​Hej! Idag började skoldagen med gympa. Vi hade redskapsgymnastik. Det gick inte bra och jag har redan träningsvärk i armarna. Resten av skolan gick bra. Efter skolan så skulle jag till stallet. Jag red med Tuva och Sofia. Vi red på en åker så jag red mest på en volt. Jag körde lite övningar som jag gjort på dressyrträningarna. Sen så körde jag lite galopp på volten med. Så det blev lite variation från helgen då jag bara ridit ut. Efter det travade vi på en väg och sist tog vi en galopp i en liten backe. 

Efter stallet så åkte jag på tonår och nu har jag bara lyssnat på lite musik och nu ska jag snart sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag chillade typ bara tills klockan tre då jag skulle till stallet. Jag red med min kompis Sofia som har müsli. Vi red ut en sväng. Vi red endå en ganska lång runda med mycket trav. Sen när jag kommit hem från stallet så åkte jag på ett träningspass. Det var kul, var taggad på att träna idag. Nu har jag duschat och ätit och ska bara fortsätta ta det lugnt

​Lite fruktsallad, min favorit<3

Likes

Comments

​Hej! Idag så åkte jag till stallet på morgonen. Jag och Tuva red ut. Vi red halvvägs hem till mig kan man säga. Vi red iallafall den vägen som man rider när man ska hem. Vi red mesta delen i trav där man kunde trava. Så det blev bra träning och bra omväxling efterssom det var en annan runda. Efter det så hjälpte jag till med att fixa det sista i stallet. När jag kommit hem så städade jag lite. Sen så kollade jag på one tree hill resten av tiden tills jag gick ut och sprang en runda. Det var superhärligt att springa för solen lyste hur fint som helst och med Håkan i lurarna blev det ännu bättre. Efter springturen så duschade jag och efter det fortsatte jag att kolla på one tree hill. Jag skulle vara ensam hemma en stund på kvällen så jag gjorde en pizza. Och efter det hade jag mellomys. Nu ska jag nog fortsätta kolla på serier en stund.

Likes

Comments

​Har köpt en bomberjacka. Jag beställde den från Tessie. 

Likes

Comments