Header

​Hej!

Nu har det varit lugnt ett tag på bloggen och det är helt enkelt för att... nej tänker inte förklara mig, jag har i vilket fall inte bloggat på några dagar.

Jag funderade igår på om jag skulle lägga upp nånting men nej så gick det ju inte hahah. Men kände liksom att jag inte hade något intressant att skriva om så sket i det (som att det här kommer va intressant att läsa). Jag hade självklart kunna skrapat ihop ett inlägg som var ointressant eller som jag inte hade motivation till att skriva. Men det känns så falskt så det ville jag inte göra. Därför bestämde jag mig för att skita i det tills jag fått mer motivation. Och det har jag fått nu igen:)) 

Men kommer iallafall upp ett inlägg imorgon som jag kommer skriva ikväll men vill inte uppdatera för mycket nu på kvällen hehe.

Så med det här inlägget vill jag alltså säga att jag vill inte vara den som skriver inlägg jag själv inte skulle vilja läsa eller som jag är omotiverad till att skriva. Hopps ni förstår:))

KRAM! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag tycka till lite om trender. Det är självklart mina åsikter men det har ni nog redan förstått:))

Grått / Silvrigt hår

Jag tycker det kan vara snygg på VISSA medan det kan se mindre bra ut på andra. Jag tror att jag hade inte passat i det. Men tycker som sagt att det kan va GOALS på andra

Adidas Superstar

Asså jag kan bara säga ett ord GOALS, jag älskar dom. Dom är skitsnygga och skulle lätt kunna köpa sånna:))Calvin Klein

Jag tycker det är snyggt men känner inget direkt behov av att köpa eftersom det är rätt dyrt och jag känner att jag inte vill lägga ner dom pengarna på underkläder, men snyggt är det iallafall.

Snörning på tröjor

Jag tycker det är snygg om det inte blir för mycket. Men lite är ju snyggt:))

​"Stickade" Bikinis

Jag tycker inte det är snyggt över huvu taget. Nej jag tycker inte om dom helt enkelt.

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag berätta om mina favoritpoddar. Varför? Jo för att jag på senaste tiden har börjat ÄLSKA poddar och lyssnar ofta på dom.

-

Creepypodden

En podd som jag nyligen börjat lyssna på. Så jag har lyssnat på 2 avsnitt nu, det verkar som att det är folk som skickar in sina historier och sedan så läser dom på creepypodden upp dom. Men som sagt vet jag inte riktigt än eftersom jag så nyss börjat lyssna på den. Kan inte berätta så mycket om den men jag tycker verkligen ni ska lyssna om ni tycker om spökhistorier.


Fridapodden

En podd som tidningen Frida har gjort. Den handlar om allt möjligt när 2 tjejer sitter och pratar med varandra om olika änmen varje vecka. Jag tycker att den är skön att lyssna på innan jag ska sova eftersom, dom ofta pratar om saker som man vill lyssna på. Allt från vänskap, kärlek osv... Det är en podd som man kan lyssna på när du inte vill kolla på något på till exempel Youtube utan bara vill lyssna på något.


-

Jag har dom poddarna som jag lyssnar på först, skulle jag av någon anledning lyssna klart på avsnitten (vilket jag inte tror då det kommer ut ett nytt varje vecka och det finns typ 100 på Frida och 25 på creepy) Skulle jag väl få hitta på en ny podd, kanske mordpodden tror jag den heter.

Har ni något förslag på en podd jag MÅSTE lyssna på kan ni ju kommentera så ska jag kolla in den:))

KRAM!


Likes

Comments

framme i Västerås.  Nu blir det några dagar här. Hoppas det blir bättre väder än va det är nu.

Likes

Comments

HEJ!

Jag har saknat er! Eller alltså jag tycker det låter lite skumt att säga att man saknat något (typ människor som har blogg/youtube) eftersom man oftast har en möjlighet att uppdatera. Det har jag iallafall haft men har ändå inte uppdaterat, och det är för att jag inte varit hemma och haft mycket annat för mig. Men hur som helst så var jag på Åland förra veckan och det var roligt. Men jag orkar inte skriva så invecklat om det (sry) men det är därför jag inte uppdaterat. Och kommer inte bli något nästa vecka heller (tror jag) men vi får se. Men det visar väl sig:)

Ni får ha det bra så länge!

KRAM!

Likes

Comments

DAG 5

-

Samma sätt börja vi men idag skulle jag ha Zeb hela dagen.

Vi börja med lätt hoppning och det gick jätte bra, som jag skrev har jag kommit över min rädsla helt och det är bara kul! Så vi tog bara några skutt så det skulle kännas bra eftersom det var en tjej som ramla av dagen innan. Och det kändes jätte bra iallafall, även om det var lågt (typ kryss på 60-70) Så skutta han över fast han hade kunnat gå över. Men det kändes jätte bra iallafall!

Andra Lektionen tog vi det lite lugnt och red fram som vanligt, tog några galoppfattningar och sen trava vi av dom och gick ut en sväng och vände som avskrittning. Vi var såå trötta eftersom vi har ridit 2 pass nu varje dag i 5 dagar.

Så det är det vi gjort under veckan. Ledsen att inlägget som skulle kommit ut igår kom ut idag, men jag orkade inte skriva det igår så det fick bli nu:) Hoppas det inte gör så mycket:))

KRAM!

Har bara blivit bilder på Zeb men det är bara han jag har bilder på så..  Men i höst ska jag ta bilder på dom, andra oxå så kan jag uppdatera er med dom oxå:))

Likes

Comments

DAG 4

-

Det börja på samma sätt som alltid, Vi bestämde hästar osv.. Ella båda första och andra passet.

Första passet blev hoppning och det gick jätte bra. Det börja sådär med några vägringar men avslutades med flera fina språng. Det kändes så fantastisk. Innan lägret var jag faktiskt lite smårädd för hoppning men det är helt borta nu. Så nöjd. Det är så skönt när hästen är i luften och det känns som man flyger. Det skedde även en avramling av en annan tjej under passet men det gick bra!

Andra passet blev galoppfattningar, det gick ganska bra men Ella var lite trött efter hoppningen Men det gick tillslut, lyckades inte hålla igång så länge men det jag lyckades kändes bra:) Vi travade även lite volter och cerpentiner och sånt som man gör men det var galoppfattningar vi skulle fokusera på. men det gick iallafall bra:)

KRAM!


Likes

Comments

DAG - 3

-

Vi började som vanligt, ni vet det nu så kommer inte skriva det idag igen, sry haha

Vi började med ett dressyrpass och det gick sådär, min häst var inte med mig och hon var väldigt svår arbetad. Men framåt slutet gick det lite bättre:) Vi gick på stora mittvolten och skulle lägga lite utanpå och innanpå volter, det var varmt och mycket att tänka på och det resulterade till att jag var helt slut efter lektionen. Men det var lite roligt ändå eftersom jag senare kunde få hon lite er med mig:) Ett bra slut på ridlektionen.

Undrer lunchrasten vi hade putsa vi lite träns och hade det trevligt, roligt:))

Andra lektionen red vi barbacka, det gick till en början bra med efter ett tag bär vi hade börjat trava så fattade Zeb galopp utan att jag var med på det. Det gjorde så att jag blev väldigt spänd eftersom jag redan innan är ganska rädd för att rida barbacka, men men. Jag ska upp barbacka igen och hoppas på att det går bättre då:))

Har ni något ni är rädd för, det kan gälla både hästar eller något annat?

Kram!

-

Jag tar tyvärr inga bilder som jag kan uppdatera er med så jag får ta gamla, hoppas det går bra ändå:))

Likes

Comments