och bara kände att jag måste skriva det här.Jag kan inte fatta hur jäkla bra vänner jag har fått under det här året. Trodde aldrig jag skulle träffa så fina vänner som jag har gjort. Hade jag inte träffat dom hade jag för tusan kreverat det här året haha. Har verkligen dom finaste vännerna! Jag är så glad att jag har dom. Finns inte ord för det! Mitt livs bästa beslut var att flytta till Norrköping, utan tvekan!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag på golvet och pluggar.. Det har åskat och regnat en hel del här nu på eftermidagen men det verkar ha gått över nu. Eller i alla fall åskan, det regnar visst fortfarande. Nåväl.. Det blir plugg hela dagen och kvällen och för att klaga ytterligare så har jag blivit helt genomförkyld så mår inte prima direkt. Hoppas det är bättre i morgon när jag ska skriva tentan.. Håll tummarna för mig i morgon bitti är ni snälla :)

Adjökens

Likes

Comments

Jag är hemma och är sjuk idag. Fruktansvärt segt så när jag fick nog av plugg passade jag på att knäppa ett par bilder på mitt rum. Tänkte att det kan vara kul att ha i framtiden :) Så tänkte ladda upp dom här mest för skojskull och sen blir det tillbaka till plugget. Känner mig inte alls redo för den här tentan men tack och lov hade jag tittat fel i kalendern för jag trodde tentan var i morgon men den är på torsdag så har i morgon på mig också att plugga.Har lite småsaker att fixa till, så som mina gardiner till exempel men annars trivs jag sååå bra här. Det här rummet är bara så jag <3

Likes

Comments

lite på susen och kände för att skriva lite. Inte nog med det har jag även fått för mig att kommentera snälla saker till de flesta storbloggarna haha. Jag är tillbaka i Norrköping och har fixat och donat hela dagen. Handlat mat, gjort matlådor, städat, tvättat och pluggat så ikväll ska jag träffa Sara och Jossan för att ta igen allt vi missat under sommaren. Känns skönt att vara tillbaka men ändå vemodigt. Men 5 mil söder ut så är jag hemma i Linkan igen. Hoppas det blev rätt vädersträck nu haha..

Puss på er

Likes

Comments

Hade det superbra i Norge. Vädret kunde inte ha varit bättre och som om inte det vore nog så bodde vi på hotell. Det har aldrig hänt när vi har rest med Kasper, och det var lyxigt också. Vi missade ju tåget som ni kanske läste men det löste sig ju bra och vi kom iväg. 

På vägen hem hoppade jag av i Karlskoga och träffade Sara och provade på nattlivet där och såg Norlie och kkv. Det var jättekul att få se Karlskoga som var större än vad jag trodde haha.Likes

Comments

Tanken är ju att jag ska sitta på ett tåg till Norge nu meeeeeen vi råkade försova oss. Vaknade 07.50 av att pontus säger att vi försovit oss och måste åka NU (tåget gick 08.01). Jag springer ut till bilen och då har dom grävt ett jäkla dike mellan uppfarten ocg vägen så vi kommer lixom inte ut med bilen så de måste lägga för det först och som ni förtår missade vi tåget (hade vi ju gjort även om de inte hade grävt men det är skönt att få skylla på nån annan haha). Men vi åkte till rese iaf och prata med sj där och dom var svhyssta och fixade nya biljetter så vi åker vid två istället. 

 

Så kan det gå. Och jag som aldrig brukar försova mig.. Men igår så var jag på Gyllene tider. Helt underbart var det!
Likes

Comments

Halva sommaren har gått typ och tänkte lite snabbt slänga in en liten uppdatering. Mest för att jag inte har så mkt mer gör mig haha. Men i alla fall, än så länge har den här sommaren varit väldigt bra! Vädret har varit bra, jag har jobbat alldeles lagom mycket. Hunnit umgås med fina vänner, haft härliga utekvällar, spelat väldigt mkt golf och det går jättebra. Idag köpte jag ett nytt golfset till mig då jag har spelat med ett halvset som dessutom är junior tror jag. Dags att uppgradera sig ;)

Just det! Jag har ju varit på Bråvalla med. Otroligt häftigt och i morgon ska jag på Gyllene tider. På torsdag tar jag och bror tåget till Norge och på lördag hoppar jag av i Karlskoga för en utekväll med Sara!


Fötter som inte riktigt har hängt med i solningsprocessen....
BråvallaMina gamla klubbor som snart går i pension efter 8 år...

Likes

Comments

Men jag har det så mysigt jag så jag klagar inte. Gick till skolan till tolv idag, sedan har jag sovit ett par timmar innan jag gick och handlade lite och hämtade ut en bok jag beställt. Tyvärr ingen rolig bok utan kurslitteratur. Har även fått svar på mina prover idag och min lever mår finfint. Känns otroligt skönt. Dessutom vet jag att jag har sommmarjobb i sommar också. 

Mammsen skulle ringa ikväll men annars vet jag inte vad jag ska göra. Har på senare tid blivit en thedrickare så ska tända lite ljus ikväll och dricka the. Vardagsmyyys.

I morgon är jag ledig men det blir plugg hela dagen ändå. Har lite att pyssla med nu men allt är så intressant (förutom förbättringsarbetet som bara är pain in the ass) så det funkar ändå. 

Ha det fint vänner.

Tråkig pluggbild men hade tyvärr inget annat..

 

Likes

CommentsLikes

Comments

Jag har inte känt att jag riktigt har haft tid att kika in här förens nu. Dem senaste dagarna har det varit underbart väder så jag har solat en hel del. För att vara mig så har jag faktiskt fått färg. 

Helgen har varit ganska så lugn, har inte haft så mycket plugg och igår var det tackfest men drog hem när de andra skulle ut. Väldigt skönt. Har bestämt att jag ska ha en vit period nu. Vet inte hur länge jag tänker köra så säger period istället för månad haha. Man jaa, fint väder=bra humör så idag har jag storstädat mitt lilla hem och nu ska jag läsa lite.

Ha det bra vänner.Likes

Comments