Vi skulle egentligen ha suttit i bilen på väg till Uddevalla just nu men efter Lovis sovstund tidigare idag så visade febertermometern 39,1. Istället är vi hemma och myser med hämtpizza, idol, film och godis. Har vi tur är hon frisk tills imorgon så vi kan åka då. Men nu, fredagsmys!

Tjejerna har syskonmatchat fint idag med taxar och leo från Mini Rodini och ButikPaletti.

PUSS&KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Torsdag och Lovis har gjort sina 15 timmar på förskolan för denna veckan så nu tar vi helg. Idag ska det packas för imorgon går bilen mot Uddevalla. Cleo ska göra sitt sin första helg på annan ort. Det blir spännande. Jag vet någon som kommer att älska helgen. Den kommer innebära mängder med lek och gos med farmor, farfar, faster, farbröder och kusin. 

Outfit från Lindex.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

När man ätit godis till kvällsmat blir man extra hungrig dagen efter, framförallt efter en promenad till och från förskolan på 40 minuter. Idag fick den andra frukosten ätas hemma istället för på bageri.

Jag slängde ihop en avokadoröra med massa vitlök, på med lite tomat, picklad rödlök ock finhackad grönkål. Mums!

Här får ni även en liten sneak peak på vårt nya matbord från Ikeas kollektion i samarbete med Hay, som äntligen är uppe efter köp, reklamation och leverans av nytt bord.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Idag blir hon sju veckor, vår Cleo.

Dagen har vi spenderat hos veterinären med vår stora hund, besöket var en riktig berg och dalbana, från att ha fått besked om att jag skulle räkna med det värsta tänkbara till att gråta glädjetårar efter provtagningar, ultraljud och röntgen. Min älskade Molly!

Efter några timmar hos veterinären och innan det var dags att hämta hem Lovis kom Anna med drömlunch, sushi och godis. Innan vi kunde landa ordentligt i soffan tog vi en promenad till förskolan och hämtade hem den stora. Därefter lektes, bråkades och busades det en hel del.

En bra dag!

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Lovis är på föris så idag är det jag och den lilla. Jag har precis varit på jobbet och visat upp henne. Nu är vi hemma och myser en stund innan vi ska ut på lunch med två av mina besties. Woop!

Kärleken fortsätter att växa för detta lilla knyte. Trots hennes tuffa start med förkylningar, magknip, sjukhusbesök, blåsljud på hjärtat och nu ögoninflammation börjar hon bli en nöjd (bortsett från inatt) och glad bebis, som är mer med för varje dag som går.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Idag har vi haft en perfekt dag, jag och tjejerna. Vi började morgonen med ett besök på Biblioteket med en kompis och hennes två barn. Efter lunch sov vi alla tre och efter tuppluren tog vi en sväng till parken. Jag känner verkligen att jag börjar komma in i det här med att vara tvåbarnsmamma. Jag har skapat någorlunda rutiner och ju mer jag lär känna Cleo, desto enklare blir det med de båda. Att ta sig ut genom dörren känns inte längre som ett projekt, snarare något jag ser framemot att göra, dagens höjdpunkt liksom. De senaste veckorna har Lovis utvecklats sjukt mycket och hon är roligare än någonsin att hänga med. Hon förstår det mesta, svarar på det man säger och hon pratar mer och mer så att man förstår.

Som jag älskar den här tjejen! 

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Så här såg det ut när vi för några månader sedan gick ut med att Lovis skulle bli storasyster och vi skulle bli föräldrar igen. Ovetandes över vem det var som låg i min mage och ovetandes över hur allt skulle bli.

Nu ser det ut så här, lite mer liv, lite mer att göra och lite mindre sömn än hur det var på bilderna ovan men också så mycket bättre. Lika älskade och självklara båda två. Det kunde inte ha blivit bättre än vad det blev. Mina fina tjejer!

Bengaler från Mini Rodini, ett favoritprint. Onesien är första plagget jag köpte till Cleo och också första syskonmatchning.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Lovis & Lilly!

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Lördag och grejardag. Vi monterade ner vårt matbord, åkte och reklamerade det, lämnade Lovis hos mamma och pappa, satte oss i bilen och åkte ner till Ikea i Helsingborg. Förra helgen var vi där och spanade in kollektionen med Hay och nu sitter vi i bilen på väg hem med matbordet från ypperlig-kollektionen. Yey!

Efter Ikea tog vi en fika på Yogiboost inne på Väla. Tycker att jag sitter väldigt bra under kossan och ammar, lite så man känner sig när man agerar matmaskin till sitt barn.

Idag påminde Facebook mig om att det var sex år sedan jag och Joel träffades för första gången. Ingen kunde väl då tro att vi skulle gifta oss och skaffa barn. Andra hade firat med en gourmetmiddag på en härlig restaurang, vi firar på Yogiboost och ikväll blir det ungsfalukorv och potatismos. Livet som småbarnsföräldrar. Hurra för oss!

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Instagram@johannagjerdrum