Header

Jag vet inte vad som har gjort att jag inte har bloggat... förstår mig inte på mig själv ibland . Men om 1 vecka alltså nästa måndag fyller jag 18 år 😱, så på söndag har jag bjudit in släkten och några till så kommer bli fullt i våran lägenhet.. Ska bjuda på lite mat och drinkar och bara umgås. Så på måndagen blir jag firad av mina föräldrar så då får jag presenter och vi ska ut och äta. Lite tråkigt dock att det är en måndag då mina föräldrar jobbar och jag går i skolan, men men. Sedan den helgen ska jag umgås med min pappa så vi ska dra till Stockholm både till Täby och mall of Scandinavia samt Ikea så det ska bli mysigt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är en sådan dag jag bara vill sitta i en bil/flyg och åka någonstans i världen. Är lite trött på att vara hemma. Som det ser ut nu har jag ingen resa inbokad på senaste tiden men skulle gärna vilja vara i Kroatien nu eller varför inte New York eller London. Hade helst viljat ta små resor till storstäder såsom London, Paris eller Barcelona bara i några dagar, se helt nya städer och hur deras kultur är. Innan jag tar studenten måste jag ha besökt någon Stor stad i Europa som jag inte har varit i. igår blev jag nämligen också sugen på att dra till Budapest. Aja nog om dag drömmandet och tillbaka till verkligheten dvs skolan :) 

Likes

Comments

I lördags började jag se en ny Netflix serie som heter Stranger Things, ​hört från lite olika håll att det ska vara intressant så började kolla och redan från första avsnittet blev jag helt fast! tyvärr finns det bara 8 avsnitt men det ska komma en till säsong nästa år:) Om ni vill se en sjukt spännande serie så rekommenderar jag denna!!

Likes

Comments

Vi hade bokat 1 natt i Wien (huvudstaden i Österrike) för att besöka lite olika kulturella saker, bland annat kolla deras kända kyrkor och alla turist saker. Staden är ju faktiskt känd för deras fina kultur. Kan inget annat än att hålla med, gamla byggnader men modernt och mycket butiker och resturangen. Vi gick bland annat förbi den kända "spanska ridskolan" och stefansdomen som är en av deras kändaste domkyrka där dem har opera konserter som har inslag av Mozart. Vi var även och besökte ett slags tivoli på kvällen och åkte ett "Paris" hjul men hade gärna viljat åka alla häftiga karuseller dom hade där men hade ingen att åka med så de va lite synd. Men en jätte fin och vacker stad fullt av turister.

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i 2 dagar efter semestern. Känns inte jätte kul med tanke på att det är regn hela tiden. Skolan har även börjat men vi har inte fått vårat schema än utan bara haft projekt som vi började med idag och ska redovisas imorgon. Kan säga att det var jobbigt att gå upp efter kl 7 idag. 

Bjuder på en bild från Wien när jag hade köpt en kaffe frappuccino!

Likes

Comments

​Jag som uppdaterade er varje dag och så helt plötsligt blev det tomt?? Jag har faktiskt inte så mycket att säga då vi mest badar och solar på dagarna och åker iväg eller bara äter på resturang på kvällarna. Men nu gick jag upp från stranden då jag inte kände för att va kvar hehe. Sen senare ska vi ta bilen till en annan stad och äta middag och kolla den staden. Imorgon är tyvärr sista dagen här så vi får se om det blir stranden eller ta en båttur.  Sen på lördag åker vi till Wien och stannar där en natt innan vi åker till Tyskland och träffar mina sysslingar! Hörde även att Sverige inte har så bra väder och det ska bli kallt?? Ser inte framemot att komma hem alls längre... Men nu måste jag gå och duscha bye! 

Likes

Comments

Att försöka ta outfit bilder med min mamma är ingen bra ide.. Tog mer än 10 bilder men alla blev suddiga haha! typiskt mamma:) men här kom en bild ialla fall:) Åt middag mittemot hotellet idag men var inte så hungrig så tog bara en omelett haha. Nu ska jag kolla lite youtube innan jag somnar. Imorgon blir det stranden på dagen och senare på eftermiddagen kanske vi åker iväg mot någon stad.

Min klänning är från SheIn och skorna är ifrån Skopunkten!

Likes

Comments

En stad som är värd att besöka i Kroatien är Trogir, ett stort turist mål för många. Gammal stad med mycket marknader och shopping för billig peng och hur mycket fina resturanger som helst. Samtidigt kan man ta båtturer därifrån och här ligger även lyx båtar vid hamnen. Det är så mycket folk här men det är roligt och det blir mer härlig stämning då. Hit ska jag åka fler gånger när jag blir äldre. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår låg vi några timmar på stranden, vi har fortfarande inte hittat några badskor då vi slängde våra förra när vi flyttade och Kroatien har nästan bara stränder med sten så att gå barfota är rent H****** om man säger så:) Men bortsett från det har jag solat badat och filmat massor men jag är lite nybörjare så blev inte bästa men det kommer nog bli bra. På kvällen drog vi till ett köpcentrum som hette Mall of split och bestod av 3 våningar. Vi åt middag på taket ,utsikt över split så det var mysigt. Fick med mig lite kläder hem, kanske kan försöka spela in en video där jag visar vad jag har köpt? Idag kommer vi bada och sola och på kvällen tar vi bilen till en stad som heter Trogir där vi var för 3 år sedan så ska kolla efter väskor och äta middag samt få lite nostalgi... men vi hörs.

Likes

Comments