Vardags tankar

​ÄNTLIGEN! 😀💕

Jag måste visa er detta!
Igår så kollade jag på ett Youtube klipp som Jonna Lundell gjort (kanalen heter: "Jocke och Jonna")
I klippet visar hon upp olika plagg från en hemsida som heter "Madlady.se" och jag tänkte, "kläder var ju faktiskt ganska snygga, jag måste kolla den hemsidan"
Så jag går in på sidan och börjar bläddra bland plaggen och när jag såg denna bilden så fick jag kolla mer än en gång för jag trodde inte att de va sant!

ÄNTLIGEN är det någon som vågar visar hur man ser ut på riktigt!
På bilden ser man klart & tydligt att kvinnan har bristningar på rumpan. Jag blev så jäkla glad när jag såg detta! Det är på tiden att vi börjar visa våra barn & ungdomar hur man ser ut i verkligheten & inte i en photoshopad värld. Man är inte "onormal", konstig eller ful för att man har bristningar, åderbråck eller celluliter. Jag har själv alla tre. Men när jag som 15-16åring fick mina första bristningar på låren & rumpan så kom tankarna direkt "fy va ful jag är" "vem kommer kunna tycka att jag är snygg nu..?" "ingen annan har ju de"Bikini?! Det kan jag ju inte ha då syns det ju, alla kommer kunna se dem.."

Det är inte så konstigt att man får såna tankar när man kollar i tidningar från olika klädbutiker & ser hur "perfekta" alla modellerna ser ut.
Jag kan fortfarande få såna tankar idag, även om jag vet att det är redigerat & fixat. Men som tur är så är jag mycket mer självsäker på mig & mitt utseende än vad jag var för bara något år sen..

Men hade jag som ung, fått se bilder som denna i tidningar, på filmer osv. Så tror jag, nej jag vet! Att jag hade accepterat allt så mycket lättare & inte tryckt ner mig själv på de viset som jag gjorde. Allt det som är "normalt" hade inte varit någon större grej om man varit mer öppen med det & vågat visa att det verkligen är så man ser ut!

Så stort 👐 Woop Woop 👐 till er på Madlady, fortsätt så! /J

Likes

Comments

Vardags tankar

Med gråten i halsen gick jag ut från sjukhuset och körde hemåt igen. Jag funderade hela bilturen på om och hur jag skulle skriva om det här eller om de skulle vara bättre att fortsätta hålla de för mig själv. Men jag är så trött på att höra skämt, ta emot kommentarer som "Är du förkyld?" "Du är ju lite röd om näsan" "Rudolf" "Du har nog fått i dig lite för mycket" och att behöva säga "Ja, jag är lite förkyld" eller låtsas skratta åt kommentarerna för att de är enklast så för då slipper jag att förklara vad det egentligen är och göra en stor grej av de. Jag försöker att inte tänka på det vilket inte är lätt när man dagligen får blickar eller kommentarer som om jag inte redan visste att jag hade en rodnad i ansiktet..

Vissa dagar när jag ser mig i spegeln önskar jag att jag bara hade kunnat vara hemma och gömma mig i lägenheten tills det försvinner. Men tyvärr så kommer det aldrig att göra de. Jag kan sminka över det men det håller inte mer än någon timme innan de börjar synas igen.. Jag kan äta medicin och smörja in med olika sorters krämer men det finns inget botemedel, det går bara att minska. Tänkte först lagt upp en bild på mig, men känner mig inte redo för det ännu..

Med en stor klump i magen så lägger jag upp detta och hoppas att ni som läser detta respekterar det och har förståelse över hur jobbigt detta är för mig. För efter många läkarbesök och olika kurer som inte hjälpt, så har detta börjat ta på mitt självförtroende och jag känner att den drar mig tillbaka till osäkerheten som jag haft tidigare..

Idag börjar jag min tredje kur med medicin och jag hoppas att den ger det resultat jag önskar! 

Likes

Comments

Naglar

Här kommer bilder på alla olika gel naglar som jag har haft hitintills.
Började bygga naglar i maj - 2015 hos en, då bekant kollega kan man säga, men som nu har blivit en härlig vän!
Kommer att lägga upp nya bildermina naglar ca 1 gång i månaden efter hand som jag gjort nya.
Hoppas att ni som ser bilderna får lite inspiration!

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Mode

Hej på er!

Tänkte göra en liten uppdatering på mitt köp från appen Wish som jag gjorde för ca 3v sen. Jag har fått plånboken, den vita blusen och de militärgröna tightsen. De andra är på ingång!

Älskar plånboken! Väldigt snygg färg. Stor, med många fack till kort och sedlar. Den ser precis ut som på bilden! Är super nöjd!

Blusen ser också ut som på bilden. Enligt andra köpare så var det små storlekar så jag tog en storlek större. Detta är storlek M. Blusen är lite åtsittande vid armarna & resten är lite lösare.

Dessa tightsen är såå sköna & mjuka. Tog en storlek större här också (M) då de va små i storlekarna. (enligt de andra som köpt dem) Hade jag visst om att de var så här långa så hade jag tagit S istället. Men jag är nöjd ändå.


Nu ska jag snart lägga mig, dags för jobb imorgon! Hoppas att ni haft en bra dag & får en underbart härlig fredag imorgon!

Likes

Comments