Header

Sitter och lyssnar på en ny podd, Kickstart heter den. Alice tipsade om den så kände att jag ville kolla upp den. Jättenajs. De vänder sig främst till vår generations tjejer. Tips om ni inte redan lyssnar! Nästan halva veckan gjord. Fantastiskt. Den går verkligen så jävla långsamt. Veckan alltså. Har så svårt att sova nuförtiden så har varit uppe i ett par timmar. Skulle bara kika in och säga godmorgon och önska er en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Onsdag imorgon. Lillördag. Har tre lektioner och ändå lyckas det bli min längsta dag. Stockholm är spikat, vi åker på fredag och stannar över helgen. Med vi menar jag Anna och jag. Om jag ska ge mig själv cred för något så är det faktiskt att vara sent ute med allt som går att vara sent ute med. Framförallt resebiljetter. Jag är proffs på att få andra att se tidiga ut. Ändå skönt att ha någon funktion. Nej, jag är bra på andra saker också. Tappa grejer till exempel. Och för att inte glömma kladda när jag äter.

Ska bli riktigt skönt med en helg i Stockholm, inte göra så mycket, bara vara. Det måste vara den finaste staden och det är aldrig fel att fly från Halmstad. Aldrig faktiskt.


Tycker det är superkul att du läser verkligen. Jag hoppas att det är bra med dig. Om inte så kommer det att bli det förr eller senare och tills dess hoppas jag att du har någon att krama och lyssna på Ulrik Munther med. Godnatt.

Likes

Comments

Sitter på bussen, som alltid nu för tiden. Har faktiskt bara haft 2 lektioner idag inklusive gym i morse. Skönt. Är snart hemma och funderar på att äta upp hela kylskåpet. Vill verkligen ha helg. Är redo känner jag. Har lite ont i huvudet men tror det beror på att jag gått runt med diadem hela dagen. Det är faktiskt inte lätt alltid. 

Det bästa med de första dagarna i skolan är att man knappt behöver ladda datorn. Glömmer det ändå alltid och så slutar det med ångest. Skulle aldrig få för mig att ta med laddare heller. Jag har fått en pigmentfläck i pannan efter utslagen i ansiktet men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den är där i alla fall och nu är jag hemma, ska göra kaffe. Puss.

Likes

Comments

Allt allt allt

Likes

Comments

Vet ni vad jag åt i går kväll? Själv har jag fan ingen aning. Letade upp ett vegetariskt recept på morotsbiffar, quinoasallad och kikärtsröra och jag vet verkligen inte varför. Jag. Kan. Inte. Laga. Mat. Jag kan inte och jag vill inte. Kikärtor. Aj mina öron. Sitter på bussen påväg hem och är tacksam för att jag inte har en inflammerad höft som Daniella. Kan inte vara lätt.

Röran skulle antagligen vara geggig men jag glömde koka kikärtorna först. Det är därför det ser ut som kaksmulor.

Har bokat ett pass ikväll på gymmet och jag har precis insett hur bra Benjamin Ingrosso är. Det finns jättemånga bra och underskattade svenska artister. Surt.

Likes

Comments

Måndag! Fyfan. Man får ta käftsmällen. Är helt ensam på bussen och lyssnar på Fredagspodden för kommer hinna spricka innan helgen så jag får låtsas. Lyckades inte springa bort träningsvärken igår för er som spenderade gårdagen med att undra. Det spöregnar men jag ser solen. Fint ändå.

Likes

Comments