Header


Jag hade ju liksom glömt bort att jag hade en blogg,

så mycket blev det av det bloggandet. haha.Likes

Comments


Tyst som i graven har det varit här ett tag, vad har då denna människa hållit hus någonstans? Jo hon har varit och jobbat som bara sjutton. Fotografering och filminspelning. Super kul. Hur mycket jag får berätta har jag faktiskt inte koll på så därför får ni vara nyfikna ett tag till. :)

När allt jobb är färdigt så är tanken att jag, Jonas och Izabel ska åka iväg på en liten mini semester, men vi vet inte vart. Det är något vi får jobba med :)


Likes

Comments


My one true love and my future husband


5 years ago i met the man in my dreams. And from the first day I knew.. no words needed but he was the one❤ Today is he's 30year birthday 🎉 I'm so proud over you ❤❤ your my rock, my best friend! Forever and ever 😘😘I love you


Likes

Comments

Herreguuud, jag är ju så liten så det blir pinsamt. nej fy. Vill inte ens tänka på den tiden för den var inte rolig.
Jag var så lycklig över att jag hade kommit in i modebranschen och att jag flögs ner till Borås när de behövde mig. Det var tufft, tidiga mornar och sena kvällar och ibland flera dagar i sträck och som det kändes som, ett helt rum fullt med ton av kläder. Det tog liksom aldrig slut. Minns att jag var så slutkörd i både kropp och fötter. Alla dessa höga klackar man inte var van vid att gå i, men man fick det till att funka. Här är några från den första tiden. PINSAMT ful hallå.. ha ha


Man får nog säga att det är tur man ändras, för dessa får jag sådan ångest över, kände mig inte alls fin. Men så är det nog i den ålder jag var i då.Tack för mig.

Kommentera gärna under vad ni vill läsa
eller se i min blogg så ska vi se om jag kan fixa det
.

/J


Likes

Comments


Fullständiga namn:
Ioana Johanna Dagny Maud Lundbäck

Födelseplats:
Kalix

Civilstånd:
Sambo och fästmö

Bor:
Detroit

Ögonfärg:
Bruna

Hårfärg:
Orginal är svart, just nu en ombre

Nuvarande yrke:
Mammaledig

Framtidsplaner:
Jag har aldrig riktigt tänkt på hur min framtid ska se ut, det enda jag vet just nu är att jag vill tillbringa den resten utav mitt liv tillsammans med min underbara Jonas <3. Antagligen ha fler barn, vad vet jag.

3 ord som beskriver mig själv:
- Envis
- God lyssnare
- Omtänksam

4 saker ni inte visste om mig:
- Jag har små fötter, nu pratar vi om 34/35 i storlek.
- Jag har vunnit miss universum
- Jag har haft anorexia som yngre
- Jag blev gravid som 19 åring, fick min dotter men tyvärr någon vecka senare förlorade jag henne.


Likes

Comments