​Usch, tentan närmar sig med världens fart och har även en essä som kliar mig i hälarna vad jag än gör.. Efter tentan åker jag och Wilma ner till Stockholm för att mysa med familjen. Längtar så mycket! 
Har inte träffat familjen sen i somras så känns verkligen konstigt.

Nu ska jag slänga mig in i essäskrivandet igen..
Ha en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En hel del har hänt sen jag skrev här senast.
Jag har börjat plugga till ämneslärare till gymnasiet, jag har skaffat hund och blivit sambo med världens bästa kille. Ja juste jag har fyllt 21 år också.

Likes

Comments

Idag efter jobbet åkte jag direkt till Bella. Det var så fruktansvärt skönt att se henne, krama om henne och bara få prata om allt som vi alltid gör.
Jag har just kommit hem och känner bara va, vänta va. Vad stark hon är min fina Isabelle och jag önskar verkligen att jag kunde ta en del av hennes smärta ifrån henne. 

Likes

Comments

Måndag och hundveckan på jobbet är kommen. Endast en ledig dag och sedan är det förmiddagshelg (06-18). Men snart får jag krama mamma, pappa, Simon och Amanda. Bara att kämpa veckan ut nu.
När jag kommer hem från Stockholm har jag bara en natthelg och en förmiddagsvecka innan jag får träffa C igen. Längtar så fruktansvärt mycket efter honom.

Idag vaknade jag vid 05.00 helt klarvaken, försökte somna om men gick helt enkelt inte. Lite väl för många tankar om hur hösten blir, om jag kommer in på skola, om jag vill plugga och så vidare. Men istället för att sura över det såg jag nya GoT-avsnittet och sov lite till, tills det var dags för frukost och för att dra sig till Hermelinen för ben.

Nu ska jag fixa matlådor till denna vecka och försöka somna tidigt idag igen.

Likes

Comments

Hejsan,
Lite kort om mig då, Johanna heter jag och bor i Luleå. Just nu jobbar jag på SSAB och som gruppträningsinstruktör. På min fritid gillar jag mest av allt att träna, sova och äta, och serier såklart!

Idag har jag vaknat upp sliten och trött, fast slutat på topp med Bodypump release, samt lite egen träning. När jag kom hem var det massor med tårar då en av dom finaste personerna jag vet ska flytta till Stockholm. Känns så tungt när så många av dom som jag bryr mig om är så långt borta.. Men vi får se vart jag hamnar till hösten. Luleå eller Stockholm.
Nu ska jag få i mig lite käk och kolla på The originals tills jag somnar. Ska försöka vakna tidigt imorgon för att dra av ett benpass innan jobbet.

-Importerade några gamla inlägg från min tidigare blogg-

Likes

Comments

Senaste tiden har varit rätt tung. Känns som jag stått still och att klockan bara tickar vidare. Men denna vecka/helg har verkligen varit en liten turn, har umgåtts mer med mina vänner och tagit mer tid för det som är viktigt för mig. Något som jag absolut behövde. 

Nu har jag massor med saker att se fram emot och känner mig mer pepp på livet samt vardagen (även fast den ser likadan ut som den gjort tidigare), men ibland måste man bara hitta det fina i sin vardag och ta hand om det lilla man har. Jag kan säga att något jag verkligen behöver är mammahäng. Ursh vad jag saknar henne, min största stjärna.

Nu ska jag börja fixa mig lite, sitter bara och myser i soffan ännu. Har BP senare och känns sjukt roligt faktiskt, ska även försöka träna lite själv med.
Hoppas ni får en fin söndag!

Likes

Comments

Ny vecka igen. Jag har haft utbildning idag och igår på jobbet så har varit väldigt soft. Imorgon börjar jag 12.30, men innan det ska jag hinna lämna in min telefon (som har badat) och förhoppningsvis träna om det inte tar allt för lång tid med telefonen. Idag har jag haft Grit cardio, sjukt roligt pass idag och kändes verkligen som jag bidrog med grym energi. Jag känner mig faktiskt otroligt fräsch i kropp och huvud för denna årstid, brukar annars vara helt deppig, trött och seg.

FÖR ÖVRIGT så fick jag ledigt på julafton, vilket betyder att jag får hänga med min familj. Så sjuuuukt skönt! Var i Stockholm även denna helg och samlade på mig energi från familjen. När jag åkte hem kände jag mig så extremt ledsen, ville bara inte åka och lämna dem. Mina bästa vänner och mina förebilder.

Nu ska jag slänga ihop något att äta och ta en lång och skön dusch.

Stay happy

Likes

Comments