Veckorna går. Veckorna ser likadana ut och inget särskilt händer. Denna veckan hade vi iallafall studiedag i tisdags och jag var ledig. Jag pluggade, red Flacke, lagade mat. Typ det men inget annat händer, samma grötfrukost som hamnat här minst 100 ggr. Samma öron på flacke som också hamnat här lika många gånger... Men snart är det jul iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en väldigt bra helg faktist. I fredags efter skolan så åkte jag till stallet och red en liten stund. Jag var ensam hemma på kvällen så jag kollade på film och åt mat. På lördagen åkte jag till stallet och efter det var jag med mina kusiner. På eftermiddagen åkte jag till gymmet och tränade innan jag åt mat och kollade serier. Igår så åkte jag och tränade i markestad i ridhuset. Resten av dagen tog jag bara det lugnt innan jag åkte och tränade på kvällen!

Det blir alltid gult/grönt ljus i ridhuset men han var faktist jätteduktig igår, bästa passet på typ ett halvår, men inte så konstigt eftersom jag bara haft dåliga pass i ett halvår.

Likes

Comments

Hej! Dagarna går och ser ungefär likadana ut med träning, plugg och ridning. Idag så var det först skola och sedan på kvällen har jag varit på gymmet och tränat en stund!

Likes

Comments

Lite bilder från new york som jag var i på höstlovet. Jag kom hem i Lördags kväll så jag har varit hemma nu i två dagar och då har jag tränat och tagit det lugn på söndagen och igår var det ju skola och på kvällen var jag ute och gick en runda.

Likes

Comments