för att baka lite bullar eftersom jag tidigt imorse fick mig den idén att jag ville baka bullar!.
Det är ju också kanelbullens dag idag så det var jag passande att vi bakade idag. Nu har jag då massa bullar så det lär nog räcka ett tag, Så nu kan jag bjussa på lite fika när någon bestämmer sig för att komma och hälsa på. ​Tror det kan bli mycket besök när lilla bebis är nykläckt så hehe..


Likes

Comments

Inne i vecka 38 nu!!!. Jag har förvärkar varje dag nu och känner ett tryckt neråt, så jag hoppas det är på gång snart för nu tycker jag att hon kan kika ut ♡.

Likes

Comments

​Godmorgon!
​Eller godmorgon och godmorgon jag har varit vaken ett bra tag men låg kvar i sängen och drog mitt ett bra tag, det var riktigt skönt att kunna ligga kvar och dra sig lite. 
Snart kan jag inte göra det längre så man får ju passa på dom sista veckorna/dagarna! :)
Jag gick nyss upp och nu sitter jag och kollar lite på Gossip Girl, men ska snart städa lite blir så jädrans trött och rastlös när jag bara sitter still. 

Likes

Comments