Efter middagen gick jag iväg till Starbucks för att träffa andra au pairer, dock då fanns det två Starbucks och jag gick såklart till fel, men det löste sig ganska snabbt efter ett telefonsamtal till en annan Svensk au pair. Det slutade med att en italiensk tjej kom och hämtade mig och körde mig till rätt ställe. Jag måste bara avsluta med att säga att alla var hur trevlig som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Au pair USA, Fotografering, Resor

Idag har det verkligen varit en bra dag. Dagen började med frukost och därefter en tur till affären för att handla mat. Efter det åkte vi till stranden, hur mysigt som helst. Vid stranden tog jag en power walk, samt fotade lite med mobilen, men jag lovar er att det blir mer bilder därifrån fast då ska jag fota med kameran.
//Johanna

Likes

Comments

Au pair USA, Fotografering, Resor

Nu har jag varit i USA i 10 dagar och i familjen i 6 dagar. Men jag tänkte börja berätta om turen in till New York. Den 4 Juli åkte jag in till NYC tillsammans med alla au pairen från training school.Eftermiddagen var bara sjukt bra och i var som barn på julafton.

Vi började med att åka upp i top of the rock, och avslutade turen på time square. Tyvärr stannade vi inte kvar och såg fyverkerierna men vi såg dem iallafall lite från bussen som skulle ta oss tillbacks till campus. NYC är verkligen en storstad som jag gillade vid första anblicken och jag längtar verkligen tills det är dags för att åka in igen.


Likes

Comments