Hej! Idag så var det skola först innan ridning. Efter stallet har jag inte gjort så mycket. Har ätit en semla också, kan inte motstå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att rida faktist. Tog bara den vanliga turen och det blev en blandning mellan alla gångarter. Imorgon blir det äntligen dressyrträning igen. Det var längesen nu.

Likes

Comments

Hello, Började dagen med stallet. Jag red på åkern och det gick helt okej bra. Efter stallet så städade jag lite innan jag åkte till gymmet och körde ben. Var väldigt seg och orkeslös idag faktist. Efter gymmet så gjorde jag och linnea nyttigare våfflor med mandelmjöl istället för vanligt. Kub på kvällen har jag ätit och om kollar jag på mello!

Likes

Comments

​Hej! Idag så var det först skolan innan jag cyklade till stallet och red. Där red jag ut ned honom en runda. När jag kom hem åt jag middag med familjen. Nu senare på kvällen har jag kollat på lite tv. Nu ska jag sova, imorgon blir det stallet!

Likes

Comments

Hej! Idag var det skola. Torsdagar är ganska chill ändå. Efter skolan så följde jag med en kompis hem för att rida. Superkul att rida något annat än flacke. När jag kom hem åt jag middag, kollade youtube och nu sitter jag och kollar på tv. Bra torsdag!

Likes

Comments