Header

Har för tillfälligt inga bra bilder så lägger ut matbilder:). Nu har jag varit ledig i 3 dagar och när man jobbar mycket så uppskattar man verkligen att vara ledig!! Har träffat min bästis flera gånger,saknar henne redan:(, och ett besök i Norrköping blev det idag.
Känns som jag inte har så mycket intressant just nu men från nästa helg kommer det bli mycket inlägg här!! Vill såklart att ni ska känna att jag är seriös och inte skriver slarviga inlägg bara för att men nu blir det lite så när jag jobbar. Men ska komma på nya inlägg och skriva om seriösa saker så hoppas ni kan se framemot det här! Älskar att läsa personliga bloggar och vill därför göra sådant själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kläder

Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat är mode/kläder. För mig har det alltid funnits ett intresse men som såklart har förändrats med tiden. Det kommer nya trender och stilar vilket gör att man hittar nya kläder som man börjar gilla. Varje individ har en varsin stil vilket jag tycker är grymt! Tänk vad tråkig värld vi skulle leva i om alla såg likadana ut? Hade samma typ av stil på kläderna. Man ska få ha på sig precis vad man vill så länge man känner sig bekväm med det.

Jag beundrar människor som vågar sticka ut och visar vem de är genom sina kläder. Men många idag speciellt unga har inte hittat sin egen stil än utan man köper det man tycker är snyggt för stunden och sedan kastar när det kommer nya kläder. Trender som vi kallar det. Vilket kan vara både positivt och negativt. Men att hitta sin stil kan vara svårt. Modesidan www.johnells.se erbjuder massa snygga kläder och stilar för just dig. Om du är intresserad att titta på något speciellt klädesplagg så finns det bra kategorier som du hittar lätt.

Jag skulle kunna köpa med mig massor från hemsidan. Det finns något för alla. Perfekt helt enkelt!

Likes

Comments

Äntligen sitter jag i soffan och tittar på film. Känns som jag inte har haft tid att ens titta på en film eller serie längre? Men imorgon är jag ledig från jobbet så passar på med en film ikväll med mig själv haha. Inga planer inplanerade imorgon men hört att det ska bli fint väder så ska nog passa på att sola. ska laga lyxmiddag till mig själv också har jag bestämt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.!!

Likes

Comments

Mina 2 lediga dagar spenderades ute sjön! Njutit för fullt!!! Att vara på sjön är verkligen att koppla av, så skönt. Ätit grillat, solat men inget bad för min del.... liten fegis. Tackar för dessa dagar. Imorgon återgår det till jobb igen.

Likes

Comments

Har varit ledig nu i några dagar och jag njuter! även fast vädret inte håller med.. typiskt när man är ledig så ska det regna.. Men jag njuter av att ta det lugnt och samla nya krafter inför kommande jobbdagar.

Igår var det fredag och den spenderades med Hanna och Sanna, vi åt på resturang och gick på bio, riktigt mysigt. Sedan på kvällen bokade vi en resa till... GREKLAND (!!!) I september åker vi 3 till Rhodos i 1 vecka. Ska bli så skönt att få komma iväg igen med mina fina tjejer. Eftersom London blev så lyckad kommer denna resa bli ännu bättre. Sol, bad i en hel vecka!! Har även en annan resa inplanerad till Augusti med familjen och några till. Detta år har varit ett av de bättre. Så nöjd och tacksam över mitt lilla liv. Nu ska jag stänga ner datorn och titta på någon film tror jag (?). Föresten så såg jag den nya Spider-man filmen på bio och den var sjukt bra!! Älskar att den hade massor av humor i sig. Rekommenderar verkligen att ni går och ser.

Likes

Comments

Idag hade jag bilen hela dagen så jag och Hanna hade planerat en liten tur till havet. Vi köpte med oss sallad och festis. Efter någon timme åkte vi iväg och spelade minigolf. Sedan åkte vi bara runt med bilen innan vi hämtade upp Sanna och åkte med henne till hamnen där vi åt så goda pizzor!! Om ni är i Nyköping, åk till hamnen och gå till ett ställe som heter kajplats 2. Min lediga dag har varit perfekt.

Likes

Comments

Idag har jag inte haft så jätte mycket inplanerat och då passade jag på att spela in en video. En liten samling med kläder som jag har köpt på senaste tiden. Vet inte riktigt hur jag känner för om jag ska lägga ut den eller inte? Är inte världens bästa att sitta framför kameran men antar att det är en vane sak?. Vi får helt enkelt se hur jag gör.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag varit upptagen med jobb därför jag inte har skrivit något här. Har gått upp tidigt och jobbat sent! Men nu har jag lite ledigt som tur. Jag är redo för en ny vecka. Imorgon tänkte jag sätta mig ner och skriva "riktiga" inlägg och försöka fota ganska mycket! Ni får så länge ha det så bra.

Likes

Comments

Plugga i god tid. Med det menar jag att börja inte plugga några veckor innan du har ditt teoriprov. Börja redan läsa lite i taget när du övningskör privat. Annars när du kör på körskolan om du då inte kör hemma privat. Jag var jätte seg att komma igång då jag hatar att läsa om sådant jag inte är så intresserad av, men det måste göras och ju mer du börjar plugga och kunna saker desto roligare blir det, tro mig! Lägg upp en plan hur du vill läsa och medan du läser boken och gör tester så är mina bästa tips att stryk under det du läser och anteckna. Ta bara tag i det tråkiga så fort som möjligt!.

Försök köra så mycket som möjligt privat. Det kommer underlätta att köra mycket hemma innan du kommer till din körskola. Ju mer du kör privat ju lättare kommer det bli på körskolan. Även gällande kostnaden. Att ta körkort kostar väldigt mycket pengar, sedan beror det på hur många lektioner man tar såklart. Därför skulle jag säga att försök köra mycket hemma. När det kommer till körningen så hade jag mycket problem, jag HATADE att gå till körskolan, jag blev så nervös varje gång men ta det bara lugnt. Alla är nervösa inte bara du. Du kör på körskolan för att lära dig! Om du ska börja på en körskola men inte vågar så säger jag, gå dit och boka en lektion. Du måste göra det någon gång och allt är inte enkelt. Man får göra misstag, det är på såsätt du lär dig köra.

Teoriprovet/Uppkörningen. Detta är något som alla är mest nervösa för. Både det skriftliga provet och det praktiska så går man till trafikverket. Innan du skriver provet så kommer du att fotograferas det är obligatoriskt. Väl inne i salen där du ska skriva så ta det väldigt lugnt och läs frågorna noga!Gärna flera gånger. Vissa frågor är kluriga men tänk logiskt.Läs mycket om trafikregler då det är mest frågor om det och om du inte klarar det så ge inte upp!! Alla klarar inte på första försöket, se bara till att boka ett nytt på en gång. Du har 2 månader på dig att skriva ett nytt ifall du skulle klara uppkörningen och nu då till det praktiska som många är extremt nervösa över. Jag skulle säga att mitt bästa tips är att ha din uppkörning med en bil som du är van vid. Min körlärare bokade deras bil vilket underlättade mycket. Sedan tänk inte på att det är en uppkörning utan se det som en körlektion fast med en annan lärare. Man får göra misstag bara du vet varför och kan köra med en bra säkerhet och inte bryter mot några regler.

Så till alla er där ute som ska börja eller håller på! Lycka till!!! Ni klarar det.

Likes

Comments

Titta vad fin min body är!! Den kom på posten igår så jag gick och hämtade ut den på direkten! Materialet är så skönt och älskar att den ser basic ut. Den kommer från Pretty little thing och kostade runt 130 kr.

Likes

Comments