karma gone bite you in the as bitch!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Godmorgon! 

Sitter i skolan och har religon, men är redan klar med arbetet så sitter bara och gör ingeting ändå rätt skönt! Försov mig lite idag så kom nästan precis till skolan.. Annars vad händer idag? Vet inte riktigt om jag och Tobbe ska gå oc kolla på bio, på den nya filmen Ted, den verkar riktigt bra! Haha, jag känner mig lite som en drama-qween idag, hehe... Idag ska jag vara riktigt jävllig och irriterande!! Ibland bara måste man va sån för att skape lite stämning i det hela. Annars händer det väl inte så mycket mer idag. Imorgon ska jag till Danmark med Michelle min bästavän för att supa, ska bli så himla roligt! Vet inte om det baar blir vi eller om det blir fler, men troligtvis blir vi fler. 

Vi hörs! :)

 

 

 

 

Likes

Comments

i'm better than your ex and better than your nextjag och min bebis :)

Likes

Comments

I FUCKING LOVE MY LIFE!

- NI GÖR MIN DAG BÄTTREchell

nisan

tilda

Likes

Comments

Har haft en super mysig dag med med min systers son Albin. Han kom till mig halv 9 imorse så kolla vi lite tv innan vi skulle ta bussen till min vän Miranda. När vi kom fram till henne gick vi och fika sen bestämmde vi oss för att ta bussen till Familia, där hon skulle köpa lite saker och jag hitta dessutom ett par skor.

Sen följde hon med hem till mamma så åt vi lite mat och jag passa på att städa ur min gadrob så hon fick med sig lite kläder hem oxå. När hon skulle hem följde jag och Albin med sen gick vi vidare och hyrde film och köpte massa godis, så min kväll tillbringa jag med 2 filmer, godis och massa mys! Sen när Albin skulle sova låg vi och berätta historier för varanda, han är bara för söt, det är verkligen underbart!!

Vill oxå önska Miranda ett stort lycka till på onsdag då hon ska in på BB för att föda, du kommer blir världens bästa mamma!

BIG LOVE!

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har i alla fall fett tråkigt, är hemma hos mamma har inte gjort så mycket idag träffade mikaela ett tag innan och snacka med henne. Sen nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon ska jag med mamma och handla hem lite mat till mig och anthony. Annars har det väl inte hänt så mycket mer.. En tråkig sak är att jag nästan aldrig jobbar, vill jobba mer så jag kan få pengar!! Eftersom jag är "vikarie" så ringer dom in mig när det behövs hjälp, och tyvärr så är det inte speciellt ofta.. men men, hoppas på att käna ihop pengar till en resa tillsammans med anthony i slutet av augusti a alla fall! Har inte fått någon färg på kroppen med tanke på vädret vi har.. Svensk sommar suger verkligen! En veckas sol semester hade ju verkligen inte suttit fel!!

Godnatt, vi hörs! :)

Likes

Comments

Precis kommir hem efter en sjukt rolig dag på Bakken, va där tillsammans med min storasyster hennes kille och son. Åkte en massa karruseller, och spela en massa spel.. Vann ett mega stort marabou, mumms!!!! Väntar på att Anthony ska komma så ska vi kolla film eller något, hoppas ni haft en bra lördag!!

Vi hörs! :)GLAAAAAAAAAAAAD!

Likes

Comments

Sitter hemma med Ida och myser, vi har hyrt två filmer, och ska snart starta den andra filmen. Dessutom kränger vi massvis med godis! Har inte gjort ett skit idag forutom att varit på intervju, som jag hoppas gick bra! Det kändes bra i alla fall. Imorgon är det onsdag, och då händer väl inte så mycket... Sommarlov är verkligen dryg när det inte finns något att göra, hoppas verkligen på att jag får de jobbet så jag kan göra något om dagarna istället för att bara sitta hemma, det värsta jag vet! På lördag ska jag till bakken med storasyster, Bojden, Albin och lite annat folk, det ska bli kuuuuuuuuuul!! Nä nu ska jag gå in och kolla film.

Vi hörs! :) 

Likes

Comments

Man kan ju säga att man mår som man förtjänar idag, haha! En fet pizza hade ju inte suttit fel nu, men jag har inga pengar eller kan inte ens gå, vågar inte de riktigt... När mamma vaknat ska jag tvinga henne köpa pizza haha. Hade rigtigt kul igår, det var en riktigt lyckad fest måste jag säga! nä nu ska jag ut och röka sen slänga mig framför tv:n!

Hoppas ni haft en bra helg, vi hörs! :)

Likes

Comments~ bilden säger allt ~

 

Säger godnatt efter en rolig dag tillsammans med mina klasskompisar på stranden och spelat handboll, riktigt jobbigt men kul va de! Sen vill jag tacka mikaela för att hon är en så underbar vän som alltid ställer upp, du är guld värd!

 

 

Hoppas ni oxå haft en bra måndag, vi hörs! :)

 

Likes

Comments