Header

Dagboken

Ja, fem pass orkade jag med innan panikångesten kom. Varför vet jag inte, för jag trivs faktiskt helt ok på nya jobbet. Men både jag och min sambo vet ju att ett "vanligt" jobb inte passar mig speciellt bra och han tyckte inte heller att jag skulle söka de där dumma jobbet. Att följa mina drömmar har alltid varit mitt mål men samhället säger emot. Jag är dock väldigt tacksam över min fina sambo som är villig att stötta mig, något som jag aldrig upplevde i mitt tidigare förhållande. Där skulle man ta de där skitjobbet och vara nöjd. Hade jag haft ett sunt förhållande då och vågat tro på mig själv hade nog livet sett väldigt annorlunda ut nu, men det är aldrig för sent.

Det senaste har jag flytt in i kameran och även mina bilder känns ganska dystra. Men ibland måste man göra sånt som man mår bra av för att komma upp till ytan igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FOOD

Mat är tamigfan det bästa som finns, eller som min sambo ofta säger "lösningen på alla mina problem". Mm, jag älskar mat. Och helst utan kött. Fast om det löser alla mina problem vet jag inte. Funderar på att lägga ut lite recept här, vegetariska såklart! Mm, det tål att tänkas på.

  • Filed under: FOOD

Likes

Comments

Dagboken

Vädret är ju som gjort för en mysdag i soffan med Netflix och det är precis vad jag har gjort idag. Försökte ju släpa med lilla Link ut på långpromenad innan men även han kände för att bara vara hemma och mysa. Ibland är han en pärla!

Hösten är verkligen härlig, även de dagar det regnar. Tända ljus, filtar, koftor, te, varm choklad.. love it!

Likes

Comments

Te, tofflor och chill vid datorn. Yes, det är så man gör när det regnar ute. Min kära man dricker mängder med kaffe varje dag men te är verkligen min dryck.. kan man dricka för många koppar om dagen? I så fall ligger jag nog i riskzonen för överdosering. 

Nu blir det dock att krypa ner under en filt och kolla senaste avsnittet av Outlander innan det är dags för långpromenad med vovven! 

Likes

Comments

Dagboken

Och mannen har semester nästa vecka. Lite tråkigt att jag börjar mitt jobb på torsdag vilket förstör ledigheten lite, men det får bli hemmamys! Lilla Link som numera är rumsren kommer ju garanterat att väcka oss kl 7 imorgon så någon sovmorgon blir det inte. Jag som är mästare på att sova lyckas nästan alltid somna om efter morgonrundan, speciellt när mannen börjar vid 6. Tycker det är lite väl tidigt att gå upp kl 5.

Idag har jag haft en 'göra ingenting söndag' som vanligt. Det är verkligen min dag då jag tar det lugnt eller gör det jag känner för. Nästa vecka ska jag dock jobba i tre timmar, men OB är ju nice och tre timmar lär flyga förbi. Och efter att inte ha haft ett ordentligt jobb på två år så ska det bli rätt trevligt att jobba. Fasen va skönt att faktiskt få lön för det man gör.

Nej, nu är det dags att leta upp en bra serie att bli beroende av. Har sett det mesta men kom gärna med förslag!

Likes

Comments

Det var dags för ett nytt kapitel i livet och med det en ny blogg. En lite mer ärlig och personlig.
nouw känns ändå helt ok så jag hoppas att jag trivs.

Vi får väl se om jag passar in här, jag är väl inte den typiska bloggerskan som lägger ut dagens outfit.
Mitt liv kretsar kring datorer.. Japp du läste rätt, datorer. E-sport är fantastiskt roligt, bygga datorer är roligt, koda är roligt.. ja du fattar. Men foto & film är också en stor del av mitt liv. Hade gärna lagt mer tid på inredning men plånboken säger nej. Sen har jag ju mina fyrbenta små vänner också.

Ja, det är väl det mitt liv och min blogg har att erbjuda. Men mer så småningom.


Likes

Comments