Header

1 Augusti! Detta året har gått så otroligt fort. Snart är det väll December och julafton haha!
Har jobbat väldigt mycket samt att för några dagar sedan så ramlade jag ner för min trappa och fick en spricka i armen vilket gjorde så otroligt ont och kunde varken vrida eller röra min höger arm. Min första tanke va att "varför inte den vänstra armen.." då jag såklart är höger hänt. Men min armbåge börjar bli bättre och jag kan röra den iaf. Vilket är bra.

Jag förstår varför alla älskar snapchat, börjar bli lite galen i det jag med. Älskar alla söta filter man kan lägga på! Jag heter @johannamarielle så roligt on ni vill följa! 

Likes

Comments

Hej alla! Sitter hemma nu efter att ha spenderat hela dagen vid Hampsted Heath med Matt. Det är så otroligt varmt just nu i London att vi ville bada i dem små sjöarn som finns där men det var såklart packat med folk som var lediga precis som oss. Så vi låg i solen och njöt så mycket som möjligt! Sen tog en kall dusch för att komma ifrån värmen.

Sitter nu hemma med ett glas vin och längtar tillbaka till musslorna vi åt för någon dag sedan! Så otroligt gott!

Likes

Comments

Förra veckan så var det Summer festival i Hyde Park. Åkte dit med Julia ifrån jobbet och så strosade vi runt lite i solen. Träffade även Allie som är på besök i några dagar ifrån New York för sitt nya jobb. Så mycket som ändrats på 2 år!

Hade några drinkar och sen slutade kvällen med utomhus bio för min och Matts del. Super mysigt men kanske inte den bästa filmen att se, till och med glömt namnet på filmen...

Likes

Comments

Postad i: Den Perfekta.., Mode

Här är länken till NA-KD och blusen. Längtar tills den kommer hem!

Klickade hem dessa två för en sund sedan men såklart när jag handlar kläder så råkade jag skriva in min gamla postkod... Hur dum kan man vara egentligen. Förhoppningsvis så kan jag lösa det och ändra till rätt postkod! Men har suktat efter den här toppen i månader nu och har alltid velat ha den rosa men jag klär mig oftast bara i svart så blev att jag klickade hem en svart också! Jag hoppas verkligen att den passar bra för jag beställde dem den i XS men tänker mig att den är ganska stor så hoppas jag klickade hem rätt storlek.

Jag har haft svårt att shoppa på senaste tiden och det är just för att jag är så kräsen och vet att jag kommer säkerligen kasta den inom en snar framtid eller tappa bort den.. Vilket är ett underbar egenskap hos mig (verkligen..) Men så har jag fått hem massa saker jag inte behöver.. Så olikt mig men hoppas att jag älskar dem! Borde komma vilken dag som helst!

Likes

Comments

När allting äntligen har lugnat sig så är det dags för nya tag!

Jag slutade blogga just för jag var i en period då jag bytte jobb och det var mycket semester fram och tillbaka över helgerna och sen jobb emellan landningarna. Men som sagt så är jag helt tillbaka, jag har nytt jobb och haft semester så jag tänkte fylla i massa gaps med det som jag har gjort dem senaste veckorna så får hoppas att det blir en roligt tillbaka blick!

Likes

Comments

Postad i: Food Spot

Ledig idag så jag lovade Matt att laga god middag för honom då han oftast lagar mat i vårt kök till oss. Vi är båda inne i en period då vi absolut älskar att laga mat och speciellt med lam, och matbutiken precis nedanför oss har en underbar deal där man får 4 stora filer för £7 cr.85kr. Jag har absolut tappat all fattning för vad svenska mat kostar längre men har för mig att det är grymt dyrt.

Likes

Comments

Onsdag och jag jobbar sent idag. Vilket är skönt när jag får sova ut, gå upp och ta en riktigt bra frukost. Men tänkte ladda upp lite bilder ifrån Spanien. Även fast det var så otroligt skönt att komma iväg och få lite sol och värme så tycker jag att det är skönt att komma tillbaka hem till London.

Vi hamnade på så otroligt många nudist stränder när vi var på ön men det gjorde ju inget! Va hur kul som helst.

Halterneck Plunge Swimsuit Älskar min swimsuit from NA-KD

​Den första stranden var underbar! Klarblått vatten och vit sand. Så fin! 

Likes

Comments