Header

Hej på er mina vänner!
Ska precis gå och lägga mig då jag nu ÄNTLIGEN är klar med att öva på mitt svenska tal och redigera engelska filmen som båda ska redovisas imorgon! Sen är det lov!
Eller ja inte för mig då. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag kommer (tyvärr) att tillbringa mitt lov i skolan detta lov då jag är med i musikalen. Men jag tycker inte det kommer bli så hemskt, lite tråkigt att jag inte kunde åka iväg med familjen och åka skidor bara, men äsch. Snart har den premiär och sen har jag inga fler skoldagar till 18:40 längre ;)

Förutom det så har veckan gått super fort och trots att jag har ca 18382 inlämningar och prov framför mig så ska jag unna mig en riktigt rolig helg! För det är jag värd.
Imorgon ska jag träna och sedan träffa kompisar för att planera lite saker som jag ännu inte skrivit ut här men som ni kommer få reda på i helgen!! Ååh är så taggad!!
På lördag ska vi (äntligen) på Björn Skifs och Tommy Körberg konserten som vi skulle gått på i somras men som blev inställd, så det ser jag faktiskt mycket fram emot! På söndag blir det att fira Simons mamma lite, sedan på middag och efter det lite festligheter!
Vad är era planer fö helgen?
Puss på er, vi hörs senare!<3

Bilder från alla hjärtans dag!<3
Vi pt på Bistron och såg fifty shades darker! Maten och filmen var faktiskt båda riktigt bra! Den här filmen var så mycket bättre än första och jag rekommendera denna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments