Header

Contains affiliate links

Har suttit hela morgonen och tittat på olika mysiga hösttröjor och hittade dessa fina på Nelly! Blir verkligen så mycket mer redo inför hösten om jag vet att min garderob är full med varma tröjor man kan dra på sig en sådär extra ruskig dag. Älskar dessutom stickade långa klänningar, ska verkligen handla in en av dem ovan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För mig är det så otroligt viktigt att både få till alla slappa vardagsstunder med varandra där man bara är och egentligen inte gör något men också alla viktiga avbrott från vardagen. Tycker att det är så viktigt att få lite kvalitets-tid med varandra så för några dagar sedan bjöd jag ut pojkvännen på dejt. Var verkligen mysigt och så viktigt att bara få vara lite extra härliga mot varandra.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade upp klockan 6 i morse hos min pojkvän och gav mig iväg till gymmet då han började jobba på en gång och jag först börjar klockan 9 idag. Kom nyss hem och äter lite innan jag ger mig iväg för att jobba. Denna lördag har 10h jobb framför sig av både Coop och simtränare, men det ska bli riktigt härligt faktiskt. Kvällen tror jag spenderas framför en film och bara en riktig myskväll. Hoppas ni får en härlig lördag!

Likes

Comments

Har haft en sån bra vecka hittills. Har hunnit med att träna det jag velat, jobbat på nya jobbet, firat 1,5 år med min fina pojkvän och varit ganska produktiv överlag. Börjar inte förrän 12 idag så vaknade upp hos min pojkvän och hann sen med ett skönt träningspass utan stress innan skolan och gör mig nu redo för att ge mig iväg. Slutar ganska sent och ska jobba efter och förmodligen plugga hela kvällen så resten av dagen kanske inte är jätte rolig men jag är glad ändå.

Likes

Comments

För någon vecka sedan testade jag på en lite annorlunda träning än vad jag är van vid. Nämligen klättring! Hur kul som helst! Dock var det så mycket jobbigare för både kondisen och musklerna än vad jag trodde. Självklart tänkte jag inte att det skulle var hur lätt som helst men blev lite chockad ändå. Men kul var det och lätt någonting som jag tänker göra igen!

Likes

Comments

Hej på er! Har haft en sån himla hektisk vecka de senaste dagarna. Har börjat jobba på ett nytt jobb, varit på arbetsintervju (fick jobbet!!), skolan har kommit igång ordentligt, högsäsong för fotbollen, försökt hinna med gymmet och umgåtts med nära och kära. Är så himla glad och stolt som precis börjat jobba som simtränare och nu också på Coop! Är verkligen taggad på den här hösten som nu kommer vara väldigt intensiv men också väldigt rolig och lärorik. Har precis jobbat klart och har inga planer för dagen förutom en brunch. Ska fixa mig för att åka iväg strax och sedan får jag se vart dagen tar mig, blir förmodligen att plugga en del.

Likes

Comments

Fotografi är någonting som jag verkligen tycker är så himla roligt och verkligen älskar. Oftast enbart som hobby men då och då genom några jobb. Bilderna ovan är ifrån de två första bröllopen jag fotade, tycker verkligen att bröllop är så fantastiskt att få fotografera!

Likes

Comments

Måndag: Gymma på morgonen. Skola efter 12. Plugga.

Tisdag: Skola. Psykologbesök. Middag med några vänner. Jobba på kvällen.

Onsdag: Gymma på morgonen. Skola. Fotbollsträning. Plugga.

Torsdag: Skola: Jobba. Fotbollsträning. Plugga

Fredag: Gymma. Skola. Jobba. Myskväll med pojkvännen

Lördag: Fotbollsmatch. Träffa några vänner.

Söndag: Jobba. Plugga


Likes

Comments

Någonting som jag tycker är så fantastiskt mysigt är att befinna sig på landet. Älskar att få komma bort från storstan en stund och att få spendera lite tid ifrån ens telefon och datorn och istället tillbringa lite mer tid i naturen. Blir verkligen så avkopplad och så lugn av att inte ha så många måsten utan att mer bara vara. Förhoppningsvis ska jag ut till landet med några vänner lite senare i höst vilket ska bli super mysigt!

Ovan är några bilder på mig från förra sommaren när jag var uppe hos min morfar i Norrland tillsammans med mina kusiner. Älskar verkligen den första bilden, så himla fantastisk miljö!

Likes

Comments

Instagram@johannalouize