Header

En kväll med en fotbollsmatch på TV:n är enligt mig alltid en bra kväll, men det här är kanske lite extra plus i kanten. Vi kände för en extra mysig kväll och satte oss helt enkelt i bubbelpoolen och hade en otroligt mysig sommarkväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland är det bara sjukt hur snabbt tiden går och hur snabbt saker och ting förändras. Min bror går helt plötsligt från att vara liten till att fylla 16 idag. Tänk att han börjar gymnasiet i höst, gud det känns så konstigt. Var nästan igår som jag var 16 och allt som det innebar.. Ibland känns det som att tiden flyter på så himla fort.

Likes

Comments

I helgen var vi ute på landet för ett snabbesök för att fixa lite inför midsommar. Det blev knappt ett dygn men mycket hanns med och det var väldigt mysigt. På kvällen åt vi ute på en så mysig restaurang med världens härligaste kvällssol. Gud, ryser i hela kroppen av lycka över att sommaren är här! Så himla underbart!

Likes

Comments

Imorgon fyller mina fina lillebror hela 16 (!!) år, känns lite sjukt att han börjar bli så gammal. När det kommer till högtider, födelsedagar och annat firande är jag en person som tycker om att gå all in men kan samtidigt också tycka att det kan vara väldigt svårt att hitta någonting precis sådär fantastiskt som man verkligen skulle vilja ge personen. Älskar verkligen att ge bort saker, men man vill ju att det ska bli så lyckat som möjligt. Förmodligen blir personen nog glad oavsett vad, men det är ju verkligen lite extra roligt att få till den där perfekta personliga presenten.

Likes

Comments

Nu när sommaren äntligen är här, när solen lyser och kvällarna blir längre är allting så mycket enklare. Det blir lättare att skriva, att städa, att leva och att njuta. Sommaren och sol gör mig verkligen till en levande människa igen med en massa energi, och när energin finns där blir bloggandet något roligt igen.

Likes

Comments

Ibland slås man bara över hur fantastisk en människa är. Idag efter 1 år tillsammans tycker jag fortfarande att du är precis så fantastisk, om inte mer, som du var då.

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan så var jag på min kusins babyshower! Det var så himla fint gjort av allihopa och hon vart så himla överraskad och glad. Hon är verkligen en av de mest generösa och fantastiska jag har i mitt liv och hon kommer verkligen att bli världens bästa mamma. Är så himla lycklig och tacksam över att jag får vara med och finnas där för mitt kommande kusinbarn, längtar sååå. <3

Likes

Comments

Jag är en otroligt kärleksfull person med alla mina känslor utanpå och som är väldigt känslomässig mot personer i min närhet. För mig är människorna runt omkring mig i princip det allra viktigaste i livet och är så himla tacksam för varenda en av dem. Titta bara hur söta jag och David är på bilden ovan, blir så lycklig av min fina vän.

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen är jag hemma efter en lång, utmattande dag. Gick upp vid 5 imorse för att hinna med att simma innan skolan. Hade matteprov direkt på morgonen och var så himla nervös att jag kände att jag verkligen behövde träna bort lite av nervositeten... Gick förhoppningsvis rätt bra! Sedan har dagen bara bestått av en massa pluggande och bokande av hotell till Budapest och även massa letande efter en annan resa med några vänner i sommar som förhoppningsvis blir av! Avskyr verkligen att slösa så mycket pengar men samtidigt så tycker jag ändå att det värt att lägga på upplevelser och minnen!

Likes

Comments

Instagram@johannalouize