Header
Min instagram

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 5
På tisdag är det alla hjärtans dag hörn! Så därför hade jag idag tänkt att ge er 5 tips på alla hjärtans dagpresenter. Som är lite mer roliga n att ge bort en choklad ask. Presenterna funkar både till kompisar och pojkvän/ flickvännen och till mormor eller farmor eller vem man nu vill ge bort en present till, och göra lite extra lycklig! Jag har iallafall valt ut presenter som jag hade blivit väldigt glad över om jag fick och jag tror att andra också hade blivit det.

1. En emoji kudde. Asså ve älskar inte emojisar. Jag gör iallafall det och jag använder dem typ hela tiden i mina sms Och på alla hjärtans dag så passar ju emojin med hjärtögon jättebra att ge bort till någon man tycker om.

2.En chokladfontän. Vem älskar inte choklad och vem älskar inte att doppa frukt i choklad sååå gott. Perfekta saken att ge bort på alla hjärtans dag. Man kan även ge bort jordbuggar och choklad till den man ger presenten till. Så kan man sitta på kvällen tillsammans och doppa jordgubbar i choklad. Hur mysigt och gott är inte det!

3. Halsband. Smycken och halsband är ju en sak många ger bort på alla hjärtans dag. Men för att göra det lite mer personligt så kan man skriva ditt och personens namn i halsbandet. Jag hade verkligen blivit så glad om jag fick detta. Man måste inte skriva ett namn utan man kan skriva Love i ena halsbandet och You i andra. Eller något ord som man brukar säga till varandra i något internt skämt.

4. En middag. Man kan bjuda personen eller personerna på en middag på en restaurang eller bjuda hem någon och laga middag till den personen. Bara det är så mysigt.

5. En lightbox. Jag tycker att såna här boxar är sååå fina. Antigen ger man bort boxen till någon och låter den personen välja vad han/ hon ska skriva. Eller så gör du det mer personligt och skriver något själv i den. Något som du och personen har internt eller skriva I Love You eller något liknade. Så gulligt alltså.

Hoppas ni alla fick lite ideer nu och att ni får en riktigt bra alla hjärtans dag med vem ni nu ska fira med. Själv ska jag bowla med några kompisar. Ha det bra! Puss Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Asså jag dör! Denna veckan har jag varit helt kär i dessa två produkter. Majkakorna från Friggs som är helt utan tillsatt socker och smakar typ popcorn och ost. Låter kanske inte så gott men det är bara sååå gott. Jag älskar de och det var faktiskt första gången jag testade de för några veckor sen.

Mac Prep and Prime fix + har jag haft länge. Men just denna veckan har den räddat mitt liv! Jag orkar inte ta den långa historien om HUR den rädda mitt liv. Men jag kan bara säga så här, efter bara några sprut av denna så blir sminket helt perfekt!

Ni måste verkligen testa majkakorna. I LOVE THEM! Vi ses. Puss Puss.

Likes

Comments