För ungefär en vecka sedan fick jag hem denna contour palette från beauty uk, och contour använder man sig ju av för att kunna forma ansiktet, tex för att förminska eller förstora olika delar utav ansiktet. Hade hört väldigt mycket bra om denna palette. Jag tycker att den är lätt att arbeta med men för nybörjare skulle jag rekommendera en palette som är i puderformat då det är mycket lättare att experimentera med när man inte är van att använda sig utav contour. Men annars så tycker jag att det är en bra produkt!


Lånad bild från google.

😋😋😋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har suttit i några timmar nu och försökt få till allt så att detta ska bli bra så är både trött och hungrig nu... Tur att jag tänker bjuda mig själv på pizza haha nej men har fastnat på youtube en hel del också, min pojkvän tycker att jag är knäpp som kan sitta och kolla på tjejer som sminkar sig i flera timmar and i don't blame him.

​💁💁💁

Likes

Comments

Hej mina små vänner!

Har ingen aning om vad jag ska skriva om i detta inlägg men jag ser fram emot inläggen som kommer i framtiden. Man måste börja någonstans eller hur?

👑👑👑

Likes

Comments