😘❤️😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Vi pratade tidigare om att göra om en vägg här hemma som vi just nu har en tv uppsatt på, men som vi givetvis snart ska ta ner. Den tv:n får vi se vad vi gör med, om vi behåller den eller ej, tror dock inte vi kommer att ha den kvar. Det visar sig med andra ord. Den väggen kommer då att få en liten uppfräschning, vilket känns superkul. Min sambo sa att det är jag som får bestämma hur jag vill ha. Blev sjukt sugen på stenvägg, hur fint?!

Måste dock tänka klart innan jag bestämmer mig, haha. 

Likes

Comments

Dessa är det 4 senaste bilderna på min instagram. Följ mig där för ännu mer bilder vettja.

johannamariapersson

Vi hörs! Ha en trevlig kväll, hej så länge ❤️

Likes

Comments

​Hur söta är inte Mary-Kate & Ashley Olsen! Här ovan är några favoritbilder av dem tillsammans. Twin power ✌️✌️

Likes

Comments

Hej och hallå! Läget?

Jag sitter just nu vid laptopen så tänkte bjuppa på lite old pics från förr, vad säger ni om det? Är det någon mer än jag som fullkomligt älskar att kolla på gamla kort från förr? Oftast så minns man det som igår, iallafall jag.

​<3 <3 <3 <3 

Likes

Comments

Godkväll! Hur står det till med er en kväll som denna? Med mig är det bara bra, tackar som frågar. Just nu sitter jag i soffan och vilar efter finbesök av mamma och pappa som kom spontant över på kaffe och surr​. Mycket trevligt! 

Tidigare idag var vi bortbjuden på lunch hos momma vilket visade sig att även våran bror kom dit på lunch. Han ringde och sa att han var på väg vilket var ännu trevligare eftersom vi så sällan träffar våran bror nuförtiden, fastän vi bor i samma stad, haha. Jag har även klippt (rakat skallen), dock inte helrakat, utan lite kortare hår, på min bror idag, vilket jag aldrig någonsin har gjort tidigare, så det var alltså första gången någonsin och brorsan blev supernöjd. Känns bra! Vi hann även med en kopp kaffe och surr, därefter en cykeltur hemöver. 

Nu tänkte jag spela lite och sedan göra måsten. Ha en fortsatt trevlig kväll! Hej så länge ❤️

Likes

Comments

​+ inspo 

Likes

Comments

Hur fina? 

Jag är såå sugen på en till tatuering, men frågan är vad för någon? Jag är sugen på att skriva in en fin text och placera den på revbenet, men frågan är vad för text? Jag har inte bestämt vilken text jag vill ha ännu, det måste jag först klura på, haha. Hm....

Likes

Comments