Brukar sitta lite då och då och kolla efter nya recept. Hittade det här för någon dag sen och kände att jag bara måste göra det och det blev hur gott som helst. Det kan aldrig bli fel med kyckling.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gick ut med hundarna hemma hos mamma i fredags och tänkte knäppa lite kort på dom.

Som vanligt så ska Isak vara närmast mig hela tiden. När jag kollade på kortet lite senare så såg jag att Harry stod och kollade in i sitt träd 😂.

Du ser inte mig va? -Harry

Jag gömmer mig bakom mitt favoritträd.

Likes

Comments

Idag är det som sagt våffeldagen.
Jag är inte alls förtjust i varken våfflor eller pannkakor, men kände att jag måste väl äta en i dag i alla fall.

Likes

Comments

Började prenumerera på Testagram i december och fick hem den första boxen i januari. Både i januari och februari så har det varit en sak i boxen som varit trasigt, men fått hem en ny likadan produkt. Så när jag fick hem boxen idag så var jag lite fundersam om vad som skulle vara trasigt den här gången. Öppnade och allt såg helt ut, men när jag tog upp den koncentrerade juicen så såg jag att den var inbucklad. Fast det gör inget för behövde bara trycka till det så var den hel och fin igen.

Tycker det är roligt att få hem ett paket en gång i månaden och inte veta vad det är som man får hem. Funderar på att prenumerera på ännu en box, fast hos något annat företag.

Innehållet i månadens box var:
• Jamaican jerk spices
• Santa Maria coconut & pepper tortilla
• Santa Maria mango sauce
• Kivik jordgubb & lime bärdryckskoncentrat
• Dumle lime spring edition
• Coca-cola zero
• FAST naturally high protein bar
• Panda natural lakrits
• Jordan easy clean flosser
• Pepsodent long active

Likes

Comments

Både igår och idag stod det i tidningen att det skulle vara +8-9 grader, men när jag tittade ut imorse så snöade det?! Igår var det näst intill barmark överallt. Varför skulle det här vädret komma nu för?? Det ska ju bli vår nu och inte vinter igen.

Likes

Comments

Var in till Valbo med pappa idag. Vi skulle hämta min tv på Elgiganten och passade då på att gå in på Ikea och kolla på bäddsoffor. När vi ändå var där så åt vi där också. Som vanligt så tog jag en kyckling som jag verkligen älskar. Sen så tänkte jag att jag skulle prova skagenröran för första gången och den var hur god som helst. Trodde inte att den skulle vara så god och den smakade väldigt mycket räkor.

Likes

Comments

I förmiddags drog jag och 4 kompisar in till alborgen i Valbo. Senast jag var där var när jag gick i 6:an, alltså för ungefär 6 år sedan. Tyckte det var väldigt roligt, men svårare än jag kommer ihåg att det var då.
Det okända var på alborgen förra året, så vi döpte vårat lag till Spökjägarna 😂.

Efteråt så åkte vi hem till mig och åt pizza och tårtan som jag gjorde igår.
Sen så öppnade jag presenterna som jag fick utav dom.

Blev jätteglad för presenterna. Älskar att prova nya recept. Så dom köpte verkligen rätt saker när dom köpte receptböcker. Undrar om dom har någon baktanke med det och vill att jag ska baka och laga mat åt dom 😂.

Det ända som jag är lite fundersam över är hur jag ska göra med fågeln. Vet inte om jag kan ha den för jag ryser så fort jag ser den. Så funderar om Johanna eller Mikis får adoptera den 😂.

Likes

Comments

Kan inte riktigt förstå att jag fyller 19 år idag. Det känns som en helt vanlig dag, men ändå inte.
Igår kom jag hem ganska sent, så jag åkte hem till mamma för att sova där. När jag kom dit så fick jag öppna mina presenter då eftersom mamma skulle upp och jobba idag och jag var ledig.
I flera år har jag fått köksprylar vilket är väldigt bra att få innan man flyttar hemifrån tycker jag.

Sen på förmiddagen åkte jag hem till pappa. Städade lite och började baka en tårta tills imorgon då tjejerna kommer. Sen skickade Johanna och frågade om jag ville följa med ut och gå. Så var med henne ett tag. När jag kom hem igen så dekorerade jag tårtan och började göra mig i ordning tills släkten skulle komma och fira mig.

När pappa kom hem från jobbet så hade han med sig blommor och sen fick jag pengar. Jag är inte så himla förtjust i blommor, men ibland tycker jag att det är fint. Älskar färgen på dom som jag fick idag.

Vid 18 kom släkten hit. Fick många fina presenter. Jag hade bestämt mig för att ha pizzabuffé från monroes. Har aldrig sett så stora familjepizzor som dom har, men fick tyvärr inget kort.

Fick Carolina Gynnings vin. Det är inte ofta som jag dricker alkohol. Tror det har hänt runt 5 gånger sen jag blev 18 och har bara druckit vin 1 gång. Så vi får se sen om jag tyckte om det här eller inte.

Likes

Comments

Dom senaste gångerna när jag har varit in på dollarstore så har jag sett en jättefin klocka som jag velat haft, men har tänkt att jag väntar och ser om jag fortfarande vill ha den nästa gång.
Idag var jag in igen och handlade lite och såg att det bara fanns 1 kvar. Så jag var bara tvungen att köpa den då och jag verkligen älskar den.

Likes

Comments

Vid 11 idag så åkte jag och hämtade Johanna för vi skulle in till Gävle och gå på bio och kolla i affärer.
När Johanna sätter sig i bilen så har hon med sig bröd för att mata änderna vid konserthuset 😱. Så jag körde dit och så gick vi ut i Boulognerskogen så att hon kunde mata dom. Jag var typ 3-5 meter ifrån fåglarna och fick typ panik, men kastade faktiskt någon brödbit till dom vilket jag aldrig trodde att jag skulle våga. Så jag hade lite terapi.
Sen åkte vi till p-huset och gick ner och hämtade ut biobiljetterna. Vi var där en bra stund innan bion började, så då gick vi runt i gallerian. Jag hittade ingenting där fast vi gick i nästan alla butiker.
Sen gick vi till bion. Filmen var ganska bra.
Efter filmen så gick vi runt lite i Gävle och gick in i flanörhuset. Vi gick runt i flera butiker där också.
Inne på Gina så hade dom ganska stor rabatt på jackor. Senast jag köpte en jacka för för kanske 3 år sedan. Så jag tittade lite på dom och provade två olika som jag fastnade för. Så köpte en som är fodrad och en som är tunnare. Den tunnare jackan kan man vända ut och in så att på ena sidan är den svart och på andra leopard.
När vi kom ut från butiken så såg vi att alla andra butiker hade stängt, så då bestämde vi oss för att åka hemåt igen.

Likes

Comments