De senaste veckorna har gått i ett här borta. Sista biten av säsongen var så händelserik med mycket åkning, event, farväl och allt däremellan. Jag är riktigt glad över allt jag har fått vara med om och alla sköna människor jag träffat under denna tid här men nu bär det av på nya äventyr. Vi är fyra svenskar som nu ska iväg på en roadtrip med Whistler som mål. Idag har vi varit i Banff och fixat det sista med vår bil som vi köpte för ett par veckor sedan, så nu är vi redo.

Vi stannade till vid både Lake Minnewanka och Lake Louise idag innan vi åkte tillbaka till Invermere där vi sover inatt för att imorgon påbörja vår tripp.

Likes

Comments

Igår tog jag och Saga en trip till Fernie. Vi hade en riktigt mysig dag med massa sol och goa åk. Vägen dit och hem var också riktigt härlig. Jag älskar att köra bil här. Man åker mitt bland bergen och ser så mycket fin natur på vägen.

Likes

Comments

Igår var vi och besökte Kicking Horse och herregud vilken dag vi hade. Helt sjukt. Massor med fräsch snö som bara fylldes på under dagens gång. Kicking Horse är lätt en favorit bland ställena jag besökt hittills. Riktigt fräck åkning!

Likes

Comments

Igår hade vi det lite gött i solen!

Likes

Comments

Såhär spenderade jag mina lediga dagar förra veckan. Dem var fyllda med sol, brädåkning och sällskap av härligt folk. Nu ser jag fram emot en lika go, om inte bättre helg!

Likes

Comments

Igår drog vi på en liten roadtrip till Sunshine. Det var ett ganska unikt ställe, väldigt öppet men tyvärr ganska flackt på sina ställen. Det var kul att testa på något nytt iallafall! På vägen hem stoppade vi i Banff också. Blir bara mer och mer kär i den staden!

Likes

Comments

Igår drog jag och några vänner till Lake Louise, och oj vilken dag vi hade. Vi började med en knappt två timmars bilresa genom riktigt fin natur och med go musik i högtalarna. När vi väl var framme möttes vi av fint väder och grymma backar och terräng. Jag gillar verkligen Lake Louise och vill absolut tillbaka. Innan vi körde hem efter en hel dag på berget stannade vi till i Banff också. Den staden är så mysig och ja, jag vill dit igen också!

Likes

Comments

En film från idag.

Likes

Comments

Jag lyckades lösa så att jag iallafall kunde åka på en av våra staff trips och det var dessutom till stället jag främst ville besöka, nämligen Revelstoke. Tidigt igår morse knödde vi in oss i en liten och obekväm buss som vi spenderade 4h i innan vi var framme. Bussresan var ingen höjdare men det var värt när vi kom fram. Det snöade hela dagen och åkningen var riktigt kul. Mycket fin terräng. Dock var det lite varmare så snön var aningen blöt och tung. Hade velat åka tillbaka en dag då kylan ligger på så snön är sådär lätt och fin!

Vägen hem sen efter en heldag i backen var inte lika rolig. När vi hade åkt i ca en timma möttes vi av en avspärrad väg då militären skulle spränga laviner så vi stod still i en och en halv timma vilket fick den sista delen av dagen att kännas hur lång som helst. Jag kom hem kl 11 och var då helt slut. Trots detta var det sjukt värt att få besöka Revelstoke och som sagt så vill jag absolut tillbaka!

Likes

Comments