Header

Hej! Idag tänkte jag prata om feminism. Jag är själv en stolt feminist. Grejen med att när man uttalar sig som feminist i detta samhälle så får man så jävla mycket skit, då folk anser varenda feminist är manshatare, har orakade ben och armhålor osv osv. Men hur kan dom människorna vara så trångsynta ? Vi feminister står för jämställdhet i samhället, i jobbet mm. Vi står för att vi inte vill bli tafsade på krogen, förföljd av en random kille på stan, vi vet att kvinnor är dom flesta som blir våldtagna i detta samhälle. Hur fan kan det då vara fel att vara feminist? Jag vill att min framtida dotter ska ha ett bra jämställt liv och inte ska behöva gå på stan och oroa sig för att bli våldtagen.
Vi feminister är inte manshatare, vi hatar dom män som gör illa oss, vi hatar att män har högre makt än oss i samhället. Vi står för något som är rätt, som kan göra skillnad ifall vi agerar emot alla dessa hatare. Jag är en feminist som rakar mina armhålor och ben. Skriv gärna kommentarer vad ni tycker och tänker om feminism! Puss hej❤

Likes

Comments

Hej! Detta är mitt första inlägg och i min blogg kommer jag att uttrycka mig mina åsikter om saker och ting, det kan till exempel handla om mobbning till feminism. Jag tycker att det är viktigt att få kunna uttrycka sina tankar och känslor och att man försöker göra en förändring på samhället som kanske ses som "onormalt". Det är viktigt att kunna föra diskussioner och jag kommer fokusera mig på att föra en diskussion mellan blogginlägg och kommentarer. Hoppas detta är något intresserar någon att börja läsa och att diskutera om. Det var allt för mig idag, uppdaterar imorgon och redan då kommer jag ha ett ämne. Puss hej!

Likes

Comments