Vid lunch åkte jag upp till åshammar för att fixa kusinernas hår innan vi skulle iväg på våran kusins 5-års kalas. Tog med mig lockmaskinen för att testa den på dom. Tycker att resultatet blev väldigt bra och det höll ganska länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åkte vi upp till Söderhamn för att ha en babyshower för min kusins fru. Hon hade ingen aning om det och blev väldigt överraskad och glad.
Det var första gången jag var på en babyshower och vi hade det väldigt roligt och mysigt.
Alla som var med hade med sig en bild på sig själv som bebis och sen skulle Johanna gissa vem som var vem.
Dom andra aktiviteterna/lekarna var en frågesport, att man skulle klippa av ett snöre och se om det gick runt Johannas mage. Den som kom närmast vann (nästan alla tog för långt). Sen så skulle vi även ta ett papper och rita en bebis. Men man hade papperet mot pannan, så man såg ingenting.

Likes

Comments

Igår var det cruising i Storvik och jag tog med mig kameran dit. Så här kommer massa bilder från då.

Likes

Comments

Lite blandade blommor som växer hemma hos pappa nu.

Likes

Comments

Tog med mig Johanna till skogen idag igen för att kolla efter björn, men såg ingen idag heller. Däremot såg vi ett rådjur som stod på vägen mitt framför oss.
På ett annat ställt så såg vi ett kranium som jag tror är från en älg.

Likes

Comments

I tisdags åkte jag och mamma ut i skogen för att kolla efter björn. Dom har sett en hona med två ungar där vi åkte, men vi såg dom inte. Istället så såg vi spår utav honan och en unge.
När vi åkte hem så stannade vi vid Öjaren och knäppte lite kort.

Honans spår

Ungens spår. Inte så jättetydligt.

Likes

Comments

Idag var det x-cupen i folkrace i Årsunda och pappa och jag åkte så vi kom dit strax efter starten. Det var inte lika fint väder som igår, men det var inte heller kallt och vi slapp regn i alla fall.
Pappa tjatade ett tag om att få åka hem, så vi åkte efter andra omgången och då var det bara en omgång kvar och sen finalerna.

Likes

Comments

Var in till Valbo med Johanna igår. Vi började med att äta på Ikea (såklart) och sen så köpte jag en fåtölj och en fotpall. Har kollat på dom i kanske 1-2 månader och kände att jag måste köpa dom nu. Sen gick vi in på rusta och jag tänkte att jag skulle köpa en fäll som jag sett för någon vecka sedan, men den finns inte kvar nu...

Jag mätte innan jag åkte till Valbo för att se om paketen skulle passa i min bil. När vi väl packade in det så kan jag säga att det inte var mycket plats kvar. Fick fälla baksätet och fick precis plats med det lilla paketet bredvid det stora och dörren.

Likes

Comments

Tog det väldigt lugnt och slappade nästan hela dagen. Sen vid 18-tiden åkte jag in till Sandviken och hämtade upp Mikis och sen åkte vi till matkällaren och åt där.

Johanna och Alice skulle komma in och hämta upp oss vid 20.30 ungefär. Så medan vi väntade på dom så åkte vi till Strandbaden i Årsunda. På vägen dit så stannade vi vid Bångs broar och knäppte kort på solnedgången. När vi skulle åka tillbaka till Sandviken så stannade vi först på Ica i Årsunda för att köpa en dricka, men dom hade väldigt bra pris på jordgubbar. Fast jag fortfarande var väldigt mätt så var jag bara tvungen att köpa ett paket.

När vi kom tillbaka till Sandviken så kom Johanna och Alice och hämtade upp oss och så åkte vi till Högbo för att kolla på kasen och fyrverkerierna. Det var väldigt fint och mysigt, men för mycket folk enligt mig.

Likes

Comments

Åkte hem till mamma och tog en promenad med Isak igår. När vi gick så var det väldigt fint väder, så jag tänkte att jag skulle gå ner på Högbo bruk och knäppa kort på djuren som finns där. Men jag hann bara gå i 10 minuter och hann precis knäppa några kort på getterna innan det började hagla hur mycket som helst och det var även ganska stort. Så då var det bara att gå hem igen.
Isak blev ganska smutsig av att gå i gruset, så badade honom så fort jag kom hem och när jag var klar så tittade jag ut. Då lyser solen igen och det är fint väder...

Likes

Comments