Hej! Lite bilder från senaste gången. Igår hade jag dressyrträning i markestad och idag körde jag galoppintervaller i den tjocka snön. Sen så har jag packat då jag åker till sälen imorgon för att åka skidor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag var det sovmorgon innan skolan. Hade chillmorgon och sminkade och plattade håret i lugn takt, skönt. Efter skolan så red jag flacke en runda. Är sjuk, eller förkyld så jag har inte tränat sen i lördags... Det suger men har passat på att bara chilla på kvällarna nu .Det känns konstigt att inte göra något men ändå skönt likssom.

Likes

Comments

Hej! Idag så var det skola först innan ridning. Efter stallet har jag inte gjort så mycket. Har ätit en semla också, kan inte motstå.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att rida faktist. Tog bara den vanliga turen och det blev en blandning mellan alla gångarter. Imorgon blir det äntligen dressyrträning igen. Det var längesen nu.

Likes

Comments

Hello, Började dagen med stallet. Jag red på åkern och det gick helt okej bra. Efter stallet så städade jag lite innan jag åkte till gymmet och körde ben. Var väldigt seg och orkeslös idag faktist. Efter gymmet så gjorde jag och linnea nyttigare våfflor med mandelmjöl istället för vanligt. Kub på kvällen har jag ätit och om kollar jag på mello!

Likes

Comments