Header

Alva har varit lite små förkyld nu i ett par dagar så har inte hunnit blogga något och inte tagit kort heller för den delen. I söndags var vi på babysim igen, hon tycker det är så kul med vatten, dock är det på förmiddagen då hon brukar sova förmiddag så humöret är väl inte alltid på topp, men hon kämpar på bra :)

Imorgon ska jag och Sabina städa färdigt min lägenhet för jag ska lämna över nycklarna den 31 okt. Känns bra men samtidigt så är det ju lite tråkigt på ett vis. Jag är en lite ensam varg men jag trivs ju bäst att bo som jag gör nu och allt kommer bli bra med tiden. min fina familj! Som tur är det inte mycket kvar och städa så det är väl gjort ganska snabbt.

Jag måste verkligen komma igång med ridningen. Jag blir så irriterad på mig själv när jag vill sätta igång ordentligt men sen blir det liksom inte så mycket mer. Vet att det hade gjort gott för mig att börja rida igen och va i stallet varje dag. Jag klarar inte av att bara sitta inne och ut på promenader, behöver göra något mer. Men får försöka lägga upp dagarna lite bättre så jag kan prioretera in ridningen/stallet varje dag. Det som jag tycker är lite tråkigt är just att jag inte får tävla Romeo längre och jag vill ut och tävla för jag tycker inte om att bara ha en "skogshäst" och vill ha utmaningar och ett mål framför mig. Men en dag hoppas jag att jag får ett mer välbetalt jobb så jag kan köpa mig en fin hopphäst!

Jag och Jimmy försökte oss på en filmkväll men jag har så mycket tankar och energi i kroppen så jag fick ingen ro att kolla på film tyvärr så jag hoppas jag lugnar ner mig snart så J inte behöver ha en stressad flickvän 24/7.

Nu ska jag ta kvällen, Gonatt :)

Älskade barn!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det märks verkligen att Herkules börjar bli till åren, 12 år!! Han blir bara mer och mer stönigare och lever sitt egna lilla liv. Nog för att han alltid har tiggt, men NU?! Alltså såfort vi är i köket så tror han att vi ska ge han något. Men o andra sidan ska vi vara glada att han äter och att han inte tappat något i vikt med tanke på hans ålder. Han kan verkligen gå en på nerverna just nu, för han lyssnar verkligen INTE på något, bara på sånt som han vill lyssna på, som tex godis, så hörseln vet vi att det inte är fel på i alla fall ;) Nedå, han är allt go våran kära lilla hund. Jag hoppas han kommer hålla sig fin och pigg lääänge till! Han har ju en så otroligt fin och bra personlighet. Älskad av många våran Herkan.


Dag 2 efter att vi tog över honom ifrån hans andra ägare. 6år va han här :)

Fast han har ju varit väldigt bortskämd, speciellt av mig, han är ju faktiskt min första hund ;)

Från i somras :)

Detta kortet är från idag :)

Likes

Comments

Jag bestämde mig för ett tag sen att jag INTE skulle färga mitt hår något mer och bara låta det växa ut så jag får min naturliga hår färg tillbaka. Färgade håret sist i våras och inte färgat sen dess. Men nu när de är höst och allt är så dystert så känner jag ändå för en förändring. Så typiskt mig! Men nu ska jag klara de för det som är färgat skiljer sig inte så jätte mycket ifrån min naturliga. Har även gått i tankarna att sätta i löshår igen, visst det är jätte fint men ändå skönt att inte ha det i. Mitt hår har ju faktiskt blivit ganska långt och tjockt. Hmm, får se vad det blir.

Jimmy började sent idag så vi passade på att bada Alva medans han var hemma. Det blir ju annars att jag gör det innan han slutat jobba. Men vi blåste upp hennes lilla rosa pool så hon fick plaska i den. Hon verkligen älskar att bada :) .


Likes

Comments

Idag gjorde jag och Linda en vänskapstattuering. Så kul att göra något som betyder mycket! Så glad att jag har dig och Sabina vid min sida, jag kommer aldrig klara mig utan er. Kommer alltid finnas där för er!

Det är min duktiga pojkvän som gjort dom på oss, han har studio i Säffle. In och kika på hans instagram nesset87
Likes

Comments

Jag blev utmanad av @beatriceodqvist att svara på 11 frågor 😊 Tack så mycket för nomineringen 🌸

Här nere kommer de elva svaren!
👇🏻

1. Vad är ditt dröm resemål?

Det är att åka till USA och bo på en häst ranch.

2. Vad är ditt favoritdjur?

Häst

3. Har du samarbete med något företag som bloggar?

Nej!

4. Har du lärt känna någon ny bekantskap genom bloggen?

Nej!

5.Hur skulle du beskriva den perfekta kvällen?

Myskväll med familjen och vänner med god mat.

6. Vad är ditt bästa barndomsminne?

Det finns så många men det som ligger närmast hjärtat är nog alla somrar uppe i Hudiksvall där våran stuga ligger ute på en ö.

7. Vilken är din favoritlåt just nu?

Dancing on my own - Calum Scott

8. iPhone eller android?

iPhone

9. Har du gått på något event som bloggare?

Nej!

10. Hur ser dina framtidsdrömmar ut?

Att bo ute på landet och äga en lite hästgård med min familj. Jobb vet jag inte, för ändrar mig varje dag, men något med hästar eller fotografera. Och självklart att börja hopp tävla igen!

11. Vad kan du absolut inte leva utan?

Min familj, släkt och vänner.

Jag utmanar:
@Lindaochsabina @LouiseKarlsson @Ackerblad @feliciagill @emmajulia @joannajohansson @Elviraakarlssonnn @Petraweng @AmandaSonesson @VickiAnderssons @Fannyhöök

Att svara på dessa frågor
👇🏻

1. Vilken stad bor du i?

2. Hur länge har du bloggat?

3. Har du några djur?

4. Varför bloggar du?

5. Vad är ditt mål i livet?

6. Ditt bästa minne?

7. Vad är ditt drömyrke?

8. Har du fått gå på något event som bloggare?

9. Hur många följare har du på dina blogg?

10. Hur sen din vardag ut?

11. Instagram eller Facebook?


🍁REGLER🍁


1. Nämn den som nominerat dig och tacka.

2. Svara på de 11 frågorna som ställts.

3. Nominera 11 st nya bloggare.

4. Ge dem 11 nya bloggarna 11 nya frågor.

5. Se till att uppmärksamma de 11 nya bloggarna att de blivit nominerade.

🌸LYCKA TILL🌸  • 99 readers

Likes

Comments

Babysim drog igång idag för Alva. Hon tyckte det va kul och plaskade så. dock blev hon väldigt trött i slutet men hon kämpa sig igenom de. Det pågår 10 gånger varje söndag, så kul att ha något att göra på en dag när man oftast inte gör något ändå. När vi kom hem somna både jag och Alva, helt utslagna :) Sen åkte vi till kanal cafét och fikade med min älskade mor som fyller år idag.

Igår flyttade vi ner spjälsängen för hon har börjat sätta sig när hon vaknar, så va lika bra tänkte vi innan hon ställer sig till kanten. Tur vi gjorde de för ikväll ställde hon sig upp för första gången. Våran lilla tjej börjar verkligen bli stor nu. Det händer nya grejer hela tiden nu. Hon har ju varit väldigt bekväm av sig ända sen hon föddes, men samtidigt väldigt nyfiken, hon har tagit allt i sin egen tackt, vilket jag har tyckt varit väldigt bra. Men nu går de i en rasande fart ;)


Likes

Comments

Igår va jag och fick fina naglar hos Emelie. Blev super nöjd! 😍🎀

Annars har det inte hänt så mycket, Alva är mycket bättre. Så de är skönt så hon kan vara med på babysim på söndag.

Råkade beställa en Blix till kameran också, oops! Men kände det va värt de för så kul och få fina bilder inne nu när de börjar bli mörkare.

Alva vakna för en halvtimme sen så hon har fått välling så snart blir de fullrulle.

Ha en fin dag!

  • 180 readers

Likes

Comments

Alva börjar bli mycket piggare nu. Igår kväll va hon så hängig så hon bara gråt och gråt, sen vände de och då blev hon på bushumör. Verkar som de är tänderna som spökar för nu får hon 4 tänder samtidigt! Hoppas de går över fort så hon slipper ha ont stackars liten.

Det blev en lugn hemma dag idag också, men vi ska väl ut på en promenad sen iaf, frisk luft är alltid skönt!

Lite bilder ifrån igår
💕

Likes

Comments