Mat och bakning

Den här veckan fick jag för mig att testa på lite olika recept som jag hittat, men inte hunnit prova än. Så i måndags gjorde jag fläskfilé med ost, pesto och persiljetopping (det här är det enda som jag testat göra förut).

I tisdags var jag ledig, men som vanligt vaknade jag tidigt. Så vid 8 började jag baka. Testade både västerbottenbullar, dom var exakt som pizzabullar och väldigt lätta. Gjorde även citronmuffins.

Till kvällen gjorde jag lax med fetaostsås.

Ikväll gjorde jag ordning smörstekt kyckling med mozzarellafyllning.

Har börjat så jag måste ha hallon till maten varje dag och som tur är så har vi en hallonhäck som det växer för fullt på. Tycker det är så gott med frukt och bär till maten och det blir att kännas friskare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Natur

Idag var det bättre väder, så åkte ut på en till fotorunda. Först åkte vi till ett grustag som jag aldrig varit till förut. Efter det så åkte vi till Sibohäll där jag knäppt förut. Blev även en tur ner till Korsika.

Likes

Comments

Jag och mamma hade planerat att åka runt idag och fota lite, men vädret var inte på våran sida. Det har regnat hela dagen, men det stoppade inte oss. Utan vi åkte runt i alla fall, men inte till alla ställen vi hade planerat. Så vi får åka ut någon annan dag då det är lite soligare.

Likes

Comments

Igår var jag, Johanna och Mikis in till pinchos för första gången. Det var hur gott som helst och väldigt enkelt koncept. Så vi sa att vi måste dit igen.
Jag tog några varmrätter och nån efterrätt och sen så delade vi på efterrätterna.
Eftersom att jag körde så tog jag en alkoholfri drink som var väldigt god och dom andra tog vanliga drinkar. Jag luktade på dom och dom luktade också jätte gott.
Så nästa gång jag åker dit så ska jag inte köra, utan ska kunna testa andra drinkar också.

Likes

Comments

Åkte ner till ån vid kyrkan och knäppte lite kort där vid bron.

Blommorna knäppte jag på hemma hos pappa.

Likes

Comments

För ett tag sedan åkte jag och pappa till Kalkbrottet som ligger i Torsåker. Det är väldigt fint där med själva kalkbrottet på ena sidan och en liten sjö på andra sidan.

Likes

Comments

Åkte runt för någon dag sedan och letade efter ett nytt motiv att knäppa på. Bestämde mig för att stanna vid ridskolan här i kungsgården och fota på hästarna.

Vet att det är många kort på vissa hästar, men det var dom som stod bäst till. Dom andra stod bakom varandra eller bakom något träd.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bilder från när jag tog en promenad med Isak ner på bruket.

Likes

Comments

För någon vecka sedan när jag var hemma hos mamma så passade jag på att knäppa lite kort.

Har inte haft någon lust att gå igenom dom tidigare, men fick ett ryck nu. Så dom kommer upp först nu.

Likes

Comments