Åh vad skönt det är att komma hem efter en lång dag på jobbet. Vi sitter och njuter på balkongen alla tre. Är helt slut verkligen.
Men min goa Alex har lagat middag åt oss, så det är bara för mig att hoppa in i duschen snabbt som attan och sedan slänga mig i soffan. Huuur skööönt! Världsbäst är han.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vart en lång och bra dag. Har hunnit med mycket även om det inte känns så. Var hos en kund imorse, åkte hem och gjorde ändringar på hemsidan, vart på kundmöte, skickat ut information till kunder och vart på ytterligare ett kundmöte och även bloggat! Gissa om det ska bli skönt att sova...

Likes

Comments

Att jag som 19åring får chansen att driva ett eget företag, fixa allt själv precis som jag vill ha det och sköta ALLT själv är så himla häftigt. Detta valet är absolut inget jag ångrar, det är något av det bästa jag gjort. Vissa dagar är det tufft och jobbigt, svårt och blablabla. Men det är värt allt!

Likes

Comments

Och så var det min tur att bli sjuk...

Igår var vi på kennelträff i Vetlanda. Vilket var ganska kul, Tyson fick träffa ena brorsan och mamman m.m. Men våran lilla utflykt resulterade i att jag blev sjuk. Så direkt när vi kom hem var det sängen och en skål med varm soppa som gällde. Är fortfarande inte frisk så det suger. Måste ju jobba imorgon!

Likes

Comments

Idag är sista packdagen.. känns så himla overkligt. Men herregud vad jag längtar, vill flytta nu. Tror varken jag eller Alex kommer kunna sova inatt haha!

Likes

Comments