Hej, denna blogg är ju egentligen ganska död men här kommer lite bilder från balen, hareeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är ett litet sent julinlägg. Vi firade juldagen alltså 25e med att på morgonen fira med familjen, alltså oss och Chrystals två barn genom att öppna julklappar och strumpor (första bilden). Sen åkte vi till Lara's uncle and aunt: Randy and Reba och firade där också med dem, Reba's mamma, Randy and Reba's son Britt och hans två-åriga son Jack samt Melanie, hennes son och hennes utbytesstudent (två sista bilderna) sen bara hängde vi på farmen och ja det var min jul, hade!

Likes

Comments

Förra lördagen var vi först på Hannahs graduation. Hon gick på Auburn university, (Nurse, 4år) och så gick hon ut förra helgen! Första bilden är bara aulan eller vad man ska säga, och de andra hon med familjen

Efter det åkte vi till en parad som hålls i Wetumpka varje år, som heter Christmas on the Coosa. (Coosa river) det är en massa lokala företag och klubbar och så som är i paraden. Lara var med i paraden med sin gymnastikklubb Titans. Det var också som en liten marknad. Nedan är blandade bilder. Hejdå hadee

Likes

Comments

Hej, igår hade vi cabaret på skolan, vilket var typ som en show med sång, dans, teater. Jag var inte med i den men jag var där under hela tiden när dem gjorde i ordning sig, genrepet, uppvärmning, själva showen och allt och dokumenterade. Såhär är lite blandade bilder från kvällen! Hareee

Likes

Comments

Hej igen, jag tänkte inte lägga upp något om Thanksgiving eller min födelsedag pga att jag inte tog några bilder. Men från önskemål får ni här en bild från Thanksgiving och en från min födelsedag.

Thanksgiving firades hemma hos oss. Det var familjen Logan och familjen Wallace (min local coordinators familj)

På bilden är det Ashley (Melanies dotter) Chrystal, Scott, Hannah (Chrystals dotter) , Christian (Chrystals son) Lara och jag (och massa mat)

Nästa bild är bara en bild på mig från min födelsedag. Vi åkte till Montgomery och gick runt där, shoppade lite, sen åt vi middag där. Men jag har som sagt inga bilder från de. När vi kom hem bakade jag denna kladdkaka och så satte jag och Lara mina ljus i den :)

De var då allt. Hare så ses vi snart igen (lovar)

Likes

Comments

På själva halloween gjorde vi faktiskt inte så mycket utan var hemma och såg en halloweenfilm. Men detta inlägg handlar om lördagen innan alltså 29/10. Vi var på halloween"fest" hos Lakshmi och Alice (utbytesstudenterna från holtville) de har typ en bondgård med hästar och så. Orkar inte säga alla namn vid varje bild men dem som var där var: jag, Juliane, Andrea (från we2) lakshmi, Alice, Jolin, Ali (från holtville) Ali är inte utbytesstudent

De tre sista bilderna är en riktigt redneck-lek. Man ska alltså doppa huvudet i bunken med vatten och äpplen och ta upp ett äpple med munnen. Japp de va allt så hejdå hare

Likes

Comments

Aa glömde göra detta inlägg men förra fredagen (alltså den 28/10) åkte vi till Atlanta, GA. Vi stannade bara över natten men här e några fina bilder där ifrån

Första bilderna e från en park, kommande bilder är från i stan

Sista bilden är från CNN där dom liksom spelar in de, aa men vi hörs hare

Likes

Comments

Igår va en jätterolig dag så tänkte berätta lite om den och visa lite bilder så jä. Först och främst hade vi typ tema dag och temat va 90 tal eftersom det är den sista generationen född på 90 talet som går i skolan nu. Jag hade inte riktigt planerat så tog ba nåt på morgonen som passade.

Första bilen är på mig och Jordyn. Det är för övrigt fortfarande cirka 25 grader ute så solen skiner och man kan va ute hela tiden. Som ni kan se va mina kläder sådär, chokern va ju passande och skorna också, byxorna är väl mer 70 tal? Och tröjan vet jag inte ens men aa jordyns kläder va ju asbra. Andra bilden är mig, Makayla, Michael och Jordyn där vi fake skrattade och de såg legit ut som en scen ur en 90tals film.

Nästa bild är bara en härlig bild på mig och Andrea

Sen vare pep rally vilket man gör för att peppa fotbollslaget och är några gånger per termin. Bilden är från snapchat

Efter skolan hämtade Makayla upp mig och vi åkte och åt på McDonalds med Kaitlynn, sedan åkte vi till fotbollsmatchen. Kaitlynn är till vänster och Makayla til höger.

Vi hade bjudit in tre utbytesstudenter från Holtville (en ännu mindre stad än Wetumpka, som ligger ganska nära) att gå på matchen med oss, och det var jättekul att träffa dom! På första bilden är det: Juliane, Lakshmi som är från Brasilien, Andrea, nån i bakgrunden hah, Alice från Italien, Jolin från Taiwan och jag! Andra bilden är vi alla igen och tredje Juliane, Lakshmi och jag!

Resten av bilderna är selfies från snapchat, första jag och Lakshmi, andra jag och Brady, tredje jag och Makayla. För övrigt säger alla att jag och Makayla är lika, just i denna bilden kan jag typ se de men inte i verkligheten.

Aa de va allt. De va en jätterolig dag. Haaaare

Likes

Comments

Denna veckan hade vi höstlov. För mig handlade det mest om att sova ut sen jag går kl 6 varje dag (skolan börjar 7.45) men i alla fall på måndagen gick vi på volleybollmatch. Det var den sista matchen och dom vann! Den var även så kallat pink out, alla skulle klä sig i rosa också stödjer de bröstcancer 💗

På tisdagen gjorde jag inget annat än att träna (tumbling) men det gör jag varje vecka. På onsdagen åkte jag och Makayla in till Montgomery och shoppade!! Det var kul för det blir ju inte så mycket shopping om man bor i Wetumpka hah

På torsdagen var jag bara här hemma med Lara. På fredagen vare fotbollsmatch! Även denna match va en pink out match. Tyvärr så förlorade dom, men det var typ första matchen dom faktiskt inte vann. Men det var kul ändå. Första bilden är Makayla när vi åt innan. De andra bilderna är mig och Juliana med våra rosa pompoms.

Aa de va allt för mitt höstlov. Nu börjar skolan igen. Hare

Likes

Comments

Hej, lessen för lite dålig uppdatering. Den här veckan vare homecoming, vilket betyder att man firar att fotbollslaget (amerikansk fotboll) kommer "hem" och börjar spela på hemmaplan. Hela veckan är det olika teman och man klär ut sig. Det är även en parad och såklart en fotbollsmatch. Så förra lördagen var jag och två andra utbytesstudenter, Juliane (från Norge) och Andrea (från Nederländerna) och handlade på walmart.

Jag och Juliane på sista bilden i kundvagnen. Walmart är så najs, billigt och dom har allt. Vi handlade saker till första dagen vilket var twin day. Vi köpte likadana kläder alla tre så det blev triplet day.

Vi tog bilder vid skolbussen. Jag och Juliane var även lite savage och tog bilder på den 😂 nästa bild är en selfie med Makayla (inte utbytesstudent)

På tisdagen vare Jersey som gällde men jag hade ingen så jag satsade på onsdagen istället vilket var Disney day. Jag och Makayla bestämde oss för att göra Mike and Sully från monsters inc. Vi köpte t shirts och tyg och gjorde tröjorna själva. Jag gjorde även ett armband.

Och så här blev det!

På torsdagen vare hippie day och eftersom det är jag i mitt naturliga habitat behövde jag inte köpa något. Jag hade flätat band på huvudet, runda solglasögon. Flare jeans och sandaler. Det enda jag inte jade var tröjan som jag lånade av Makayla. (Jag har ingen bild på hela outfiten tyvärr)

Den dagen var det även paraden men jag tog inga bilder tyvärr. Men det var i alla fall bandet (orkestern, som varje skola har) cheerleaders, fotbollslaget, homecoming King and Queen, och lite klubbar, som gick i paraden.

Dagen efter, fredagen, sista dagen, vare spirit day (black and gold eftersom det är vår skolas färger) jag hade på mig min Wetumpka indians T-shirt och lite guldiga accessoarer

Den dagen var det ju då också själva fotbollsmatchen som självklart var på hemmaplan. Och vi vann!! 🎉

Sista bilden är en selfie med några som jag och Makayla stog vid. Nästa bild är på mig, Shamari och Makayla efter matchen va slut och vi hade vunnit.

Slutligen är här två bilder på homecoming tröjan som vi hade. Star wars inspirerad. Många hade på sig den på matchen. Om ni inte förstod det än så är våran skola "home of the indians" (Kära svenska vänner, jag tycker också egentligen att detta är fel eftersom indianer är ett folkslag och det är som att säga "okej nu är vi afrikaner och så klär vi ut oss till dom och gör det till en grej" men vi får komma ihåg att sverige ligger ca 50 år före usa när det kommer till sånt här, så aa) Hur som helst, fotbollslaget heter indians, orkestern heter "Pride of the tribe", våran logga är en indian och detta är anledningen till att varför det står "tribe strikes back" och allt. Och vi mötte då greenville's "tigers".

Den här veckan har varit jätterolig, att se alla i skolan utklädda och vara på fotbollsmatchen och allt. Aja hoppas inte detta blev ett för långt inlägg, så hörs vi! Hare ❤️❤️❤️

Likes

Comments