Header

Fredagarna kommer bara fortare och fortare. Imorgon går jag redan in i vecka 20 och har cirka hälften kvar innan jag och T får se vår lille grabb. Många namnförslag som snurrar runt men inget som känns som det rätta. Man brukar ju säga att man ser vad det är för en när man håller i den för första gången. Så vi får väl vänta och se helt enkelt!

Just nu är det mycket annat som snurrar i huvudet. Bland annat har jag i samband med husköpet fått intresse för två nya hobbys som jag väldigt gärna vill utöka min kunskap i. Trädgård och matlagning pratar jag om då förstås. Så om jag någonsin köper en bokhylla så lär väl den bli fylld av kokböcker och trädgårdsböcker, haha.

Sen har jag fått upp intresse för smink. Jag vill kunna ge mig själv en snygg vardagslook på ett lite amatörmässigt professionellt sätt. Kan man ens säga så? Vill lära mig att sminka mig helt enkelt.


Så, trädgård, matlagning, smink, träning, jobba OCH hinna umgås med sambo, familj och vänner. HUR GÖR MAN FÖR ATT HINNA?! Det grubblar jag också på bland mina nya intressen...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så himla lycklig. Jag är glad och jag är tacksam för livet. Mitt eget och det lilla liv som växer i min kropp.

I torsdags var vi på första ultraljudet. Allt såg bra ut och det kändes så skönt att få höra det. På vägen till Västerås kände jag till och med lite rörelser på högra sidan.

Det lilla liv som växer i magen är en pojk och är beräknad till den 10 mars. Så jag fick backa en vecka och hamnade i vecka 18 igen nu. Längtar så efter denna lilla skrutt!
Och snart kan vi börja flytta in i huset så det känns så himla spännande just nu. Mycket på gång och mycket att se fram emot! Och så kommer jag kunna få lite mer tid till att fota, blogga och förhoppningsvis börja träna igen snart. Ryggen kan behöva all träning den kan få för att kroppen ska funka så bra som möjligt. Och lite bättre kost än pizza, glass och halvfabrikat, haha...Hoppas ni haft en trevlig måndag!

Likes

Comments

Mycket händer säkert bara på en vecka, men jag kommer att fota och lägga upp förändringarna varannan vecka. Kanske mer ofta närmare slutet av graviditeten. Ångrar lite att jag inte tog någon bild alls i början dock. Men det är bara att köra från och med nu!


Magen är ju inte jättestor och på bilden är jag i början av vecka 16. Nu är jag i vecka 16+3, alltså inne i vecka 17. Det är krångligt det där för den som inte själv har varit gravid. Tack och lov så finns det appar att hålla koll med, haha..

Nästa torsdag ska vi få se våran lilla krabat där inne ❤

Förutom en helsikes trötthet, nästäppa och halsbränna så mår jag bra. Det är lättare att jobba dag än kväll. Jag känner mig för tillfället bara tjock men hoppas att den inställningen ändras när vi får se att det faktiskt är någon i min mage. Ord kan inte beskriva hur glada både jag och min sambo är!

Likes

Comments

Sen i fredags har vi börjat röja i trädgården och kollat upp vad som ska göras det här året. Det allra viktigaste är väggen i hallen som ska bytas ut helt på grund av mögel (ej hussvamp). Enligt besiktningsmannen så var det så pass torrt att det inte var risk för spridning men vi behöver ju såklart byta ut väggen.

I andra huset så ska det fräschas till. Den som byggde/renoverade hus nr 2 har slarvat med taket så stora glipor syns. Men med lite lister så ska det ordnas! Sen spackla och måla väggar, fönster- och dörrkarmar.

Så varenda ledig dag går åt till att vara vid huset och röja och fixa. Inte mig emot! Ser fram emot den här resan med hus, renovering och så en kommande liten bebis!

Likes

Comments

Nu när vi "kommit ut" för hela släkten, vänner, Facebook och instagram så är det dags att kunna få skriva om allt prutt och skrutt här på bloggen. Kliver in i vecka 15 imorgon och har väl knappt haft en enda dag då jag mått bra eller sovit bra...
Men för många så vänder det i andra trimetstern, vilket börjar imorgon, så jag hoppa hoppas på bättre dagar!!
Självklart är jag lika glad och lycklig ändå, det är ju trots allt ett litet liv vi har skapat ❤️

Och så har vi fått nycklarna till huset igår så nu kommer bloggen kunna uppdateras flitigt. Så håll utkik!

Likes

Comments

Eller ja, det var ju några dagar sen vi kom hem. Planet började med att vara försenat 2 timmar och vi skulle i normala fall ha lyft 0.30 natten till lördag. När vi sen kom till flygplatsen sa dem att planet var över 10 (!!) timmar försenat och att vi skulle få lyfta vid 14-tiden på lördagen istället... Så cirka 300 personer blev skjutsade till ett Hilton hotell i Cyperns huvudstad? Iallafall centrala Cypern. Lyxigt och svindyrt så tack och lov behövde ju ingen betala för det... På morgonen fick vi frukostbuffé och sen var det bara att checka ut och kliva på bussen åter igen.
Resan hem gick superbra och efter lite om och men så var vi nog rätt så glada att det blev förskjutet.

På Arlanda innan Cypern. Vi kom dit ganska så långt innan så det var absolut ingen stress och hur skönt som helst. Alla fem tog varsin burgare till middag.

Vi har åkt båtar och badat i havet. Inte bara vid stranden utan även längre ut till havs, vilket jag aldrig har vågat göra, någonsin. Alltid varit rädd för havet och där jag inte bottnar, men det gick. Man var nästan tvungen för det var så galet varmt.

Vi har pussats, druckit öl/cider/cola och bara tagit det lugnt. Vissa kvällar ute och vissa kvällar på balkongen.
I det stora hela så har jag haft en riktigt skön semester! Lyckades undvika att bränna mig också, haha.

Men det är skönt att vara hemma nu. Jobbet har börjat och vardagen är ikapp en. Imorgon får vi nycklarna till huset och sen hoppas jag att vi kan flytta in så snart som möjligt så jag kommer ifrån det centrala läget vi har just nu. Är så glad att det är lite pusselbitar som faller på plats!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Mitt i husköp och ny arbetsplats så är det bara två dagar kvar tills vi (+3) åker till Cypern! En förlängd sommar ❤

Idag blåser man nästan bort om man går ut. Skulle iväg och ta lite blodprover och fick kliva av cykeln på vägen dit för att jag i princip inte kom en enda centimeter framåt. Så resten av dagen spenderar jag inomhus tror jag. Kolla färdigt sista säsongen av Solsidan och sen lite yoga. Höstmys. Saknas bara lite regn, färgglada löv och en braskamin.

När vi har kommit in i banan med det nya huset med den fantastiska ytan till trädgård så ska jag damma av systemkameran och börja fota lite igen. Kommer gå på ett jättebra schema på jobbet med många lediga dagar att äventyra på!

Men först lite efterlängtad semester efter en massa jobb i sommar.

Likes

Comments

Hallå där!

Jag som skriver heter Johanna, är 22 år ung, bor i Västmanland och jobbar som undersköterska. Tillsammans med min sambo T har vi nu köpt ett hus som vi har tillträde från och med första september. En kommande renovering/tillbyggnad kommer att ske nästa år, vilket kommer hamna här på bloggen förstås!

Annars tycker jag om att träna både yoga, pilates och styrketräning. Jag älskar svenska kriminalfilmer och trivs som bäst utanför stan.

Bloggen är en livsstilsblogg och kan innehålla spår av mat, bakning, träning och familjeliv. Är helt fri från fashion och modenyheter. Välkommen åter!

Likes

Comments