Header

Igår hade skolan anordnat studentmiddag för oss studenter. Vi fick tre-rätters och de bjöds på sång och tal. Hade en väldigt trevlig kväll med mina fina vänner. Att man snart springer ut är sjukt! Snart är jag där. ÄNTLIGEN!!!

Jumpsuit är från Missguided, till det hade jag min svarta skinn jacka från Chiquelle och ett par tygskor från Gant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag ingen skola vilket känns välbehövligt med tanke på de senaste dagarna då jag har varit stressad över allt. Skola, jobb, körkort bland annat. Igår satt jag med en uppgift i historia i 4 timmar i sträck för att jag hatar att plugga allt samma vecka. Den 24 maj ska alla inlämningsuppgifter in och jag har aldrig haft sådan ångest över uppgifter som jag har nu, kan vara för att jag inte har någon mer skola i höst?. Känns väldigt konstigt att skriva men så är det, tiden går fort och jag vet inte om jag faktiskt är redo? Men nu ska jag ta en paus från att plugga körkort och titta på en film istället. Imorgon är det faktiskt helg, ska inte göra något speciellt då jag jobbar hela helgen.

Likes

Comments

Torsdagen den 27 April satt jag, Hanna och Sanna och pratade om hur mycket vi ville ta ett flyg till London. Det slutade med att vi bokade flyg och hotell 4 dagar innan vi satt på flyget mot Storbritannien. Har haft den trevligaste resan med ett bra sällskap. Shoppat,ätit och upptäckt London. Mitt favoritställe var Notting Hill!! Åk dit om ni besöker London. Tack London för 4 bra dagar trots regn. Hit kommer jag gärna igen.

Likes

Comments

Mitt senaste köp i byx kollektionen. Otroligt sköna. Köpta på Bershka i London. Föresten så spenderade jag hela veckan där så självklart kommer det ett inlägg om det också!

Likes

Comments

Jeans Lager 157 (klippte egna hål) Tröja Monki

Ännu en vecka har passerat och jag känner mig slut i kroppen från helgens jobb. Som tur är jag ledig onsdag, fredag och sedan måndag men det väntas ännu 2 dagars jobb i helgen. Jag jobbar varje helg fram till Juni när jag går ut skolan. Ska bli skönt att få avsluta ett stort kapitel i livet och förhoppningsvis påbörja ett nytt kapitel. Nu måste jag faktiskt snart gå till skolan så vi hörs senare! Kram

Likes

Comments

Jag tar studenten den 9 juni.

Jag är en riktig gottegris, äter allt som har med socker att göra.

Jag dricker nästan aldrig alkohol, mest för att jag inte tycker de smakar gott. Om jag dricker så är det cider som gäller. Även för att jag inte tål kolsyrat:/

Jag är väldigt kräsen när de kommer till inredning och hur min framtida lägenhet ska se ut. Vill ha de jag tycker är snyggt annars tackar jag nej. Vill ha de bekvämt och min stil.

Jag är beroende av Mcdonalds mat! Äter de för ofta hehe...

Jag älskar att spendera tid i Täby centrum!! Finns inget bättre ställe att äta god mat och shoppa på! Tips om ni vill ha ett lugnt köpcentrum med bland annat Victoria secret, Mango , Apple osv.

Jag älskar att spela in videos. Gör alltid det för mig själv haha! Kanske kan göra en video nästa vecka? Låter de intressant?

Likes

Comments

Flyga helikopter över New York

Gå på en fashion show

Åka på safari i Afrika

Köpa en drömväska
Likes

Comments

Här får ni en snabb titt på outfiten jag har på mig idag. Älskar att använda min jeansjacka jag fick i julklapp. Klippte även sönder mina jeans då de är så jäkla snyggt med jeans som har hål i. Var även lite svårt att fota skorna men hade ett par gråa mocka sneakers till:)

Likes

Comments

Hemskt vad som har hänt. Sänder all kärlek till alla drabbade! Ta hand om er! ❤️❤️

Likes

Comments

Varför behöver vi god ventilation

Att ha en bra ventilation för dig och din familj är en god förutsättning i hemmet för att du ska må bra och hålla dig frisk. Det är alltså viktigt att du har ett hem med en bra cirkulation i luften. För att inomhus så ska luften kunna röra sig och andas fritt och kunna släppa ut den gamla luften.

Något av de sjukdomar som har ökat de senaste åren i Sverige är allergi. Forskare har kommit fram till att luften har en stor betydelse. De viktigaste är att luften är ren i ditt hem. Eftersom både du eller din familj vistas mycket hemma. Om en ventilation är dålig kan du drabbas av både dålig sömn, astma, sängkvalster och allergier som jag nämnde tidigare och de är bara få av många konsekvenser. Dessa konsekvenser kan få stort ökat problem för din egen hälsa.

Därför är det mycket viktigt för dig och dina nära och kära att ha en god ventilation både i hemmet men även på arbetsplatsen där du också spenderar mycket av din tid.

På hemsidan https://www.ventilation.se kan du hitta material och bra priser för en lyckad ventilation.

Ventilationen är alltså mycket viktigare en vad du tror eller tänker på.


Likes

Comments