Allmänt

Idag så åkte jag kl 8 på morgonen till Malmö för jag skulle på utredning för dyslexi. Ganska långtråkigt var testet & tog 2 timmar. Efter så blev jag ganska trött så jag sov & åt donken😍 Jag tog ledigt från skolan idag för jag skulle inte hinna tillbaka så ganska skönt att bara komma hem & plugga & sova.

Lyssna på Ditt Aunsikt som är en podcast som syskonen Lussetti gör. Det är min favorit podcast, den är så rolig och typ spontan på nått sett. Älskar den. Så sök på din Aunsikt och lyssna på den

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

I torsdags så jobbade jag på simskola men Anna & jag kom hem ganska sen så pluggade lite och sen sov jag. Igår så jobbade jag igen men denna gången på Helsingborgs arena & där var jag publikvärd. Det var Jonas Gardell som uppträdde & han var svinrolig, har aldrig skrattat så mycket på jobbet innan😂

Nu ligger jag i sängen efter att ha varit på Leos lekland med Martin & hans mamma & lillebror. Vilket var roligt men jobbigt, är inte så van att springa runt o klättra 🙈

Likes

Comments

Allmänt

Jag blir så arg. Jag är trött på att man inte kan gå klädd hur man vill. Jag är trött på att man inte kan ha lite urringat vid brösten utan att man ska bli smygfotad.

Jag stog på knutan i Helsingborg & väntade på Martin & samtidigt så pratade jag med mamma i telefonen. Jag märker hur en man i 50-60 åldern stannar framför mig & tar upp mobilen & för söker vara smidig med att fota mig. Han går och ställer sig några meter från mig & så ser jag hur han zoomar in på mina bröst.

& ja jag såg bilden för han var inte så diskret om man säger så.

Jag går fram till honom & skäller ut honom total. Jag bara '' Du tar bort bilden direkt fattar du det'' & gick mot honom medan han bara backade & bara '' jag har ingen bild'' Där kan jag säga att jag tappade allt totalt. Jag höjde rösten och var 5 cm från hans ansikte och skrek nästan så arg jag var. Så han tog bort bilden när jag stog bredvid & där hade jag även ett till bevis att det var jag på bilden.

Alla på knutan trodde säkert att jag var en psykopat men i själva verket så var det han som var det. Jag blir så arg hur folk kan tro att det är okej att fota någon utan tillåtelse. Vem vet vad han hade gjort med den bilden? Jag blir så äcklad, arg & ledsen. Vart är samhället påväg? Först att någon som har någon annan sexualitet blir hotade, sen allt fler sexuella övergrepp. Hur kan vi ens låta detta bara fortsätta? är det ingen som säger ifrån? varför gör inte politikerna nått?

Är bara så arg och frustrerad. Vill oxå säga att jag kan ha många stavfel och grammatikfel men jag har dyslexi så det kan nog vara därför men jag försöker iallafall :)))) 

Men hoppas NI vågar säga ifrån om något sånt här händer er. Det är INTE OKEJ. 

Likes

Comments

Skola, Smink och mode

Imorse så hade vi sovmorgon, vi lyckades övertala får mattelärare att ställa in lektionen så vi började 10:15 istället för 08:10. Ganska skönt om jag får säga de själv.

Så idag blev det frisör hela dagen😍 vi pratade om SM & sedan permanentade vi. Och det är första gången jag blir nöjd. Jag rullade dock inte på tid utan bara på utseenden & få till rätt teknik så snart är det bara att jobba snabbare.

Nu sitter jag på tåget mot Helsingborg och ska träffa Martin. Vet dock inte vad vi ska göra men vi hittar väll på något roligt😊

Likes

Comments

Skola, Smink och mode

Nu börjar jag igen haha. Jag är ganska seg på att blogga men det får ni leva med. Men nu är det lite annorlunda än sist ni läste min blogg.

Jag har börjat på gymnasiet & där läser jag till frisör vilket är skit kul och jag har en ny hårfärg igen.

Min klass älskar jag. Jag går med Dorentina som är min bästavän sen 2 år tillbaka och Julia från min gamla klass, så efter 10 år så blir de 3 fler haha. Men älskar även de andra tjejerna i klassen & ja vi är bara tjejer vilket är både skönt men ibland jobbigt. På våra vanliga lektioner så är vi med industrierna, ibland vill jag bara döda och ibland gillar jag dem, så lite om växling med killar blir det ju.

Har inte så mycket att säger än att idag så träffade jag Nellie efter skolan & när jag kom hem så satt Olle & snackade med min mamma i soffan 😳 Men pratade lite med honom & sen gick vi och åt lite. Så nu ligger jag i sängen & pluggar & nu pratar jag med älsklingen i telefonen, eller pratar & pratar han har somnat så söt som han är😍

Imorgon har vi frisör hela dagen så det kommer nog några bilder därifrån så hörs vi imogon

Likes

Comments