Chiapudding, en ny favorit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu lagar jag lite middag till mig och Alex, sallad står på menyn idag. Älskar sallad, det är så himla gott verkligen. Jag hade nog kunnat äta det till både frukost, lunch och middag.
Om en liten stund ska vi på valpkurs. Ska bli spännande och lärorikt. Har hört så mycket gott om den skolan så detta blir nog perfekt.

Likes

Comments

Har precis vart ute med Tyson i det molniga och tråkiga vädret. Men det var ändå väldigt friskt och lugnt ute, jättemysigt. Ska alldeles strax ta mig en dusch och sedan försöka tvätta lite. Ikväll blir det förmodligen gymmet igen. Förhoppningsvis får jag med mig Alex eller Emma, annars får jag gymma själv. Imorgon ska vi nämligen på valpkurs så då hinner vi inte med någonting.

Likes

Comments

Idag står städning, matlagning och lite annat som tillhör på schemat. Har precis städat hela lägenheten och ska alldeles strax sätta mig och skriva en liten inköpslista då vi måste handla idag.. kylskåpet börjar bli tomt haha.. Det har vart så jobbigt att åka och handla mat när vi har en liten valp här hemma. Men nu kan han vara ensam hemma såpass länge att vi hinner åka iväg.

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit ur en skön kall dusch då jag näst intill höll på att dö av värmeslag i det fina vädret haha. Vi var nämligen på en liten utflykt ute i skogen idag med lilla Tyson, som dock inte är så liten längre. Herregud vad fort han växer.. idag när vi vägde honom vägde han redan 7kg... Men det va verkligen jättemysigt ute i skogen och vi har aldrig sett Tyson så glad innan. Det var riktigt kul att se! Han fick springa i sin nya löplina först vilket han tyckte va helt underbart, han gick loss verkligen. Sedan gick vi till en hundpark där vi kunde släppa honom lös och öva på inkallningen.

Lite bilder från idag

Likes

Comments

Dessa naglar gjorde jag igår, tyckte verkligen om den färgen och längden. Ska absolut ha några färgstarka naglar nästa gång det är dags för mig igen. Blir så himla sugen på att göra om mina när jag sitter och gör andras naglar hela tiden haha..

Här är några bilder på dom senaste jag gjort:

Likes

Comments

Gud va skönt det känns att ha rensat hela bloggen på alla inlägg, inget gammalt kvar, bara nytt!
Hur är det med er? Allt är bra med mig, kanske lite för bra om jag får säga det själv. För att i lördags hämtade vi våran lille boxervalp Tyson. Min och Alex's lilla älskling. Som vi har längtat!!!

Allt har gått jättebra verkligen och bilresan hem på 2,5 timmar gick otroligt bra. Han var lite nervös dom första fem minuterna men det gick över och han fäste sig vid oss direkt.
Han är verkligen helt underbar och vi är så lyckliga! Våran lilla bebis ❤

Bild från igår när Tyson fick springa med löplina, han tyckte om det! 

Likes

Comments