Hej! Idag var det verkligen helt magiskt väder i backen. Idag åkte vi ända upp till toppen på Åre. När vi kommit hem så tog vi det lugnt och nu har vi käkat och kollat på tv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag sö åkte vi typ till eftermiddagen. Idag var vi även uppe på toppen och åkte skidor. Nu på eftermiddagen så har jag duschat och sen så vart vi ute och åkte en sväng med bilen också och åkte. Sen sä har vi ätit pizza och nyss har vi doppat frukt i choklad.

Likes

Comments

Hej! Idag var det inte så bra väder i Åre så vi åkte till Duved och åkte idag. Vi åkte skidor till eftermiddagen och efter det åkte vi och handlade mat. Sen så har vi bara chillat tills ikväll då vi ätit mat och fixat kvällens efterrätt som var fruktsallad. Sö nu har vi ätit det och kollar på parneviks just nu.

Likes

Comments

​Hej! Idag så åkte vi typ tills eftermiddagen då vi åkte tillbaka till stugan då. Där duschade jag och har chillar tills nu. Nu ska vi snart äta tacos.

Likes

Comments

​Hej! Idag så åkte vi fram till eftermiddagen ungefär då backarna var sådär idag. Så jag chillade tills vi skulle kolla på nån tävling. Det var spännande och kul. Solen tittade även fram ibland så det var härligt. Efter det åt vi mat på en restaurang i byn i Åre. Nu kollar vi på lite tv och så.

Likes

Comments