Idag var det temadag i skolan vilket var skönt då jag var väldigt trött och börjar nog bli sjuk. När jag kom hem från skolan gjorde jag mellanmål och pluggade biologi till prov imorgon och lite matte. Sen så har jag faktist bara inte gjort någonting... Jag hade nog kunnat rida idag men jag gör det imorgon istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckan har mest bestått av plugg och träning och lite ridning. Denna veckan har det varit mycket plugg så jag har prioriterat det. Nästa vecka hinner jag nog mer då jag bara har ett biologiprov på tisdag och det ska jag plugga till i helgen så då blir det nog inte så mycket plugg, bara lite matte. Aja denna dagen har det varit skola och nu på kvällen har jag bara tagit det lungt!!! så skönt och nu ska jag snart äta mat!

Likes

Comments

​Denna vecka har det varit prao för mig. På eftermiddagarna har det varit stallet, plugg och träning.

Likes

Comments

Hej! I fredags så var det först skola och sen åkte jag till stallet. I lördags så åkte jag till stallet på morgonen och på kvällen hade vi gäster på middag. Idag har jag varit i stallet och nu på kvällen tränat.

Likes

Comments

​ett favoritmellanmål; mosad banan med kanel och knäckebröd.Hej! Torsdagen igår började med lite sovmorgon som jag spenderade på mammas jobb och gjorde skolarbete, skönt att inte behövs göra det på kvällen. Efter skolan åkte jag och Linnea till gymmet och tränade, lite segt att komma iväg men lika skönt att träna ändå. Efter gymmet så hjälpte jagmamma att laga mat och det blev vegansk böngryta. Skulle efentligen åkt till stallet igår men det blev rätt sent. Får gottgöra det idag!


Likes

Comments