Header

Jeans Lager 157 (klippte egna hål) Tröja Monki

Ännu en vecka har passerat och jag känner mig slut i kroppen från helgens jobb. Som tur är jag ledig onsdag, fredag och sedan måndag men det väntas ännu 2 dagars jobb i helgen. Jag jobbar varje helg fram till Juni när jag går ut skolan. Ska bli skönt att få avsluta ett stort kapitel i livet och förhoppningsvis påbörja ett nytt kapitel. Nu måste jag faktiskt snart gå till skolan så vi hörs senare! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tar studenten den 9 juni.

Jag är en riktig gottegris, äter allt som har med socker att göra.

Jag dricker nästan aldrig alkohol, mest för att jag inte tycker de smakar gott. Om jag dricker så är det cider som gäller. Även för att jag inte tål kolsyrat:/

Jag är väldigt kräsen när de kommer till inredning och hur min framtida lägenhet ska se ut. Vill ha de jag tycker är snyggt annars tackar jag nej. Vill ha de bekvämt och min stil.

Jag är beroende av Mcdonalds mat! Äter de för ofta hehe...

Jag älskar att spendera tid i Täby centrum!! Finns inget bättre ställe att äta god mat och shoppa på! Tips om ni vill ha ett lugnt köpcentrum med bland annat Victoria secret, Mango , Apple osv.

Jag älskar att spela in videos. Gör alltid det för mig själv haha! Kanske kan göra en video nästa vecka? Låter de intressant?

Likes

Comments

Flyga helikopter över New York

Gå på en fashion show

Åka på safari i Afrika

Köpa en drömväska
Likes

Comments

Här får ni en snabb titt på outfiten jag har på mig idag. Älskar att använda min jeansjacka jag fick i julklapp. Klippte även sönder mina jeans då de är så jäkla snyggt med jeans som har hål i. Var även lite svårt att fota skorna men hade ett par gråa mocka sneakers till:)

Likes

Comments

Hemskt vad som har hänt. Sänder all kärlek till alla drabbade! Ta hand om er! ❤️❤️

Likes

Comments

Varför behöver vi god ventilation

Att ha en bra ventilation för dig och din familj är en god förutsättning i hemmet för att du ska må bra och hålla dig frisk. Det är alltså viktigt att du har ett hem med en bra cirkulation i luften. För att inomhus så ska luften kunna röra sig och andas fritt och kunna släppa ut den gamla luften.

Något av de sjukdomar som har ökat de senaste åren i Sverige är allergi. Forskare har kommit fram till att luften har en stor betydelse. De viktigaste är att luften är ren i ditt hem. Eftersom både du eller din familj vistas mycket hemma. Om en ventilation är dålig kan du drabbas av både dålig sömn, astma, sängkvalster och allergier som jag nämnde tidigare och de är bara få av många konsekvenser. Dessa konsekvenser kan få stort ökat problem för din egen hälsa.

Därför är det mycket viktigt för dig och dina nära och kära att ha en god ventilation både i hemmet men även på arbetsplatsen där du också spenderar mycket av din tid.

På hemsidan https://www.ventilation.se kan du hitta material och bra priser för en lyckad ventilation.

Ventilationen är alltså mycket viktigare en vad du tror eller tänker på.


Likes

Comments

Idag körde jag bilen med mina föräldrar ner till havet för att fota och fika. 17 grader och sol, så varmt och skönt att sitta på klipporna och se havet framför sig. Är de något jag uppskattar så är det dessa dagar då man tar de lugnt och njuter, få komma bort lite.

Likes

Comments

* Beyonce / Rihanna

* Stockholm / Göteborg

* Facebook/ Instagram

* Zara / Hm

* Klänning / Kjol

* Klackar / sneakers

* Jay Z / Kanye West

* Svenska / Engelska

* Godis / glass

* Skogen / Gym

* Utsläppt / Uppsatt

* Kostymnisse / Skatekille

* Förhållande / singel


Likes

Comments

Hela helgen har de varit sol och varmt, är det ett tecken på att våren är här?? Hoppas på det. Min helg har bestått av Bio med mina vänner, shopping i Täby centrum , kört bil och besök hos mormor och morfar. Men nu är det en ny vecka och jag är redo! Är nämligen ledig onsdag och Torsdag, då jag fira min pappa som fyller och festa på torsdagen då det är studentfest. Sen i helgen är hela familjen samlad igen, spricker av lycka. Livet är på topp och jag älskar det.

Likes

Comments

Tandvården

Texten är ihop med Aquadental

Vi alla besöker tandläkaren ungefär vartannat år. Vi går dit och besöker och får besked om hur man sköter sina tänder. Men för alla är det inte enkelt att ta sig dit för det finns något som kallas “tandläkarskräck” vilket innebär att man får en form av rädsla för att gå till sin tandläkare.Problemet kan bli så stort att vissa människor undviker helt att gå till tandläkaren.

För mig har det aldrig varit något problem att gå till tandläkaren då jag alltid känner mig bekväm. Jag fick alltid gå dit själv utan någon förälder vilket gjorde att jag aldrig fick någon rädsla eller obehag.

För några år sedan fick jag besked om att jag skulle få en tandställning, vilket jag förstod bara jag tittade på mina tänder. Det innebar att jag fick dra ut 4 tänder totalt. De var det värsta tandläkarbesöket jag har gjort i mitt liv än så länge. Då jag blev tvungen att ta sprutor i mitt tandkött och sprutor är något jag verkligen inte klarar av. Totalt tog det 4 veckor innan jag satte dit tandställningen. Jag minns att jag var så nervös och tänkte att nej jag kommer se ful ut. Men med tiden så blev jag mer allt bekväm, till och med stolt över vad jag hade i munnen. Jag var inte den enda i världen med en tandställning. Jag visste att mina tänder skulle bli så fina efter några år och klart att det är värt väntan. Så om du funderar på att skaffa kan jag varmt rekomendera då det är inget man kommer ångra.

På hemsidan www.aquadental.se som är en tandklinik kan du gå in och läsa mera om tandreglering och tandvård även gällande akut tandvård.

samarbete2_undersida.jpg

(Bild lånad från google)

Om du är osäker på din tandläkare så kan går det alltid att byta, du kan även byta till en privat tandvård om du går inom kommunen. Det gjorde nämligen jag i år. Mina föräldrar valde att jag skulle gå samma privata som dem. Det gäller bara att våga fråga. Inget kan gå fel.

Jag visste att mina tänder skulle bli så fina efter några år och klart värt vänta. Och det är därför jag valde att göra detta med Aquadental. Men innehållet och åsikterna är mina. Så om du funderar på att skaffa kan jag varmt rekommendera då det är inget man kommer ångra.


Likes

Comments