View tracker

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

Hej på er gårdagen började med att lillan sov länge så runt 10 fick jag lov att väcka henne och ge henne mat, sedan gjorde vi oss i ordning och så blev det en promenad med Tuvas faster Johanna och kusin Lykke :) vi följde sedan med dom hem och Johanna bjöd på mat också, det var trevligt :).

Sedan kom Fredrik och hämtade mig och Tuva och då åkte vi vidare mot Smedjebacken. Vi skulle lämna av Tuva vid hennes morfar eftersom vi skulle åka till Ikea och köpa en ny garderob åt mig. Har så himla mycket kläder så min byrå räcker inte till. Ligger kläder överallt i sovrummet och har en hel tvättkorg fylld också med ren tvätt 😅. Så hon fick vara där medans vi åkte eftersom man absolut inte tar med henne pga rs viruset som går..
Vi åt iallafall mat på Ikea också, riktigt gott var det och åt en semla till efterrätt. jag är tokig i semlor och då menar jag verkligen tokig 😅!!! gott som alltid var det. vi handlade mat på Willys också så nu har vi mat så det räcker ett tag :).

Så såg man denna bild och blev och sakna lilla skruttan så mycket, tycker det känns konstigt att åka iväg utan henne och saknaden kommer verkligen efter henne <3. Tur man inte är borta så himla länge :).

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

idag har det då inte hänt så mycket mer än att vi var ute på en promenad med Tuvas farmor och Tuvas kusin Lykke :). annars så har vi bara setat inne, kollat på tv, sovit lite. Jag har även ringt till kyrkan så nu är dopet bokat för tuva. Så vi ska  börja fixa med inbjudningar och sånt :). Nu ska jag iallafall göra mig klar och gå och sova, Tuva sover redan i sin säng och Fredrik har också gått och lagt sig :). Godnatt!

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

Jag och Tuva gjorde morgon klockan 07:30 imorse... Jag är vad vid att sova till minst 10 iallafall 😅..så det var lite ovant att gå upp så tidigt. Sov heller inge bra inatt, Så idag är jag riktigt trött men tuva däremot hon har då varit ovanligt pigg idag.

Just nu sitter jag & Tuva iallafall bara i soffan och väntar på att F ska komma hem igen då ska vi ut på en promenad, kan behövas efter en sån här seg dag :).

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi nästan inte varit hemma på hela dagen. Vi åkte till smedjebacken runt 14 tiden och hämtade upp min mamma, sedan for vi vidare mot söderbärke och hälsade på min mormor & hennes sambo :). Vi fikade lite och dom gosade med Tuva.  efter det skjutsade vi hem mamma och åkte sedan hem till min pappa, vi hade bara ätit frukost så vi beställde pizza och åt!.
Nu kom vi iallafall nyss hem och jag ska bara skriva klart detta inlägg och sen ska jag börja fixa mig inför läggdags. Fredrik och Tuva har redan gått och lagt sig. Vi hörs godnatt! :)

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader , Vardag

Idag på förmiddagen så gick vi ut i skogen och grillade korv och sen bananer med choklad i muuuums! Tuva sov i vagnen och gosade.Det var iallafall jätte mysigt att vara ute i skogen med min lilla familj ♡
Detta ska vi iallafall göra fler gånger och längtar så tills Tuva blir lite större och kan vara vaken och med när vi grillar och så.

Likes

Comments

Tuva 2 - 4 månader

hurra!! idag blir våran lilla tös 3 månader 🌸
imorse blev det vägning och mätning vid bvc hon väger nu 5 kg!!! och är 60 cm lång! hon börjar bli stor:). Sedan var det dags för 3 mån sprutan också, hon var så duktigt bara grät några sekunder när dom tog sprutorna❤. Hon verkar må bra och har inge feber så det är ju skönt för henne :)

Likes

Comments

Food, Vardag

Mumsade nyss i mig detta goda så nu är jag mätt i magen

Godkväll !
Idag har jag och Tuvisen bara tagit det lugnt, Hon har mest bara sovit och såklart lyckades jag somna till bredvid henne jag också, men annars har jag bara kollat serie och plockat lite här hemma. Tråkigt när Fredrik har börjat jobba igen efter ledigheten, så ensamt när tuva sover. Gillade när han var ledig och man hade någon och prata med iallafall. Men 1 jobbdag till så får han helg :-).Likes

Comments