View tracker

Troligen missade ingen utav oss Black friday, eller i alla fall inte jag. När klockan slog 00.00 var jag snabbt inne på Intersports hemsida för att beställa dessa snygga tightsen. Då det var 30%. Kan länka byxorna nedan. Däremot finns det bara XL kvar i lager. Byxorna hittar ni här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fin, fina bilder (😉). Hahah, ignorera kvalitet osv.

Äntligen är det lördag och helg. Denna helgen ska jag bara njuta av min ledighet och umgås med vänner. Däremot kommer det alltid sluta med att man somnar framför tv:n. Är det bara jag, eller är man allmänt trött på vintern? Mörkret påverkar en mer än vad man tror.

Idag ska jag förmodligen träffa två utav mina bästa vänner. Antingen åker vi till Karlstad för att jul handla eller så bara umgås vi. Det vill säga, snacka och mysa i det kalla vädret. Hur det än blir hoppas jag att ni får en bra lördag. Njut utav er ledighet och unna er saker.

Likes

Comments

View tracker

Några av mina ingredienser i tacosen. Däremot älskar jag verkligen körsbärstomater. Så det är alltid ett måste. Vad är ett måste för er i eran tacos?

Såhär såg min förra fredag ut, vilket oftast brukar bestå av tacos efter träningen. Hahah, har ni också så? Att man alltid brukar äta tacos på fredagar? Eller vad äter ni på fredagar/lördagar? Ge gärna tips här nedan, så jag inte tröttnar på min favorit rätt.

Likes

Comments

Som jag tidigare berättade påverkas jag enormt utav skolan och skolans prestationer på oss elever. Man behöver inte alltid få A på alla prov eller plugga järnet. Men som ni förmodligen redan ser på bilden så lever jag i en prestation, då jag måste lyckas för mig själv. Ibland kan detta vara bra men åt andra dagar kan det vara åt helvete. Man ska vara minst lika glad för ett E som för ett A. Huvudsaken ska egentligen vara att man har klarat provet. Hur är ni i skolan? Blir ni minst lika glada för ett E som för ett A?

Likes

Comments

Finner inga ord för hur mycket jag saknar sommaren. Trots att inte denna sommaren blev som man hade tänkt sig så blev den fantastiskt rolig. Då jag för mesta dels spenderade min tid på familjen och träningen. Däremot jobbade jag 1/3 utav sommaren. Vilket ledde till mer pengar i plånboken (😉). För mig kvittar det i fall jag umgås med min familj eller vänner. Jag har minst lika roligt med min familj som med mina vänner. Vissa kanske drömmer om sena sommarkvällar och en drink med sina polare. Men nej jag är inte en sådan person. Jag trivs inte så. Jag vill ha en lugn och mysig sommarkväll med inga planeringar och bara njuta. Alkoholen står jag gärna utan, då den oftast bara leder till problem för min del. Så drick inte alkohol mina unga läsare. Trots att ni ständigt blir påverkade utav ert umgänge. Så drick INTE alkohol. Man kan ha minst lika roligt utan. Och det kan jag lätt intyga.

Likes

Comments

Om ni bor i Värmland eller åtminstone i Karlstad känner ni förmodligen redan till Kebabhouse. Däremot är det inte bara kebab, som man faktiskt kan tro. Restaurangen har allt möjligt, från hamburgare, pizza, pasta och sallad. Det vill säga i princip allt. Om ni någon gång befinner er i Karlstad rekommendera jag er att testa där.

På bilden ovan ser ni pasta med oxfilé. En utav mina favorit rätter på Kebabhouse.

Likes

Comments

Under de fem senaste dagarna har min stress varit på topp. Då vi har haft en inlämning,två prov och två muntliga föredrag. Ibland undrar man faktiskt hur skolverket tänker eller åtminstone lärarna. Att de aldrig kan ta hänsyn! Förlåt men det är inte konstigt att fler och fler ungdomar hoppar utav skolan. Vi ungdomar lever ständigt i stress och prestationer för att lyckas så bra som möjligt. Jag kan lova dig att du någon gång i livet har du känt dig nedsänkt, deprimerad eller misslyckad. Om inte, så vänta bara….. Skolan är en utav de sakerna som jag kan få mest ångest för. Att jag ständigt måste prestera för att kunna känna mig duktig och glad. För får jag ett dåligt betyg blir jag genast förbannad på mig själv. Skolan tar helt enkelt över vår vardag och psyke. Hur känner ni angående skolan och dess prestation?

Likes

Comments

Jag vet inte om man kan kalla detta för snabbmat eller inte. Men såhär såg min kvällsmat ut för några dagar sedan. Är helt besatt utav tonfisksallad samt ost och skinksallad. Eller besatt och besatt, jag gillar bara Dilans ost och skinksallad. Så man kanske inte kan kalla det besatt. Men tonfisksallad, shit.. det är en utav mina favorit rätter.

Likes

Comments

Har ni sett Lexingtons inrednings grejer samt porslin? Man kanske kan tro att de är svin dyra, men nja. Såklart är det inte IKEA priser, men åtminstone Cervera priser. Lexington har sin design i flera olika färger, bland annat denna färgen ovan och röd. Personligen älskar jag marinblått.

Likes

Comments

Detta är mina 5 wanties just nu . Som ni förmodligen ser på bilderna ovan är jag inne i en period då jag både vill ha träningskläder men också saker till att flytta hemifrån.

Likes

Comments