Hallå eller!

Idag vid lunchtid fick jag äntligen min efterlängtade sms:avisering från matsmart.se. Jag har varit nyfiken på att testa matsmart.se efter att ha tittat på Johan (Matgeek) på youtube. 

Efter att ha sett hans video så diskuterade vi här hemma fram och tillbaka, men vi gick i alla fall in och tittade på matsmart's hemsida. Det slutade med att vi beställde hem en massa varor, och idag fick vi äntligen hämta ut vår låda från matsmart! Den vägde hela 17,5 kilo.

Det är en väldigt smart affärsidé med matsmart. 

Grejen med MatSmart.se är att de köper in överskottsmat, alltså varor med korta eller passerade bäst-före-datum, utgående sortiment, säsongsvaror, utgående/ändrade förpackningar osv. Hela Sverige kan ta del av detta genom att fynda varor mellan 20-90% rabatt på deras webbshopp och få sin beställning levererad antingen hem till dörren eller till närmaste utlämningställe. 

Det kommer att komma en video på detta i morgon på våran youtube-kanal där vi delar med oss av våra köp från MatSmart!

OBS! Detta är inget samarbete!

Likes

Comments

God morgon på er!

Jag vaknade klockan 06.00 denna lördag-morgon av att jag var täppt som utav helsike i näsan. 

Fan vad roligt, då har man lagt på sig årets första förkylning. Så det var ju bara att ställa in dagens pass man hade planerat på friskis. Toppen!

Är det något jag verkligen avskyr, så är det att vara förkyld. Jag hade hellre legat i sängen med hög feber alla dagar i veckan om jag fick välja. Det är så jävla träligt det här med att vara täppt i näsan och man måste leva tillsammans med ett sexpack toa-rullar konstant. Sen att inte kunna känna varken dofter eller smaker på maten... Nej fy, jag blir så deprimerad. 

Detta gör oftast att jag inte äter under perioden jag är förkyld, vilket inte heller är så bra, men jag klarar inte av att äta när jag inte får känna smaken utav maten jag stoppar i mig. Jag vill uppleva den goda smaken, och får jag inte det så vägrar jag äta. Fokuset blir istället att få i sig mycket vätska och vitaminer. 

Jag kan dock skatta mig lycklig på ett sätt, för jag är aldrig sjuk annars. Jag har skulle man kunna säga "världens bästa" imunförsvar. Utöver min epilepsi så blir jag i princip aldrig sjuk. Var tredje år kanske jag kan få någon influensa och ligga sängliggandes i 2 veckor, sen är det över. Denna förkylning kommer förhoppningsvis vara över om 3 dagar. 👍

Sen är det lite bad timing att bli sjuk just nu, för ikväll hade jag och Sam en inplanerad Biokväll. Vi skall se den nya filmen Inferno, baserad på en utav böckerna från Dan Brown's bokserie. Jag hoppas verkligen att den är lika bra som Da Vinci Koden samt Änglar Och Demoner

Likes

Comments

God morgon på er!

Just nu sitter jag i väntrummet på Vårdcentralen.
Jag skall in till barnmorskan för att byta ut min P-stav. Min nuvarande som jag satte in i mars 2014, har börjat bråka lite. Men sådant här händer ju för många andra.

Jag har börjat få täta mellanblödningar av den, och då är det ändå 5 månader kvar tills den skall utgå, men jag kände att jag kan lika gärna sätta in en ny på en gång.

Det kommer att sticka till lite, kanske svida lite men vad tusan det får man tåla. Man är skyddad från oönskad graviditet i 3 år till sen om man så vill, och kan ha hur mycket sex man vill utan att tänka på kondom OCH man är i stort sett mensfri!

Hurra för det! 

  • 4 readers

Likes

Comments

​Detta inlägg riktar sig till er som kanske inte riktigt är så mycket för att gå till gymmet för att träna. Ni kanske vill kunna vara hemma och fortfarande kunna träna ett rejält pass som ger, eller så kanske ni också vill vara ute i naturen vad vet jag?

Jag tänkte tipsa er om en träningsapp, som är enligt mig den bästa som finns. Det är Försvarsmaktens träningsklubb som släppt en app, och har nu funnits ute ett tag på marknaden. 

I appen finner ni färdiga träningspass, Program och över 450 övningar. Nivåerna skiftar mellan mycket lugnt, lugnt, lite jobbigt, jobbigt, mycket jobbigt och Max. 

Jag har använt mig av denna app många gånger när jag haft dagar då jag kanske inte har klarat av stt ta mig iväg till gymmet, och jag älskar den! Fullt fokus på att använda endast kroppen när du tränar och det ger verkligen! 

Kan verkligen rekommendera denna app! 

Likes

Comments

Nu är det så att jag har ÄNTLGEN efter alla dessa år fått min fästman att börja träna. Vi har diskuterat träning tillsammans fram och tillbaka väldigt många gånger, men nu har Sam kommit till den punkt då han inte känner sig bekväm i sin kropp, likaså jag.

Vi bestämde oss då att "tävla" mot varandra, eftersom att vi oftast inte kommer att träna tillsammans. Vi kommer att mäta oss en gång i månaden för att se vem som har minskat i cm, och på så sett gjort mest framsteg!

Jag som har tränat en hel del tidigare har inga problem med att komma igång med träningen, och jag har även väldigt god träningsvana.


​såhär ser min kropp ut i dagsläget.

Jag har ett BMI på 24, vilket innebär att jag är normalviktig. 163 cm lång och vikten ligger ungefär på 64-65 kilo just nu, och kroppsfettet är på ca 20%. 

Mina mått 10 Oktober/oktober månad:

Bröst - 95 cm

Biceps - 30 cm

Midja - 97 cm

Höft - 101 cm

Lår: 56 cm

Vad - 39 cm

Jag har en hälsosam och normal kropp, jag har bara lite fett som jag vill få bort. Jag tänkte lägga ut två sådana här bilder 1 gång/månad tillsammans med mina mått, så den som vill kan följa min utveckling! 

Jag skulle även vilja lägga ut bilder på Sam, men jag tror inte han vill det just nu, så jag får respektera det. Men vi får se längre fram. 

Men nu jävlar! Nu är det game on! Girl power, i'm gonna win this shit!  

Likes

Comments

​God kväll allesammans!

Hoppas att ni alla har en bra fredagskväll.

Jag ligger nerbäddad i soffan hemma hos min mor i Stockholm. I tidigare inlägg så nämnde jag ju att jag och Sam skulle resa hit för att hälsa på min mor och styvfar. Vi anlände i tisdagskväll och stannar fram till söndag eftermiddag.

Det har inte hänt särskilt mycket sen sist. Vi har umgåtts med mamma och Sune, och träffat lille Åssy framför allt.

Idag var jag och Sam uppe på stan och tittade runt lite i butikerna. Jag unnade mig faktiskt två ansiktsmasker från The Body Shops nya serie. Sen så skulle han iväg för att träffa sin bästa vän Johan. De skulle ta några öl här på Söder. Tanken var att jag först skulle följa med, men jag har haft två epileptiska anfall idag, så jag är väldigt trött och valde därför att stanna hemma. Men han borde snart vara på sin väg tillbaka.

Jag har faktiskt inte orkat att blogga sen sist. Inte heller har vi orkar planera några videos till Youtube-kanlen denna vecka heller. Jag är så trött nu för tiden, och bär på så mycket stress inom mig... Det är bara för mycket som pågår just nu... 

Skall titta vidare på Beck nu hade jag tänkt, och invänta Sam. Sen blir det nog sängläge för oss 😊.


  • 11 readers

Likes

Comments

God eftermiddag!

Gud vilken trött vecka detta har varit, och fort har den gått också. Bara för en vecka sedan var vi påväg hem från London... Fan vad jag saknar den staden alltså, vi måste åka tillbaka snart.

Jag har inte bloggat särskilt mycket denna vecka, förutom att jag har redigerat samt laddat upp v-loggarna från London-resan. Sen har vi mest tagit det lugnt hemma och packat upp samt återhämtat oss efter resan. Vi gick över 8 mil förra helgen totalt, och mina fötter fick sig en rejäl omgång. Man kan säga att denna vecka också har varit en återhämtning för mina fötter. Älskling har gett mig fotmassage och tagit hand om mig 😊.

Idag håller vi på och tvättar upp allting, för på tisdag skall vi nämligen ut och resa igen, haha. Dock denna gången till Stockholm. Vi skall besöka min mor och Sune, så får man träffas och umgås lite, samt träffa lille hundvalpen igen! 😍 Det kommer bli kalas.

Så vi far iväg på tisdag runt lunchtid, och stannar fram till på söndagen den 9:onde oktober. 😃Likes

Comments