Hej! Efter den goda brunchen jag ock linnea fixade så tog jag bara det lugnt. Jag kollade lite serier och sånt. Sen kom mamma och pappa hem så då kunde jag och mamma åka till stallet så jag kunde rida på flacke. Jag red samma runda som i igår. Så det var skönt att komma ut och röra på sig lite och han tyckte nog det var skönt att få ut och gå en sväng också. När jag var hemma från stallet så fortsatte jag att chilla ett tag. Egentligen så skulle jag gå på ett träningspass idag, men jag kände mig inte helt 100. Jag hade ont i huvudet m.m. Så jag skippade det idag. Så istället fortsatte jag göra det jag gjort hela dagen; ta det lugnt. Så det enda vettiga jag gjort idag är att åka till stallet. Men vissa dagar är det skönt att bara ta det lugnt. Nu mår jag bättre och jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Lite bilder från igår! Vi gjorde somsagt pizzor och jag åt ju förstås utan kött. Efter vi käkat så kollade vi på den andra mazerunner filmen och bara myste. Sånjag hade en riktigt trevlig kväll och lördag!

Likes

Comments

​Hej! Idag så hade jag och Tuva bestämt att vi skulle rida på morgonen idag. Så jag cyklade dit idag efterssom mina föräldrar inte är hemma. Jag och Tuva red en runda och gick in en liten bit i skogen. Var längesen vi red i skogen, så det tyckte nog hästarna var kul. Det skuttade även fram en hare när vi red i skogen, men hästarna brydde sig inte eller så såg dem inte den hahaha. När vi väl var tillbaka o stallet så släppte vi ut hästarna och gjorde alla stallsysslor, mocka m.m. Efter det så stannade jag kvar och putsade Cornflakes träns och lädergrimma innan jag cyklade hem. Så det blev en för förmiddag i stallet! När jag senare kom hem så gjorde jag inte så mycket, bara chillade. Sen cyklade jag och Linnea till gymmet för att träna. Idag så känds det väldigt jobbigt att träna och jag fann ingen motivation till att träna. Men på slutet kändes det bättre och jag cyklade hem nöjd. Nu har jag precis duschat och jag ska snart klä på mig och fixa mig. För efterssom jag och Linnea var ensamma hemma så har vi bjudit hit Tuva och en annan kompis. Så vi ska göra och äta pizza och så.

Likes

Comments

​Hej hej! Idag har det varit en riktigt seg skoldag! Särskilt sista lektionerna som oftast brukar vara jobbiga. Som tur var fick jag skjuts hem frå skolan av pappa som slutade samtidigt som mig, tror nämligen inte jag hade klarat vänta på bussen i 40 minuter. När vi kom hem så stack jag och pappa och tränade. Det var superskönt att bara få köra järnet på gymmet. När jag kom hem åkte jag en snabbis till stallet för att kolla till Cornflakes. Jag duschade när jag kom hem och åt mat med mamma och pappa. Ikväll så var det ichtysmöte, som en gudstjänst fast för mer ungdomar och på kvällen. Vi behöver gå på ett visst antal såna möten på konfan och detta var mitt sista, så nu måste jag inte gå på fler iallafall. Fast kommer nog göra det endå när det är i kyrkan här hemma! Så jag kom hem nu typ och ska försöka somna snart då jag ska till stallet tidigt imorgon. 

Likes

Comments