Header

Det började med att jag drog till stallet i förmiddags med mamma, det blev bara ett joggingpass i paddocken, han var sjukt pigg och tittig. Det tycker jag är sjukt jobbigt för han blir så stark och okoncentrerad fast jag försöker att få honom att lyssna på mig.
Sen har det inte hänt så mycket idag, är trött på att bara gå hemma o inte göra någonting men söker jobb för fullt, kan inte göra så mycket mer.
Iallafall, har varit ute med Zoey (min hund) på en lång promenad nu i eftermiddags o sen har det inte hänt så mycket.

Förresten, vad tycker ni om den nya headern? Droppa gärna en kommentar o berätta vad ni tycker.
Vi hörs imorgon, kjam ✋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hästarna

Jag tänkte att ni kanske vill ha lite "fakta" om Jasper också när ni har fått fakta om mig. Så det få bli ett annorlunda inlägg idag.

T.O Jasper K är hans fullständiga namn men kallas för Jasper och är född 2000 alltså är han 17 år. Jag har varit medryttare på honom i 6 eller 7 år. Han är en holländskt halvblod och han har atros i 5 kotor i halsen så det är bara 2 kotor som är friska, han har haft detta sen han var 3 år, han har inte ont av det. Han har blivit rönkad ca 4 gånger och då såg vi att det inte är något smärtsamt för honom. Han är även triangelmärkt o det betyder att han inte får tävla utan bara får tävla i play n jump, man får även ut en del av försäkringen och han är triangelmärkt för att han har den skadan han har.
Jasper är en lugn och avslappnad häst men en sån go personlighet, han är alltid så närgången, han vill alltid ha närhet och gos. Men ibland är han så sur så man inte ens vill röra honom.

Likes

Comments

Familj

Jag har inte bloggat på ett par dagar för jag har glömt bort det och haft annat att göra, sorry...
Idag har jag varit på stranden med Zoey och mamma. De va jätte mysigt och Zoey tyckte de va lajban. Ja.. det är söndag idag och har inget planerat vilket jag tycker är tråkigt. Får ta dagen som den kommer.

Likes

Comments

Puhhh...nyss kommit hem från gymmet, blev en spontanare och är helt slut nu. Var i stallet i förmiddags och då blev det longering över bommar. Det gick verkligen super bra för att vara första gången på länge. Ska göra den övningen när jag rider också. Nu ska jag ta tag i denna kvällen, ska duscha och äta o bara ta det lugnt. Vi kanske hörs sen annars får ni ha en mysig onsdagskväll.

Likes

Comments

Hästarna

Godmorgon!
Jag bloggade på hela dagen igår för att jag var i stallet typ 4 timmar och blev jätte trött när jag kom hem.
Vi tog in hästarna, jag red och vi fixa o dona i stallet oxå, därför det tog tid. Blev lite markarbete med Jasper med en bom på marken. Jag får panik över att han har tappat så mycket muskler över sommaren, man ser stor skillnad.. Idag ska jag till stallet igen! Tror det blir longering eller tomkörning över bommar. För han måååste få upp sina muskler!
Vi hörs!

Likes

Comments

Var det någon mer än jag som inte kunde blogga igår efter 22.00? Eller va det bara fel på min?
Iallafall det är ju måndag idag, har inte mycket planerat. Var nyss ute med hunden på en promenad i över en timme, riktigt skönt! Ska dra till gymmet senare med en kompis.
Imorgon blir det stallet och på onsdag också så det ser jag fram emot!
Hörs senare!

Likes

Comments

Hästarna

Har nyss kommit hem från stallet, blev en uteritt med Sudden och Susanne. Jasper tyckte det var super kul, han blev stark när vi kom upp i galopp men jag kunde hålla kvar. Första gången han är ute på uteritt med någon sen vi flyttade till denna gården (vi flyttade i januari 2017). Detta ska vi göra om fler gånger! Men det får bli snart innan snön kommer, blääää vill inte ha snö. Vi har inget ridhus så antagligen får Jasper bara stå hela vintern, tyvärr...
Jag blev jättetrött efter stallet så får ta och vila en stund nu, vi hörs!

Likes

Comments