Hej! Idag började jag morgonen i stallet. Jag och Tuva red på åkern. Efter jag ridit så putsade jag en stund innan jag cyklade hem igen. När jag kom hem så åt jag lunch. Sen så har mina kusiner varit här idag, så jag har varit med dem. Nu på kvällen har jag kört ett benpass på gymmet innan jag åt middag med min familj. Nu blir det te framför tv:n.

Likes

Comments

Hej! Idag så tog jag sovmorgon till kl 9 ungefär. Tog en dusch innan jag gjorde frukosten ovan. Efter det åkte jag till gymmet och tränade axlar och rygg. Åt lunch innan jag packade upp från skidresan. Vid 4 så red jag med Tuva. Flacke var superpigg idag så det var superkul. Vi red bara ut då underlaget var lite konstigt, mjukt på vissa ställen och andra hårt. Det har ju varit så fint väder idag så hela rundan blev i sol. Nu på kvällen har jag ätit middag med familjen och kollat på tv. Imorgon väntar ridning på morgonen!

Likes

Comments

​Kom hem runt kl fem idag. Tog det lugnt ett tag. Sen så har jag ätit middag med mamma och pappa. Efterrätten blev fruktsallad med maräng och grädde, detta framför Ullared. Imorgon blir det sovmorgon. Skönt med sportlov!

Likes

Comments

Hej! Jag har varit på skidresa från i fredags eftermiddag tills idag. Vi har varit i Romme. Det har varit tre skiddagar och idag åker vi hem. Lite tråkigt att resan avslutades med sjukdom... Jag som ska till Stockholm i helgen. Får se om det blir av... Har ej tagit så mycket bilder så vissa bilder är tagna av en kompis.

Likes

Comments

Hello! Idag var det vanlig onsdag vilket betyder sovmorgon! Jag tog faktist sovmorgon idag istället för att gå upp och plugga. Efter skolan så läste jag lite moppebok innan jag sen åkte på boxerciseträning. Gick väl sådär idag. Nu har jag duschat och ätit mangosmoothie. Mycket frukt blev det idag tydligen...

Likes

Comments