Här sitter jag uppkrupen under en tjock filt i min soffhörna. Jag sitter och funderar på hur jag ska dela av mitt vardagsrum med textiler. Vill så gärna ha det på en skena i taket, men är rädd för att borra i taket när det är en hyresrätt. har ett avlångt vardagsrum och bakom min soffa har jag två fåtöljer och bokhylla med akvarie,

Idag har jag annars inte gjort något speciellt, har varit en lugn dag. Jag passa min brors hund från igår till idag så han blev hämtad i eftermiddags sen var jag ute med min egna lilla vovve. Jag klippte henne för 1,5 vecka sedan och hon blev så lite, pälsen gör mycket!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter! Jag är tillbaka här igen och ha nya krafter. Detta är mitt första inlägg detta året och det ska bli väldigt många fler.

Sedan jag skrev sist har jag bytat jobb, så just nu jobbar jag på ett särskilt boende, demens avdelning. Det är ett mycket intressant jobb men självklart mycket krävande fysiskt och psykiskt. Jag kommer inom kort berätta hur det är att jobba på ett boende.

Annars har det inte hänt så stora förändringar i livet som är av vikt att berätta :)

Likes

Comments

Idag kom min älskling hit och vi hade riktiga semester känslor, vi satt på pizzerian här i byn och tog vars en öl och åt en pizza. Det har varit så otroligt bra väder! nu är det dags att sova, skriver mer imorgon, då ska jag visa er mina loppis fynd :)

Likes

Comments

Nu är våren äntligen här! Jag kan bara säga välkommen, det var verkligen på tiden. Det är dags att tina upp efter vintern och kunna gilla och ta långa promenader med hunden och verkligen njuta av vädret. Här kommer en bild på Molly med en krans som jag snabbt gjorde på vår runda i helgen :)
Likes

Comments

Många säger att våren inte har kommit men jag kan inte hålla med! Har varit ute med hunden i 40 min och jag kan bara säga att våren är här!!! Alla forcynthi buskar hade slagit ut så det var gult över allt, maskrosor hade också slagit ut, helt underbart. Jag känner mig så fri på något sätt så jag la mig ner på rygg och titta på molnen som åkte förbi med vinden.

Likes

Comments

Detta är mitt första mobil inlägg. Igår bevittna jag en trafikolycka, det var en 10 årig flicka som sprang rakt ut mellan två bussar och blev påkörd. Det såg verkligen hemskt ut! Hon hade med sig sina två äldre brödrar som inte var äldre än 13 år. Den ena stod och grät, han var så rädd! Den lilla flickan hade "bara" ont i benat. Snabbt efter var polisen på plats och därefter brandkår och ambulans. Allt sluta bra.


Likes

Comments

Stor del av mitt pyssel är att göra kort, det har mamma och jag alltid gjort, ända sedan jag var liten gjorde vi egna kort allt från julkort till födelsedagskort. Här kommer några bilder på dom jag har gjort, första bilden är ett julkort, det andre är ett födelsedagskort och det sista är 2 kort till två personer som gick i pension.Likes

Comments

Hallå allihopa! 

Jag har bloggat förr men nu har jag startat en blogg som ska handla om mitt stora intresse, pyssel, min hund och min stora kärlek. Jag har sedan jag var liten tyckt om att pyssla, med det allra mesta. Mitt absoluta favoritämne i skolan var syslöjd och bildlektioner, det var där jag fick uttrycka min kreativa sida. 

Jag har sedan 1 1/5 år sedan bott själv, nu när man bor själv så finns det mycket mer att pyssla med! Finns massor saker att fixa och ordna med. Jag tycker även om trädgård, jag var mycket i trädgården med mina föräldrar när jag var mindre och det har sått ett intresse hos mig.

För övrigt är jag 23 år gammal och är en pigg och otroligt glad människa som vill hjälpa alla. 

Likes

Comments