Header
View tracker

Instagram: @johannalouize

Likes

Comments

View tracker

​Är så galet förälskad i Stockholm och i gamla stan. Hur fantastiskt underbart hade det inte varit att få bosätta sig här i framtiden? Blir så lycklig bara av att strosa runt på dessa gator och njuta av vilken fantastisk stad en bor i ändå. 

Likes

Comments

View tracker

​Ofta när jag och pappa åker in till stan för att strosa runt och fotografera slutar det med att vi hamnar Vapiano med varsin pasta, men gud så gott det är. 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade för nån timme sedan och är helt slut av någon anledning, jobbar i och för sig på att komma tillbaka in i rutinerna med allt ifrån kost till dygnsrytm vilket kan spela roll. Känns nästan som ett mirakel att jag lyckades ta mig ned till köket för att göra frukosten ovan.  Idag ska jag i alla fall in till stan och träffa mina fantastiska klasskamrater igen, de va ett tag sen jag träffade dem så det ska bli riktigt kul.

Likes

Comments

Nu när nästan hela sommarlovet har passerat börjar en sakna skolan och allt det innebär lite grann. En av de saker jag saknat allra mest är alla sushidater vi haft genom det senaste året så idag blev det äntligen en igen. Mötte upp mina två fina vänner och vi hann tillsammans med en mysig dag med lite shopping och god mat såklart och fina som dem är så följde dem med mig som stöd på ett läkarbesök. Glömmer lätt bort ibland hur fina ens vänner egentligen är och hur mycket mer en egentligen borde uppskatta dem. 

Likes

Comments

View tracker

Är äntligen tillbaka i Stockholm efter en veckas bilande och utflykter och mys uppe hos min morfar i Norrland. Haft så mycket känslor den här veckan. Att komma bort från Stockholm och alla människor har varit så skönt men också så jobbigt, det märks verkligen hur beroende en blir av alla runt omkring en och saker som telefonen och datorn när en kommer iväg såhär. Har i alla fall insett att jag ÄLSKAR det här vackra landskapet och att jag gärna vill spendera mer tid vid sjöar och höga berg och verkligen slappna av. När vi bilade längs bergen insåg jag hur gärna jag skulle vilja vandra bland alla dessa fantastiska berg, får verkligen se till att de sker inom några år. 

Likes

Comments

​Jag har varit så duktig den senaste tiden på att stanna upp och fokusera på mig själv och verkligen arbeta med mina problem.Har försökt göra det jag verkligen velat göra och ta ned mig själv på jorden och tagit det lugnt och umgåtts med mina nära vänner här hemma som jag försummat lite under den senaste året med allt nytt. Har även spenderat mycket tid med min fina pojkvän som gör mig så lugn och stärker mig när inte många andra kan det. 

Hur som helst så ska jag i alla fall spendera lite tid med familjen nu på en kryssning vilket ska bli mysigt. Ska även ¨åka upp till Norrland senare i veckan, så det blir massa tid med familj och släkt denna vecka vilket också kan vara rätt skönt innan ett nytt hektiskt år börjar. 

Likes

Comments

​För snart en månad sedan gifte sig en av de allra viktigaste människorna i mitt liv, min fantastiska och djupt älskade moster. Åh vilken fantastisk dag det var! Hon och jag som på så många sätt är så lika kunde knappt hålla ögonen torra i nån minut innan det började rinna igen och känslorna bara svallade över. Lyckan hos mig av att se henne så glad kan jag knappt beskriva med ord, hennes lycka är allt som betyder något. Åh vad glad jag är för hennes skull och åh vad stolt jag är över att vara hennes systerdotter!

Likes

Comments

Min kropp, min hjärna, mitt hjärta – de styrs alla av min kärlek. Min kärlek är så stor att den tar luften ur mig. Jag kan inte längre andas, jag kan inte fly från trycket över min bröstkorg som aldrig vill försvinna. Mitt liv kretsar kring min kärlek, mitt liv kretsar kring min kärlek till andra människor.

Inte för en sekund försvinner tankarna på alla andra människor, inte för en sekund blir jag fri från all den kärlek som fängslar mig fast i en kropp fylld av ångest. Jag vill kunna älska, för att älska är grunden i livet, men jag klarar inte mer kärlek för den kommer begrava mig..

Att älska bryter ned mig inifrån och ut, jag bryter ned mig själv för att ha tillräckligt av mig för att ge bort till alla de jag älskar. Frågan är hur mycket jag har kvar att ge bort?

Fler och fler delar försvinner långsamt från mig men vad blir kvar? Ett halvt hjärta som snart brister, en hjärna som inte kan tänka klart, lungor som kippar efter luft vid varje andetag och lemmar som snart vägrar samarbeta.

Hur älskar en och delar med sig av delar av sig själv utan att förlora dem till människorna en älskar men som inte älskar en tillbaka? Hur kan en sluta ge bort de där delarna till människor en aldrig får tillbaka delar ifrån eller som själva aldrig delar med sig av sina delar?

Min kropp, min hjärna, mitt hjärta – de styrs alla av min kärlek, en kärlek som nu är så brusten och förlorad att dessa delar inte längre kan fungera. Hur gör jag för att ens ta ett till andetag?

Likes

Comments

Instagram@johannalouize