Header

Snön har lagt sig. Jag också. Det tog exakt 4 minuter hos Synsam trots att jag var förberedd på 30. Jag börjar vid 09:30 imorgon och det är ju faktiskt inte fy skam. Ska sova gott. Jag lyssnar på Annas hjärtelista och har tappat bort sladden till min högtalare. Skulle duschat ikväll istället för att behöva göra det imorgon bitti. Fan. Pratade med Ebba när jag kom hem fram till middagen. Någon utav dagarna hade de käkat sushi som de inte blev mätta på. 5 bitars, fast man fick någonting till. En längre grej med paprika, gurka, ris och ätbart papper. Inte sjögräs, papper. Det hette någonting. Pappret då. Det såg ut som en hel sushirulle, fast inte sushi. Men den var ungefär 10cm lång och det var ju ändå sushi. Typ. Har i alla fall listat ut att det är Julia jag ska fråga om resedetaljer.

Fick ut mina linser utan att rysa av obehag för första gången innan så jag öppnade en lucka till i chokladkalendern. Jag hoppas att din vecka har varit bra. Att du tar hand om dig. Imorgon är det helg och jag känner mig flummig. Kanske märks.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på Espresso house och äter en wrap med hummus. Det snöar ute. Eller regnar. Kanske både och. Jag är äntligen klar med min uppsats i engelskan och jag fryser jättemycket. Har både vinterjacka, halsduk och mössa på mig för första gången i år men det verkar inte spela någon roll. Jag vaknade tio minuter innan klockan i morse så gick upp för att sätta i mina linser. Det gick. De sitter till och med på rätt håll. Det spelas julmusik och jag önskar att snön kunde lägga sig. Jag har bara två lektioner och efter det ska jag ringa Ebba på andra sidan jorden. Det är snart helg och nästa vecka julafton, visst är det fint?

Likes

Comments

Vi åkte och käkade sushi, mamma och jag. Fick ett sms innan av en person som hade hittat mitt bankkort. Visste dock inte att det var borta vilket kan ses som oroande. Eller alternativt skönt också eftersom jag hittade det utan att 1. veta att jag tappt det och 2. hinna få ångest. Har börjat städa rummet, tar det successivt. Gissa vart jag ska imorgon? Fel. Synsam. Chocken. Tog med mig en filt förra veckan så nu kan jag äntligen bo över också. Skönt. Hade förresten tydligen lagt mina kaktusväxter i sängen och jag antar att de låg bra där. Tills den ena ramlade ner på min fot då. Om det är något jag inte är efter denna händelsen så är det förvånad. Eller taggfri på vänsterfoten. Den klarade sig dock. Kaktusen då. Inte foten.

Likes

Comments

Onsdag och jag kom precis hem. Behöver städa mitt rum igen och göra en PowerPoint. Käka också. Vi hade vattenfys på arenan i förmiddags och jag hade helt glömt hur mycket klor man hinner svälja under en timme. Mamma undrade om vi skulle åka och äta sushi till middag och självklart tackar jag inte nej till en sån dejt. Gick upp med Anna imorse trots att jag inte behövde. Snällt. Har förresten aldrig råkat skära mig på en rakhyvel innan. Fram till igår då. Igår när jag skulle raka benen. Helvete. Det rann blod från båda fotknölarna men jag klarade mig. Från blodbrist då. Nu ska jag äta.

Likes

Comments

Imorgon: lillördag. Fantastiskt. Jag kom hem vid fyra, städade mitt rum och kallade hit Anna som är påväg nu. Har pratat med Ebba ett tag och hon förklarade att hon haft en ponny som hette Åke. Jag kan ha fel men tror faktiskt inte att hon ljuger och vet inte hur jag ska ställa mig till det. Namnet då. Eller hästen i allmänhet kanske. Jag har ätit upp stora delar av mina julkalendrar eftersom jag inte hade koll på vilket datum det var men känner mig faktiskt inte allt för bitter. Börjar 10:30 imorgon och får äntligen sovmorgon. Nu kommer Anna. Hörs sen!

Tack för allt.

Likes

Comments

Svenska hjältar har börjat och det är min bästa kväll på året efter födelsedagen. Det finns ingen gala som gör en blödigare. Var färdig med dagens plugg redan vid 17:30 och blev så paff att jag var tvungen att vila i en timme. Imorgon har jag bara en lektion och det måste jag ändå erkänna är en bra tisdag. Min hy har fått frispel mellan ögonbrynen och jag måste duscha håret. Jag hoppas att du haft en bra måndag. Det har jag.

Likes

Comments

07.12 och mamma sa att jag skulle ta på mig ordentligt för det är kallt ute. Jag sitter på bussen och lyssnar på JP Cooper. Måndag. Känns okej faktiskt. Jag är inte bitter. Har hunnit med en del redan - snubbla på badrumsmattan och bränna gröten på spisen. Fick inte i linserna. Kanske borde vara bitter ändå. Jaja, ta på dig ordentligt, det är jättekallt ute.

Likes

Comments