​Hur fin är inte Candice Swanepoel? Dessutom så är hennes son så otroligt söt! 

Någon fler än jag som längtar såå till Victorias Secret fashion show 2017? I can’t wait!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​johannamariapersson på instagram. Gå in och följ på en gång vettja! 😊

Likes

Comments

Goddag och varmt välkommen säger vi till fredagen! Hoppas allt är bra med er.

Jag sitter just nu hemma hos mina föräldrar i deras kök. Jag har precis varit ute på en liten promenad med Yrza som är här och hälsar på. Mamma och Åsa är ute på gården och jobbar och jag har rengjort rabarber och lagt in dem i deras kylskåp. Pappa är i fjällen så det är bara vi brudar här.

Jag åt en korvmacka och drack kaffe med brudarna för en stund sedan men funderar på att värma på mat från igår om en liten stund. Mat är livet 😋


Bjussar på en bild från midsommarafton innan det bar av till ett par vänner för middag och festligheter 🎉

Likes

Comments

Long time no see..

Godkväll alla där ute förresten! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara bra 😀

Det var sjukt längesedan jag skrev i bloggen nu, skäms på mig. Jag ska helt klart bättra mig med uppdatering och inlägg oftare, det lovar jag.. Så titta snart in igen vettja! 

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram ❤️

Likes

Comments

​Vi pratade tidigare om att göra om en vägg här hemma som vi just nu har en tv uppsatt på, men som vi givetvis snart ska ta ner. Den tv:n får vi se vad vi gör med, om vi behåller den eller ej, tror dock inte vi kommer att ha den kvar. Det visar sig med andra ord. Den väggen kommer då att få en liten uppfräschning, vilket känns superkul. Min sambo sa att det är jag som får bestämma hur jag vill ha. Blev sjukt sugen på stenvägg, hur fint?!

Måste dock tänka klart innan jag bestämmer mig, haha. 

Likes

Comments

Dessa är det 4 senaste bilderna på min instagram. Följ mig där för ännu mer bilder vettja.

johannamariapersson

Vi hörs! Ha en trevlig kväll, hej så länge ❤️

Likes

Comments

​Hur söta är inte Mary-Kate & Ashley Olsen! Här ovan är några favoritbilder av dem tillsammans. Twin power ✌️✌️

Likes

Comments

Hej och hallå! Läget?

Jag sitter just nu vid laptopen så tänkte bjuppa på lite old pics från förr, vad säger ni om det? Är det någon mer än jag som fullkomligt älskar att kolla på gamla kort från förr? Oftast så minns man det som igår, iallafall jag.

​<3 <3 <3 <3 

Likes

Comments

Godkväll! Hur står det till med er en kväll som denna? Med mig är det bara bra, tackar som frågar. Just nu sitter jag i soffan och vilar efter finbesök av mamma och pappa som kom spontant över på kaffe och surr​. Mycket trevligt! 

Tidigare idag var vi bortbjuden på lunch hos momma vilket visade sig att även våran bror kom dit på lunch. Han ringde och sa att han var på väg vilket var ännu trevligare eftersom vi så sällan träffar våran bror nuförtiden, fastän vi bor i samma stad, haha. Jag har även klippt (rakat skallen), dock inte helrakat, utan lite kortare hår, på min bror idag, vilket jag aldrig någonsin har gjort tidigare, så det var alltså första gången någonsin och brorsan blev supernöjd. Känns bra! Vi hann även med en kopp kaffe och surr, därefter en cykeltur hemöver. 

Nu tänkte jag spela lite och sedan göra måsten. Ha en fortsatt trevlig kväll! Hej så länge ❤️

Likes

Comments