Header

Hej!

Nu sitter jag här i sängen klockan 23:26 och väntar på att Marcus och Martinus nya låt ska släppas och på att Manfred Erlandssons nya låt ska släppas. Jag är så taggad, jag sitter och pratar med min kompis på Facetime och är så sjukt trött så jag vill bara somna. Jag kommer skriva imorgon om vad jag tyckte om låtarna och om det var värt att stanna uppe.

Jag har mjukiskläder och morgontoffler och sitter och kollar på Manfreds live, imorgon har vi A-dag så det gör inget att jag är uppe sent idag. Jag uppdaterar mer imorgon för jag har inget mer att skriva idag än godnatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag har alltid varit väldigt blyg av mig med människor jag inte känner. Jag har aldrig vågat gå till t.ex. Frisören eller tandläkaren själv utan någon men igår skulle jag till tandläkaren och Jag hade ingen som kunde följa med. Jag har haft problem med min käke ganska länge och dom skulle kolla på den igen och se hur tänderna växt sen sist(för tre veckor sen då) så jag fick gå dit ändå för jag vill ju att de ska bli bra i med att det för extremt och och har svårt att äta visa saker.

Jag va påväg dit och va sjukt nervös och funderande på att gå hem men jag fortsatte dit gick in och satte mig i väntrummet. Det kändes som tiden gick så sjukt långsamt jag bara satt och väntade på att det skulle bli min tur. Äntligen blev de min tur och jag tyckte de va så stelt i början för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med de gick jätte bra och nu fattar jag inte vad jag varit rädd för. Dock vill jag inte göra de igen för de tog så lång tid för mig att förbereda mig så jag inte skulle fega ut. Nu vet jag att jag kan klara de om jag verkligen vill det.
Tack för ni läst detta inlägg och att de kanske hjälp någon som har likaså problem💗

Likes

Comments

Hej
Nu har fler produkter från wish kommit och denna gången va det både bra och dåliga saker.

Första saken är denna ananaskepsen och den är verkligen inte som jag trodde de skulle vara. Den är spetsig och ananasen är sne och den sitter inte bra. Denna kommer jag nog aldrig använda.

Nästa sak är dessa två magtröjor och dom är inte heller som på bilden men dom går iallafall att använda. Dom var dock väldigt stora och den svarta va större än den vita men de är samma storlek så de var ju lite konstigt. Det är jätte fint att matcha till en kjol eller höga byxor.

Nu kommer vi till lite saker som faktist blev bra och ser ut som på bilden. Först är det denna gråa magtröja med en Alien vid halsen typ. Den satt jätte bra och bar perfekt i storleken dock lite tunn men för det priset var de bra. Och denna kan jag rekommendera om ni beställer från wish.

Sista saken är en Harry hotet tröja som är grå och väldigt över size men det var mysigt och den satt precis som på bilden. Kvalitén är bra och den är också lite tunnare än jag tänkt men går fortfarande att använda och motivet satt bra och kändes inte alls plastigt vilket förra tröjan gjorde.

Hoppas ni får en jätte bra fortsatt vecka nu💗

Likes

Comments

Hej!
Har inte haft tid att blogga och i med att jag skrev i lördags att jag skulle berätta hur de gick på volleybolls turneringen får de bli nu, bättre sent än aldrig. Detta var den andra turneringen jag var med på och förra var för snart ett år sen så det var kul att va med igen. Vi spelade med damlaget för vi har börjat träna med dom, det var ganska kul men svårt för dom har positioner man inte hade innan och nu är det fasta positioner och jag var center(jag står alltid i mitten av raden) och de va ganska svårt att lära sig de men i slutet av dagen började jag fatta hur de gick till så de var bra övning.

Jag gick upp kl 06.30 och kl 06.55 åkte vi och hämtade min kompis och sedan åkte vi till Lund där turneringen va, vi hade 5 matcher alltså 10 set och vi vann 3 set. En hel match och ett set, jag tyckte ändå de va ganska bra för de va första gången med dom positionerna för dom flesta och det mesta va nytt, och även nya människor i laget i med att de va med damlaget. Vi kom hem runt 17-18 jag kommer inte riktigt ihåg och då var jag jätte trött och orkade inte så mycket. Det var värt att åka dit jag var lite osäker under veckan för jag inte är en av dom bästa och sen blev jag sjuk men de var bara att åka ändå och tänka bort halsen och näsan. Jag fotade inte så mycket där men här är lite bilder jag tog.

Gonatt

Likes

Comments

Idag efter skolan har jag då varit med Sara. Vi fikade efter skolan på espresso House och de va jätte gott som vanligt, sen gick vi hem till mig och återskapade tumblr bilder och tog lite bilder och sånt och dom bilderna kommer jag lägga ut i detta inlägg som en kul sak. Vi gjorde vårt bästa och vissa blev vi nöjda med och vissa inte.

Imorgon ska jag på volleyboll turnering Så skriver hur de gick imorgon kväll.

Gonatt

Likes

Comments

Hej♡
Nu sitter jag här i myshörnan och äter melon och kollar på Netflix, så mysigt och så gott😂 Tänkte göra en veckoupdate med denna veckan i med att ja inte berättat vad jag gjort (mest för jag inte gjort något speciellt men ändå😂) Denna veckan har mina träningar börjat alltså dans och volleyboll. Jag går på volleyboll måndag och onsdag och sen dans tisdag, torsdag och fredag. Jag går på 3 olika hiphop pass, 1 showclass, 1 streetfunk och 2 olika Danze pass.

Igår (lördag) var jag på 18 års fest, det var min kusin som fyllde år. Det var både kul och tråkigt för på kvällen blev typ alla fulla och de va inte så jätte kul men annars var de kul. Idag har jag inte gjort så mycket jag gick till mamma och nu när jag lägger upp detta är jag då hos mamma fast jag ska tillbaka till pappa sen.

Självklart har jag varit i skolan också men där händer inget kul så det är Inget intressant jag kan skriva om. Och sen har jag ju också spelat in musical.lys som vanligt alltså.

Ha en super bra vecka i skolan(ni som går i skolan då alltså) ni andra får också ha en super bra veckan.

Likes

Comments

Hejsan💗
Idag fick jag mitt första packet från wish, eller det var mammas men jaja. Det var ett rött liquid lipstick som var matt. Det satt jätte bra och blev matt som de skulle och det såg ut som på bilden på wish.

Det var hel när de kom och var paketerat bra för att kosta då 8 kr. Det satt nästan lika bra som dom man köper i Sverige och höll jätte bra man kunde äta med det och det försvann inte så jätte mkt av de vilket som är ganska bra. Man fick gnugga ganska mycket för att få bort de men de tycker jag bara e bra. Det dåliga med detta var att de va lite små klumpar som kom upp ibland ur den vilken som är ganska dåligt men annars bra och för att vara från wish får de 7/10. Om man jämför då med andra sånna här från wish.

Likes

Comments

Hej på er♡
Igår hade vi skolfoto med klassen, detta är ett ganska kort inlägg men hade tänkt visa kläderna. Jag hade på mig en stickad tröja från bondelid som var typ Beige och texten var vinröd. Den var jätte skön och kostade 599kr på MQ. Sen hade jag vanliga blåa byxor med hål i.

Likes

Comments

Hej
Detta inlägget lägger jag ut några dagar efter för har inte haft tid att blogga nu när det är skola och träningar, jag har tänkt berätta om vad jag gjorde i söndags och även lägga in massa med bilder. Jag var då på stenshuvud här i Skåne, vad jag vet har jag aldrig varit där och det var jätte fint och solen sken och det var varmt och fint väder. Vi gick till alla olika platser alltså södra huvudet, östra huvudet och norra huvudet, jag tyckte alla var Lika fina fast på olika sett i med att de var olika utsikt på alla ställen.

På vägen hem åkte vi till ett fik och jag tog pannkakor och det var jätte gott, självklart gjorde vi mer saker på stenshuvud imed att vi gick ganska mycket men det är inte så kul att läsa så nu kan ni njuta av bilderna vi tog istället😂Ly

Likes

Comments

Hej

Jag tänkte först göra en "Daily update" idag men har ju inte gjort så mycket så får bli en dagens outfit. Men det kan vara kul det också. Blir dock en liten update i denna så berättar det lilla jag gjort idag men det är för litet för ett eget inlägg. Jag har först spelat in lite Musical.lys på morgonen och loggat in på mina följares konto och gjort videos på deras konto (jätte kul). Efter det var det då eftermiddag och jag och min mamma och storebror åkte till mormor och fikade och påväg hem åkte jag in om till pappa och städade och tog outfit bilder till detta linlägget.

Igår köpte jag en ny hoodie från intersport den är väldigt oversize och jag köpte den från herravdelningen. Den finns tyvärr inte på intersports hemsida men hittade den på en annan hemsida. Och den kostar lika mycket på hemsidan som i affären. Tröjan tog jag i storlek S för jag ville att den skulle vara lite stor. Jag brukar i vanliga fall ha XS i kläder. Den är ljusrosa och jätte skön och den fanns i jätte många färger.

Rosa hoodie (glöm ej ändra färg till den färgen ni vill ha)

http://www.promeadirekt.se/overdelar/sweatshirt-trojor/clique-021031-basic-hoody.html

Byxorna är från HM men säljs tyvärr inte längre så hittade några liknande istället. Byxorna är blåa girlfriend jeans med hål. Ett av hålen på knäna gick dock väldigt itu så det var inte så stort när jag köpte det. Dom är i storlek 32 och sitter perfekt på mig.

Byxor (inte så jätte lika med det var dom bästa jag hittade)

https://www.zalando.se/ltb-jeans-relaxed-fit-leal-wash-lt121n032-k11.html

Hejdå ha en super bra kväll/dag Ly

Likes

Comments