Header

Hola!

Jag vet att det var väldigt länge sen men men.. jag tänker inte "förklara" mig eller liknande eftersom det är inget jag har att säga om de så de skiter jag i. Utan jag tänker fortsätta som förut bara;)

-

Tänkte bara berätta lite som hänt sen sist samt att jag kommer berätta lite om planer med bloggen;).

Vi kan ju börja med en sak som ni kanske redan märkt, jag har färgat håret. gick från blond till brunett på 1 kväll och de gick över förväntan. Under den kvällen hade jag bitvis lätt panik men jag kan kanske skriva ett inlägg om de lite senare om någon vill läsa de. Men blev iallafall väldigt nöjd.

Jag har börjat träna igen och tänkte börja skriva lite om de å, Tänk typ träningsdagbok fast inte varje dag och bara vissa pass som kanske sticker ut lite om ni förstår.

Men hur som helst så tänkte jag börja skriva nu igen så jag hoppas ni stannar och kollar in här då och då:))

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi:))

KRAM!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!


Nu är det sista dagen på jullovet, what?! Vart tog tiden vägen? Och vad har jag gjort?? Jag har gjort ca tre saker och det är:

  • Kollat film/serier
  • Åkt slalom
  • Varit i stallet

Asså ja vad ska man säga.. Såg 8-9 filmer på 1 vecka SAMTIDIGT som jag plöjde en säsong av PLL. Vad gör jag med mitt liv, hahah. Och vart tog tiden vägen? Vi fick ju nyss jullov. Och imorgon börjar jag skolan? Herregud.

Nej men jag har faktiskt gjort lite mer saker, även fast jag har spenderat mest tid i skidbacken och i stallet. Vissa dagar har jag hunnit med båda, börjar dagen i skidbacken, åker till stallet, kollar på film/serier. Då har jag fått med allt jag vill göra på en dag samt att jag är med en kompis i stallet så det är ett plus, då får man med socialt umgänge oxå! nej det är en drömdag, men sånna blir det inge mer av nu på ett bra tag (förutom helger då men aa) helger kommer jag väl typ försöka göra så bra som möjligt och hinna med så mycket som möjligt. Jag ska maxa mina helger framöver.

-

Det har ju blivit nytt år också och jag har så mycket spännande saker som kommer hända under året som jag är såå taggad på, tex så ska jag ta mopedkort, utomlands och massa mer. Jag är sjukt taggad på 2017.

men nu får ni ha det bra så länge så hös vi kanske snart igen:))

Likes

Comments

Hej!

Jag fick en ide att jag kanske kunde tycka till om lite saker, och idag ska jag tycka till om märken. Det kommer vara allt från mode till sport. Om ni tyckte om iden kan ni ju gilla eller kommentera så kan jag fortsätt men tex smink eller sporter o.s.v ni förstår meningen.

Adidas tycker jag har snygga kläder som är bekväma och är i bra kvalitet, jag gillar att träna i Adidas, sen tycker jag om skorna oxå för den delen. Jag tycker loggan är snygg (gillar även den andra typen av adidas logga). Har inget negativt att säga om adidas.

Adidas älskar jag:)

Jag har lite blandade åsikter om Nike. Jag har ingenting emot kläderna eller skorna, dom är bekväma och sitter bra för det mesta. Men loggan tycker jag är lite tråkig, det är bara ett streck men en böj på om ni förstår vad jag menar. Men om man bara vill ha något simpelt att träna i är ju Nike bra tex. Sen har ju Nike kläder med stora loggor men för det mesta tycker jag att Nike saker är ganska neutrala. Och det behöver inte var något dåligt. (Jag använder själv Nike ibland)

Jag har bara några kläder från Hollister men dom som jag har tycker jag är sköna och dom köpte jag även för ett bra pris. Jag tycker att loggan är fin och inte för mycket, utan en liten fågel som man lätt känner igen, bra jobbat där! Sen har jag hört en del negativa saker om Hollister men det jag har håller bra och är bekvämt.

Jag tycker loggan är snygg och kläderna är för det mesta fina, vissa saker är kanske inte riktigt min stil men det mesta är fint, jag har själv inga kläder från Ralph Lauren då det är ganska dyrt och jag inte vill lägga ner så mycket pengar på kläder. Men parfymerna luktar gott. Har inget negativt att säga här heller:)

Jag nöjer mig med 4 märken nu eftersom jag inte vet om ni tycker om den här typen av inlägg. Men om ni tycker om så kan jag fortsätta:)

KRAM!

Likes

Comments

Beställde en tröja förra veckan från Zalando som kom idag:)

Det var Adidas tröjan jag har på mig på bilderna ovan. Tycker den är riktigt snygg och den sitter fint oxå:)

Den sitter väldigt skönt och den är mjuk och relativt varm vilket är bra nu på hösten/vintern.

Väldigt nöjd är jag jag iallafall!

Likes

Comments

Hola!

Nej men HEJ:)) Har inte skrivit på ett tag, hur mår ni? Är det ens någon kvar här? Troligen inte men får göra ett försök igen.

Jag mår bra! Det har inte hänt så mycket för mig, jag hade kanske sommarlov sist jag skrev? har inte riktigt kollat upp hur länge sen det var, men om jag inte har skrivit sen skolan började så kan vi väl börja där. Det händer inte så mycket i skolan heller för den delen så vad ska jag skriva om skolan? HAHAAH. Nu inser jag varför jag sluta blogga förrut:) Har ju INGET intressant att skriva.

Men har en ide på ett inlägg som jag skulle kunna skriva men det behöver jag fundera igenom lite och tänka hur jag ska formulera mig så att det inte uppfattas på fel sätt. Men tills dess, vad vill ni läsa?

Jag har INGA idéer nu på vad jag kan skriva, okej jag fixar nog ihop något om jag bara få tänka lite men alltid kul att få höra vad ni vill läsa oxå.

Vad tycker ni om nya designen förresten?

Har inget mer vettigt att skriva så ni får ha det bra tills vidare.

KRAM!

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag berätta om mina favoritpoddar. Varför? Jo för att jag på senaste tiden har börjat ÄLSKA poddar och lyssnar ofta på dom.

-

Creepypodden

En podd som jag nyligen börjat lyssna på. Så jag har lyssnat på 2 avsnitt nu, det verkar som att det är folk som skickar in sina historier och sedan så läser dom på creepypodden upp dom. Men som sagt vet jag inte riktigt än eftersom jag så nyss börjat lyssna på den. Kan inte berätta så mycket om den men jag tycker verkligen ni ska lyssna om ni tycker om spökhistorier.


Fridapodden

En podd som tidningen Frida har gjort. Den handlar om allt möjligt när 2 tjejer sitter och pratar med varandra om olika änmen varje vecka. Jag tycker att den är skön att lyssna på innan jag ska sova eftersom, dom ofta pratar om saker som man vill lyssna på. Allt från vänskap, kärlek osv... Det är en podd som man kan lyssna på när du inte vill kolla på något på till exempel Youtube utan bara vill lyssna på något.


-

Jag har dom poddarna som jag lyssnar på först, skulle jag av någon anledning lyssna klart på avsnitten (vilket jag inte tror då det kommer ut ett nytt varje vecka och det finns typ 100 på Frida och 25 på creepy) Skulle jag väl få hitta på en ny podd, kanske mordpodden tror jag den heter.

Har ni något förslag på en podd jag MÅSTE lyssna på kan ni ju kommentera så ska jag kolla in den:))

KRAM!


Likes

Comments

framme i Västerås.  Nu blir det några dagar här. Hoppas det blir bättre väder än va det är nu.

Likes

Comments