Header

Såhär känner jag idag, det hade varit riktigt skönt att bara kunna hoppa över en dag men ändå göra allt man behöver göra, men det går ju tyvärr inte.
Sitter och äter lite lunch nu innan jag ska fixa lite jobb saker, det är väl det enda jag har planerat för idag tror jag.
Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det dags att dejta kudden, är inte alls trött men får ge det ett försök iallafall! Det är ju baksidan av att sova på dagarna.. Menmen, brukar inte ha några problem med att somna!
Planerna för imorgon är mest att fixa med jobbgrejer, så det hoppas jag att det går fint!

Likes

Comments

Hej hopp!
Såå go dag idag, helt sjukt! Legat ute i solen mest, och somnade även i hängmattan några timmar, i skuggan som tur va haha!
Sedan grillade vi på makrillarna från igår, så fruktansvärt gott med grillad makrill med örtsmör i, bland det bästa man kan äta på sommaren enligt mig.
Nu har jag precis kollat idol med familjen, tycker det har blivit så mycket runt om allt nu så man hinner knappt höra nånting, någon som håller med..?
Menmen, det är kul iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon!
Måndag igen och jag är så sjukt uttråkad, gillar inte riktigt dehär med att vara ledig. Har jobbat i hemtjänsten i sommar och saknar det redan, att ha något att se fram emot när man vaknar liksom. Nu är det snarare så att jag tänker att "äh vafasen jag har inget att göra så jag kan ju ligga kvar i sängen" typ, vilket jag tycker blir riktigt tråkigt i längden..
Menmen, sitter fortfarande kvar i sängen men ska ta mig upp och äta lite frukost strax.
Inga planer för idag mer än att försöka ta mig ner till arbetsförmedlingen!

Likes

Comments

Blev en riktigt mysig kväll till sist! När vi kom tillbaka hem så tog jag en dusch och ringde min fina vän som flyttade till Malta några dagar efter studenten, så otroligt saknad! Pratade om allt mellan himmel och jord, och har förhoppningvis börjat kolla lite på att jag ska åka dit och hälsa på henne snart!
Nu måste jag försöka somna ifall jag behöver hoppa in och jobba imorgon, så godnatt finisar!

Likes

Comments

Detta är så mysigt med att ha båt, att kunna åka ut och fiska. Visst man kan stå på bryggan med ett spö också men detta blir en helt annan känsla!
Fick sammanlagt 8 makrillar så ska upp och lämna några till farmor och farfar nu, eftersom vi inte äter upp alla själva.

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Har precis ätit frukost och nu kollar jag ännu ett avsnitt av PLL medan jag funderar på vad jag ska göra idag.
Planen va ju att åka till Göteborg för att kolla på Rix FM festivalen men det ska ju bli dåligt väder så vi får se vad vi kommer fram till!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit i säng och har snart kollat klart detta avsnittet av Pretty little liars. Började nyligen om serien så har en del kvar nu!
Somnar förhoppningsvis snart iallafall så får vi se vad morgondagen har att bjuda på!

Likes

Comments

Just nu har vi lite släktkalas med farmor och farfar här. Har precis ätit lite tårta och nu sitter vi och kollar lite bilder på hur gamla Lysekil såg ut, sånt som farmor och farfar tycker är väldigt intressant och gör att jag sitter här och bloggar istället, haha!

Ikväll blir det grill med familjen och kanske en liten fisketur om vädret tillåter det.

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade för en lite stund sedan, kvällen igår spenderades på NH5 med familjen för att fira mig. Trevligt!
I eftermiddag kommer släkten och då är det lite kalas som gäller, sedan får vi se om jag hittar på något ikväll!

Nu va det ett bra tag sedan jag bloggade men jag tänkte försöka ytterligare en gång, det brukar ju gå sådär, men ett försök till skadar ju inte!

Likes

Comments