Förmiddagen har varit helt magisk idag. Så vackert med all snö och så tråkigt att det blev varmare på eftermiddagen och att det kom regn. Nu är allt bara slask. Tänk om detta hade hållit i sig nu tills slutet av januari. Hade varit perfekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Måndag.
Jobbar till 16. Hem och äta och förbereda inför onsdag.

Tisdag.
Jobbar till 16.45. Får dock stanna kvar på jobbet då det är föräldramöte på kvällen.

Onsdag.
Jobbar till 14. Klockan 15 har jag utv. samtal med min chef, är väldigt nervös!

Torsdag.
KU-Dag. Förskolan är stängd men all personal är där och jobbar.

Fredag.
Jobbar till 16. Svänger kanske förbi Ica och köper lite godis till helgen.

Likes

Comments

Likes

Comments


Jag längtar tills fredag, för då är det bio och helg. Mitt paket från gina tricot ska komma och jag behöver inte ställa klockan till dagen efter. Just nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.
Ligger nerbäddad under filtar och har tända ljus och myser.


Likes

Comments

Vad har du på dig idag?
Tidigare idag hade jag svart polo, svarta byxor, kappa och boots. Nu har jag T-shirt och byxor.

Vad lyssnar du på idag?
På Spotifys hits idag lista.

Vad är du på för humör idag?
Glad, men trött och lite irriterad på min fot.

Helgens planer?
Idag lördag, så åkte jag in till Borås, köpte lite julklappar och lite julinrednings grejer, och en lampa till mitt rum. Blev en snabbis dock, för hela foten värker när jag går. Men det har blivit bättre, haltar inte alls lika mycket som igår t.ex. När jag kom hem så började jag dammsuga, damma och torka golv.

Imorgon söndag, ska jag och min familj, plus min moster och hennes familj äta middag hos min farmor och farfar och fira fars dag.

Vad var det roligaste som hände denna vecka?
Jag vet inte ens om det hänt något roligt denna veckan, veckan började som den brukar men på onsdagen bröt jag tån och det gjorde så att jag fick ställa in mina planer för fredagen, vilket sög något otroligt mycket.

Veckans fundering?
Har tänkt mycket på kläder. Speciellt vad jag ska ha på mig på julafton.
Något som jag inte behöver tänka på än egentligen men tänker på det ändå.

Likes

Comments


Min morgon började med att jag bröt min tå. Just nu är den lila och jag kan inte böja den.
Ringde vårdcentralen och hon trodde också att den var bruten.

Så nu ligger jag i sängen med foten upphöjd av kuddar och vilar. Hela dagen har jag haltat mig fram och jag hoppas att det är bättre imorgon men chansen är ju större att det kommer vara värre.

Så en oturs onsdag fick jag idag. Hoppas att eran onsdag var bättre!


Likes

Comments

Likes

Comments


Mitt huvud snurrar med inredningsideer. Jag är så sugen på jul och att få dekorera m.m. att jag blir galen! Men det är ju för tidigt att dekorera, fast samtidigt så sitter jag och planerar och tänker på hur jag ska inreda i år.

Och jag älskar julen faktiskt, det är så mysigt och vackert (om man får lite snö då.) Jag hoppas i alla fall att det blir en bra jul i år. Med snö och med mycket julkänslor!


Likes

Comments


Denna veckan har varit lugn. Höstlov och sjukdomar har gjort så att det varit lugnt på jobbet och det har varit underbart. Låter kanske konstigt men jag har varit rätt trött så det har varit skönt.

I onsdags så slutade jag tidigt och hämtade ut ett paket, var och fixade fars dag present och gjorde en "fot-inpackning." Jag kan skriva ett inlägg senare och berätta om det funkade eller inte.

I helgen tänkte jag plocka undan mina pumpor m.m. Dom är inte lika fina som innan och även fast det är mysigt med pumpor och så, så är det inte så snyggt när dom börjar mögla precis.
Ut med det gamla och in med det nya! Typ, tänkte plocka fram det jag hade innan jag började höst dekorera och ha det ett tag innan det är dags för jul dekorationerna!


Likes

Comments