Igår tog jag mitt pick och flyttade till Stockholm på riktigt, för ett tag iaf. Det var ett sorgligt, men ändå skönt avsked från Malmö då jag bott där i något år och känner mig redo att testa huvudstaden lite.

Idag hade jag min första dag på praktiken. Som alltid när det är den första dagen på en ny arbetsplats har jag känt mig både förväntansfull, vilsen, förvirrad, glad etc. Arbetsdagen har känts dubbelt så lång som den egentligen var och jag minns knappt ett enda namn på de jag hälsat på. Men jag har känt mig SÅ välkommen av alla och det känns som att det här kommer bli en fantastiskt rolig höst. Min tanke var att skriva examensarbetet vid sidan av praktiken, men det är tvek på den känner jag redan nu. Har redan fått reda på lite av vad jag ska komma att få göra och vilka produktioner jag kommer att få arbeta i och insett att jag nog kommer att prioritera det roliga istället för att sitta och skriva ex-jobb… MEN jag ska försöka.

Känner mig redan hemma här btw. Denna staden är så mysig även om det har regnat hela dagen och känner mig så tacksam över hur bra det redan har blivit. Har haft sån tur med både lägenhet och praktik. Det kunde inte ha blivit bättre. Ser redan fram emot imorgon.

Puss från Stockholmsbruttan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.

Snart flyttar jag till Stockholm.

Tänkte dokumentera och blogga lite medan jag är där.

Följ med mig här om ni vill.

Puss

Likes

Comments