Det börjar närma sig en månad sedan jag hade min Graduation ceremony här i London. Jag ser, och kommer alltid att se, tillbaka på den här dagen med så mycket glädje och stålthet. Allt var helt utöver förväntan! Hade jag fått göra det här igen så hade jag inte väntat en sekund. Att ha mina nära och kära med mig under dagen var absolut pricken över i. Jag kan bara inte förstå att det gick så, så snabbt. Det sa bara 'poff' och det var över. Men jag ångrar inget, allt var i mina ögon perfekt från morgon till kväll..... okej, om man glömmer hur stressad och nervös jag var när jag skulle hämta ut biljetter, hat etc (oooops!). Irrade runt som en liten höna, men det är väl förståeligt.


Puss J


It's getting closer to a month since my Graduation ceremony here in London. I will always look back at that day with so much joy and pride. Everything was so much more than I'd ever expected! If I could experience this day again, I wouldn't hesitate one second. To have all my loved ones with me during the day was just the cherry on top. Although, how did the day just end as quickly as it did? It was just like 'poof' and it was all over. But I don't regret anything. To me, everything was just perfect from start to finish... okay, despite the fact that I was very stressed and nervous before the ceremony. Ran around like a headless chicken, but I guess that's understandable.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments
Frukost

Min frukost brukar vanligen bestå av rostat bröd (råg eller en blandning mellan råg och fullkorn). På brukar jag ha mosad avokado, typ som ersättning av smör. Krydda med svartpeppar och chili-flakes och BAM på med ett stekt ägg.
Lunch

Jag älskar quinoa! Igår blandade jag i tonfisk och majs, sedan toppade jag med 'garden peas' - som jag också är väldigt svag för. Du kan, om du vill, blanda i créme fraiche eller majonäs.


Middag

Det bästa med att vara sambo är att man snabbt kan slänga ihop en middag tillsammans. Är alltid väldigt hungrig efter jobbet så en snabb middag är alltid välkommen! Igår blev det kokt ris, ugnsbakad lax med grönkål och andra stekta grönsaker som vi hade hemma. Vi brukar ofta experimentera med middagarna vilket är superkul. Kolla vad som finns i skåpen och sen börja fantisera - har vi

  1. kolhydrater?
  2. kött/fisk/annan protein?
  3. grönsaker?

Likes

Comments

Tänkte bara dela med mig av lite bilder ifrån där jag bor.... eller ja, de lite bättre delarna av mitt kvarter om jag säger så. Något som jag tycker om att göra på mina lediga dagar här i London, eller när jag går hem från jobbet - så är det att gå runt och kolla på de mysiga husen. Tyvärr kan jag inte fånga känslan på bild, men det får duga. Sen har vi tre stycken "locals" alltså våra pubar runt hörnet där vi bor. Mysigt att gå och sätta sig där en söndag kväll och ta ett glas rött, yum!

Nu ska jag käka omelette pizza - recept kommer så håll utkik!!


Likes

Comments


Hello darlings!

Är ni någon gång i Fulham eller passerar Fulham Broadway so stanna till vid Pitch Coffee. Placerat mitt i Fulham Broadway station bjuder det här lilla ståndet på allt från kaffe, nyttigt mellan mål och kokos glass(?!). Hur fantastiskt?

Hoppas att allt är bra med er,

Puss J. 

Likes

Comments

Bild: glad tjej på Kreta för 2 år sedan

Såhär 3 veckor efter att ha gått ut universitetet, så börjar jag känna mig lite ensam och inte nog med det - rastlös som fan. Jag har nu skickat ut mitt CV till många små-företag runtom i Fulham (där jag bor), och väntar med stor förväntan på svar. Imorgon har jag en intervju i Kensington (säger inte mer än så) och dessutom väntar jag på svar från ett annat företag där jag var på intervju i måndags. Spännande!

Det är inte förren man fått sista CSN-bidraget som man på riktigt förstår hur viktigt det är att ha ett jobb!! Men jag håller humöret uppe och tänker positivt like always :) Jag är en tjej som måste hålla mig själv upptagen och produktiv hela tiden (ha många bollar i luften, som man brukar säga) annars klättrar jag på väggarna här hemma. Min pojkvän förstår sig inte riktigt på mig när jag säger hur dödstrist och deprimerande det är att bara gå hemma om dagarna. Han påstår att: utan jobb lever man livet och man kan göra precis vad man vill. *HOST* man kan INTE göra vad man vill utan pengar. Nog pratat om det.

Det här är mitt första inlägg på bloggen och jag tänker från och med nu vara väldigt spontan om vad jag skriver och lägger upp. Jag vill att det ska komma direkt från hjärtat helt enkelt. Så, välkomna ska ni vara. Jag kommer inom kort posta ett inlägg där ni får veta mer om mig, vad jag gör i London, hur det kom sig att jag flyttade hit samt mycket hälso-relaterade ting.

Hoppas ni följer :)


Likes

Comments