Jag känner att jag inte är så jättebra på det här med att blogga men jag försöker i alla fall. Satt och läste lite bloggar och blev väldigt motiverad. Kan tyvärr inte lova att jag kommer att skriva regelbundet men jag ska försöka göra tidsinställda inlägg istället för att skriva en gång per kvartal.

Jag känner dock att om jag hade tänkt att fortsätta blogga så borde jag nog göra en ny life update eftersom det har hänt en del grejer sen min förra life update.

Har även bytt design och även tagit bort min header. Vet inte riktigt vad jag tycker om den nya designen ännu men det kan bero på att jag har inte bytat design sen jag skaffade denna bloggen. Kände att det behövdes lite uppdatering och vill gärna ha det ganska "clean" och min header passade helt enkelt inte och därför tog jag bort den. Hade dock tänkt att jag ska fixa en ny header så det kommer förhoppningsvis finnas en header.

Min plan just nu är att fortsätta blogga hyfsat regelbundet kanske inte varje dag men en gång i veckan kanske. Kommer även att försöka vara mer öppen när jag skriver istället för att bara skriva att jag är trött på skolan som jag har gjort innan. Så förhoppningsvis blir det mer personliga inlägg i fortsättningen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Igår handlade jag på Ica för 689.000kr. Några förstår vad jag menar haha.

Likes

Comments

2 månader. Det har gått 2 månader sen jag skrev ett inlägg. Har ingen riktig anledning till varför mer än att jag är lat och har inte orkat. Det har hänt en del sen sist men klockan är 00:42 nu och jag ska gå upp om typ 5 timmar så får skriva om vad som har hänt i ett annat inlägg istället. Detta blev ett kort inlägg men skrev mest för uppdatering och för att jag ska typ få hjälp med att komma ihåg att skriva typ som att bli van vid att skriva.

P U S S😘

Stalka mig⬇️

Snapchat: johannaloneryd2

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Likes

Comments

Sen förra gången jag skrev ett "vanligt" inlägg har det blivit sportlov, jag har blivit sjuk och mitt snapchat konto har låsts.

Var på stan häromdagen och då blev jag smittad och vaknade morgonen efter och mådde skit. Samma dag så blev mitt snapchat konto låst. Snapchat har fått en ny funtion där man kan skriva in sin födelsedag och på sin födelsedag kommer det komma en tårta bredvid namnet för alla ens snapchat vänner. Man får också ett födelsedagsfilter som man kan skicka på ens födelsedag. jag skulle då göra detta och det är 13 års gräns på snapchat och jag är då bara 12 och fyller 13 i år, jag skrev in mitt födelsedatum och klickade på bekräfta och mitt konto låstes. Har skaffat ett nytt konto nu men känns ändå pissigt att ens konto bara försvinner. Har egentligen inte så mycket mer att skriva nu för att jag behöver ha nåt att skriva om på söndag också.

P U S S😘

Stalka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd2

Instagram: johannaloneryd

Likes

Comments

Jag kommer att börja med att ha ett schema för när jag ska publicera inlägg på bloggen. På söndagar kommer det att vara en sammanfattning av veckan som har gått. På onsdagar och lördagar kommer det att vara bilder. På fredagar kommer det att vara "vanliga" inlägg.

Likes

Comments

Första deltävlingen av Melodifestivalen 2016 är officiellt slut. Jag är faktiskt inte jätteimponerad av årets artister men det är alltid kul att lyssna på låtarna ändå.. De som var bästa idag var faktiskt enligt mig Samir & Viktor. De gick dock bara till andra chansen men de har ju fortfarande en chans att ta sig till finalen. Gina Dirawi som leder Mello i år är riktigt rolig så det blev mycket skratt ikväll och mer skratt kommer det bli. Har inte så mycket mer att skriva om Mello så avslutar dett inlägget här. Ganska kort inlägg men kände att jag ville skriva om melodifestivalen så detta är vad ni får helt enkelt.

Stort plus till Samir & Viktor som tog av sig sina tröjor. Haha

P U S S😘

Stalka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Periscope: johannaloneryd

Likes

Comments

Regn, regn och regn. Idag har det regnat och blåsigt i princip hela dagen, sjukt tråkigt. Borde egentligen göra min läxa nu men istället sitter jag och lockar håret samtidigt som jag skriver detta inlägget. Igår så var skolan ganska chill det tråkiga var att de jag brukar va med i skolan var lediga men det finns ju andra att va med. N är dock i Sälen så hon kommer inte till skolan på hela denna veckan och förhoppningsvis så är L i skolan idag. Tillbaka till mitt hår, jag har fått några frågor på ask om att ni vill att jag gör en hårrutin så ska förhoppningsvis skriva det inlägget idag eller imorgon. Sitter ju och lockar mitt hår nu och brände mig faktiskt precis på örat det gör så sjukt ont kan jag säga. Bild på hur lockarna blev finns längre ner. Gud vad jag bränner mig på mitt öra idag. Nä nu skiter jag i det här med att locka håret ska ändå gå och lägga mig sen och imorgon bitti ska jag duscha så egentligen helt onödigt att locka håret nu. När det här inlägget publiceras är det den andra februari men när jag skriver det är det den första februari. Har för övrigt utvecklingssamtal på onsdag men är faktiskt inte så sjukt nervös inför det som jag var i höstas. Lite flummig update men det får funka nu så lovar jag att nästa inlägg inte blir lika flummigt.

P U S S😘

​Sta​lka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Periscope: johannaloneryd

Likes

Comments

Har inte skrivit ett inlägg om mitt liv på ett tag nu så kände att det var dags nu. Det har varit sjukt kallt nu ett tag men snön har börjat smälta nu och det är plusgrader. Skolan har pågått under några veckor nu tror att det är tredje veckan nu. Känner dock att jag fortfarande inte riktigt har kommit in i rutinerna men vänjer mig förhoppningsvis snart. Har även börjat gå till skolan istället för att cykla vilket känns bra med tanke på att jag aldrig är ute och går plus att när jag går till och från skolan har jag även tid att skriva inlägg här. Har även dragit ner på att gå till Ica och köpa något för det blev för mycket och när jag väl behövde ha pengar hade jag inga för då hade jag varit på Ica och handlat muffins eller något. Skolan är inte fullt lika jobbig som jag tyckte förra terminen men det är fortfarande jobbigt. Det är inte jobbigt på det sätt att jag inte förstår för förstår det gör jag men det känns som att skolan är onödig, det känns liksom inte lönt att sitta i en obekväm bänk halva dagen när jag redan kan det mesta. Har även skaffat en Instagram där jag spamar fula bilder om du känner mig så kan du ju prova och se om du får följa. Men annars tror jag inte att det har hänt så mycket nytt.

Hoppas er vecka blir sjukt jävla bra! Puss😘

​Sta​lka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Periscope: johannaloneryd

Spaminstagram: jojospamkonto

Likes

Comments

26. Anledningen till att du började blogga? Har bloggat tidigare och kände att det var dags för ett nytt försök.
27. Rädslor? Spindlar, ormar, va ute själv när det är mörkt och mörker.
28. Det senaste som fick dig att gråta? Har ganska svårt för att gråta brukar mest bli arg och svära men senaste gången mina ögon tårades var imorse när jag fick mascaraborsten i ögat.
29. Senaste gången du sa att du älskar någon? Idag.
30. Betydelse bakom ditt bloggnamn? Förnamn + efternamn.
31. Senaste boken du läste? Hungerspelen Trilogin.
32. Den boken du läser just nu? Så länge vi båda andas. (Sista delen av Twilight)
33. Senaste serien du såg? Degassing: Next class.
34. Senaste personen du pratade med? Min lillebror.
35. Relationen mellan dig och den personen du senast fick ett sms av? Mamma❤
36. Favoritmat? Pizza, donken och subway.
37. Plats du vill besöka? London, Mongoliet och Paris.
38. Senaste platsen du besökte? Ica
39. Har du någon crush? Ja
40. Senaste gången du kysste någon? Höstas
41. Senaste gången du blev förolämpad? Kommer inte ihåg
42. Favoritsmak av sött? Kakor
43. Vilka instrument spelar du? Inga
44. Favoritsmycke? Vet inte
45. Senaste sporten du spelade? Badminton
46. Senaste låten du sjöng? Company av Justin Bieber
47. Favoritraggningsreplik? Har ingen
48. Har du någonsin använt den? Nej
49. Senaste gången du umgicks med någon? I söndags
50. Vem vill du ska svara på dessa frågorna nu? Alla som vill.

Vet att det var ett tag sen del 1 av min TMI Tag publicerades men har inte orkat skriva del 2 men tog tag i det nu så att det blir gjort. Hoppas du fick reda på nåt nytt om mig så hörs vi I guess😂

​Sta​lka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Periscope: johannaloneryd

Likes

Comments

1. Vad har du på dig just nu? Pyjamas.
2. Har du varit kär? Inte på riktigt.
3. Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Nej, har dock ångrat att jag gjorde slut med en kille men inget värre.
4. Hur lång är du? 153 stolta cm.
5. Hur mycket väger du? Hela 36,5 kg.
6. Några tatueringar? Nej.
7. Några piercingar? Har hål i öronen om det räknas.😂
8. OTP? Jess och Nick (New Girl), Justin Bieber och jag och Katniss och Peeta (Hungergames. Även om de blir tillsammans men ändå).😂
9. Favoritserie? New Girl, KUWTK och OITNB.
10. Favoritband? Har inget favoritband.
11. Något du saknar? Cypern.
12. Favoritlåt? Sorry, love yourself, purpose, life is worth living och I'll show you.
13. Hur gammal är du? 12 unicornfyllda år
14. Stjärntecken? Kräfta som jag ironiskt nog är allergisk mot.😂
15. Kvalitet som du söker hos en partner? Glad, omtänksam, mysig, Justin Bieber, skadar ju inte om han ser bra it heller och Justin Bieber.
16. Favorit ordspråk? You are never too old for a Disney movie eller Me no study me no care me go marry a millionaire if he die me no cry me go marry another guy.
17. Favorit skådespelare? Jennifer Lawrence.
18. Favoritfärg? Rosa, vit, svart, ljusgrå.
19. Hög eller låg musik? Hög.
20. Vart går du när du är ledsen? Min säng.
21. Hur lång tid tar det för dig att duscha? Allt från en kvart till 3 timmar.
22. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? Mellan 1 och en halv timme och 2 timmar.
23. Har du någonsin varit i fysiskt bråk? Japp.
24. Turn on? Justin Bieber.
25. Turn off? Alla andra.

Orkade inte mer nu så del 2 får komma senare. Kände mest att jag behövde skriva för att det inte skulle bli helt tomt. Lite update i alla fall.

Hoppas ert jullov har varit bra! Puss😘

​Sta​lka mig⬇

Snapchat: johannaloneryd

Instagram: johannaloneryd

Ask.fm: johannaloneryd

Periscope: johannaloneryd

Likes

Comments