​Alltså höstiga, regniga söndags-mornar med tända ljus och god frukost är ju något av det bästa. 

Nästa helg ska jag och Sebastian på bröllop och jag har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig så jag måste sätta mig ner idag och klicka hem en massa jäkla kläder så jag har något att välja bland!  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Allstå fasen, jag har haft väldigt svårt för lårhöga stövlar innan… men nu börjar jag bli liiite besatt. Så jäääkla snyggt till en längre tröja, kjol eller klänning. Älskar dom beigea nere till vänster, tror faktiskt jag ska klicka hem dom! 

Likes

Comments

För några helger sedan trillade jag och Elin in på ett ställe vid namn Grannen som ligger söder om Stockholm. Det var även där vi trillade in igår med lite mer sällskap denna gång av Nayeli. Vi åt lite halloumi-burgare, drack drinkar och snackade. En kväll att minnas helt enkelt!
Vi alla konstaterade att vi verkligen gillar Grannen. Det är inte så mycket folk, ruskigt goda drinkar och skön lokal. Där kommer man definitivt hänga fler kvällar.

  • 649 readers

Likes

Comments

Som ni ser så har en ung man varit med om en tragisk olycka i Turkiet under hans sista dag på semestern. Han behöver alla bidrag han kan få för att få genomgå operation då han inte har någon försäkring där borta. Klicka på länken för att komma direkt till en Facebook-grupp som samlat alla som bidrar/stöttar och vill hålla sig uppdaterade om läget.

Alla tummar och tår hålls för dig.

  • 798 readers

Likes

Comments

​Denna onsdags-kväll spenderade jag, Karolina och Karolinas mor, Gunilla, på Affordable art fair vernissage i Nackastrandsmässan. Det var så mysigt, trevligt och inspirerande. Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta min fina kärlek. Godnatt

Likes

Comments

Jag sitter på tåget och lyssnar på Children av Justin Bieber och tänker tillbaks på konserten i tele2 arena. Det var så mycket känslor av lycka av att vara där med mitt livs kärlek och dela ett ögonblick som aldrig kommer tillbaks, blandat med känslor av besvikelse när man kände hur mycket mer jag älskade att Justin var där än han själv älskade att stå på scenen.

Trots allt var det ett minne för livet.

  • 855 readers

Likes

Comments

Detta är grundingredienserna. Första steget är att blanda dessa 3 ingredienser (plantid soygurt creamy vanilla, alpros coconut milk och chiafrön). Jag använder inga mått utan häller i så mycket jag vill.
Mer soygurt = fastare
Mer kokosmjölk = rinnigare
Använd rikligt med chiafrön

Blanda noggrant så att det inte bildas klumpar.

Nu ska den in i kylen över natten för att stelna.

Nu är det dags för topping. Idag toppade jag med hackade hasselnötskärnor, sötmandlar, kokos och passionsfrukt.

  • 1182 readers

Likes

Comments

Social media party var så mysigt och jag och Elin hade det jättekul. Efteråt gick vi till Brillo för att dricka lite vin, det var en av dom bättre dagarna! Hon är riktigt bra hon!

  • 1282 readers

Likes

Comments

I lördags var jag och Elin på social media party (bilder kommer) och vi började den dagen med en UNDERBAR frukost på broms på Karlaplan. Så gott och mysigt ställe!

  • 1303 readers

Likes

Comments