Header

Dagboken

Julen är snart här så det gäller att vara ute i god tid. Förra året fick jag en processorfläkt, woo freaking hoo. Året innan kommer jag faktiskt inte ihåg men nu har jag satt ihop en önskelista så att jag inte kan bli besviken! Min dator är helt klar och behöver inget nytt på ett bra tag som tur är så nu hoppas jag att mannen ska lyckas med något lite roligare.

Vad önskar ni er i julklapp?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagboken
Helt sjukt att måndagar faktiskt lyckats vara helt ok det senaste. Imorse blev jag väckt av hundarna kl 6 så då va det bara att ge sig ut i kylan. Efter de blev det, för typ första gången någonsin, frukost med mannen innan han åkte till jobbet. Kan ju hoppas på att vintertid gett mig en nystart att vända dygnet rätt. Är dock redan trött och skulle behöva en nap.
Och inatt åker stora vovven hem till föräldrarna igen så idag blir det att passa på o mysa och kolla Grey's med mina pälsbollar

Likes

Comments

Dagboken
Älskar lediga fredagar! Har hunnit med två skogspromenader så nu är grabbarna helt slut och jag får spela lite. Blir en chill kväll med TV-spel idag, datorn och OW får vänta tills imorgon ^_^

Funderar på att börja nöta en ny hero men osäker på vem, Zarya kanske, Mercy har ju blivit knas. Men ja, det är morgondagens bekymmer. Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Dagboken
Så jäkla ocharmig bild på mig men det är nog den enda jag har på mig och mina pälsbollar där alla lyckas vara på samma bild. Idag kom i alla fall stora pälsbollen och stannar över helgen. Efter en långpromenad och fullt ös här hemma med att jävlas med varandra sover de äntligen. Inte lätt att få en 12 åring och en 8 månaders valp att bli bästa vänner men det går faktiskt helt ok.

Men bäst av allt idag är nog att kameran som varit på lagning i snart tre veckor äntligen är på väg till mig igen! Såå skönt att kunna sätta igång ordentligt med bloggen, tycker det är så svårt utan min lilla älsklings lumix!

Likes

Comments

Dagboken
Mina babes! Ibland "hatar" man dem men för det mesta är de världens bästa. Inatt va jag dock inte så glad på min man. Han låg nämligen och pratade i sömnen, jäkligt högt. Sen skulle han snurra på mig fram och tillbaka. Det blev väldigt varmt när han skulle klänga på mig så till sist bestämde jag mig för att öppna fönstret, då passade han på att sno allt täcke (suck). Som tur va hade jag en varm och gosig filt som jag la över mig istället. Efter en stund vaknar han och utbrister i sin förvåning "men varför har du bara filt på dig?!" Jaduuu det kan man ju undra, haha! Men nu är vi sams igen och snart kommer han äntligen hem från jobbet så att vi kan hämta ut mina nya grafikkort och bygga lite!

Likes

Comments

E-SPORT
Gammal elitgymnast är jag men nja, det är ju inte direkt det som min blogg är tänkt att handla om. Mina skogspromenader med hunden kan nog inte heller klassas som sport men han ser till att jag rör på mig i alla fall. Men e-sport, är det verkligen en sport då?

Ja, det skulle jag väl vilja påstå. Heaton va ju t.o.m. med i Mästarnas Mästare, fast han åkte ju ut först av alla. Men visst är det en sport och det är en sport som jag utövar dagligen. Det gäller att kunna hålla koncentrationen uppe och faktiskt så påverkar livsstilen hur man presterar. Nu har jag ätit skräpmat jag vet inte hur många dagar i rad haha, men träning och bra mat är viktigt. Nu spelar jag ju mest för skojs skull och för att komma igång igen efter ett uppehåll på 6 månader men tanken är att jag ska börja satsa igen. Och ni är mer än välkomna att följa med på min resa.

Likes

Comments

Dagboken
Glad måndag på er! Ja idag är det faktiskt en glad måndag, trots att jag fick alldeles för lite sömn inatt (som vanligt) så har dagen levererat. Härlig skogspromenad med plutten, lunch med fina Louise, trevligt samtal med chefen och nu ska jag snart iväg och hämta ut ett paket. Råkade även beställa nya grafikkort idag, sånt som händer liksom. Hoppas de kommer fort, det kliar lite i fingrarna då det är mycket som ska byggas här hemma. Ett nytt chassi ligger också med på önskelistan men nu får jag hålla i pengarna ett tag.


Finns det någon mer "nörd" här möjligtvis? ^_^

Likes

Comments

Dagboken

Hej finisar och hej söndag! Den där dagen på veckan då det är helt ok att inte göra ett skit men för första gången på evigheter har jag ingen serie att titta på och det känns så tomt. Men jag ska nog sätta mig och spela lite Overwatch om en stund, favoritsyssla nummer två. Och jobbpasset imorgon är bortbytt med risk för att jag kan bli sjuk igen. Inte så bra att åka på dop med massa barn när man har nedsatt immunförsvar. När vi kom dit visade det sig även att det var några där som kände sig lite krassliga och idag ligger de hemma i influensa. Skulle INTE ha kramat de personerna.

Idag tog jag dock även modet att säga att jag inte kommer fortsätta på jobbet. Jag trivs, men av en slump fick jag ett nytt jobb som passar bättre plus bättre lön så det var väl inget svårt val egentligen. Mm det blir nog bra. 2018 jag hoppas du levererar!

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Dagboken

Ja, fem pass orkade jag med innan panikångesten kom. Varför vet jag inte, för jag trivs faktiskt helt ok på nya jobbet. Men både jag och min sambo vet ju att ett "vanligt" jobb inte passar mig speciellt bra och han tyckte inte heller att jag skulle söka de där dumma jobbet. Att följa mina drömmar har alltid varit mitt mål men samhället säger emot. Jag är dock väldigt tacksam över min fina sambo som är villig att stötta mig, något som jag aldrig upplevde i mitt tidigare förhållande. Där skulle man ta de där skitjobbet och vara nöjd. Hade jag haft ett sunt förhållande då och vågat tro på mig själv hade nog livet sett väldigt annorlunda ut nu, men det är aldrig för sent.

Det senaste har jag flytt in i kameran och även mina bilder känns ganska dystra. Men ibland måste man göra sånt som man mår bra av för att komma upp till ytan igen.

Likes

Comments

FOOD

Mat är tamigfan det bästa som finns, eller som min sambo ofta säger "lösningen på alla mina problem". Mm, jag älskar mat. Och helst utan kött. Fast om det löser alla mina problem vet jag inte. Funderar på att lägga ut lite recept här, vegetariska såklart! Mm, det tål att tänkas på.

  • Filed under: FOOD

Likes

Comments